Afbeelding
Foto: Perry Roovers Fotografie
UPDATE

Vrouw (20) steekt boa in Wilhelminapark, politie lost waarschuwingsschot

Door: Olaf Knook Politie

BREDA - Een 20-jarige vrouw uit Breda heeft woensdagavond een boa met een mes gestoken in het Wilhelminapark. Bij de arrestatie heeft de politie een waarschuwingsschot gelost. De opsporingsambtenaar is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Een boa is woensdagavond door een vrouw mishandeld in het Wilhelminapark. Rond 19.00 uur waren enkele boa’s in het park vanwege een melding dat de 20-jarige vrouw, die een gebiedsverbod heeft, daar was gezien.

Tijdens het gesprek met de verdachte stak zij een vrouwelijke boa met een mes. De politie rukte met meerdere wagens uit en loste bij de aanhouding van de verdachte een waarschuwingsschot. Uiteindelijk hebben de agenten de vrouw getaserd en opgepakt.

Ziekenhuis

De opsporingsambtenaar was aanspreekbaar, laat de politie weten. Zij is voor behandeling van haar verwondingen met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De verdachte vrouw is naar een politiecellencomplex gebracht en wordt verhoord. Het park was voor een groot gedeelte afgezet met linten. De politie neemt een aangifte van de boa op.


Meerdere politiewagens bij het park - Perry Roovers