Afbeelding
Foto: Studio 100

K3 weer compleet voor laatste shows van ‘De 3 Biggetjes’ in Breda

Door: Hanneke Marcelis Algemeen

BREDA - Wie vandaag naar de musical ‘De 3 Biggetjes’ gaat in het Chassé Theater zal Hanne, Julia én Marthe op het podium zien. Na dagen van afwezigheid is de zwartharige van K3 weer beter. Op de laatste dag dat de musical te zien is in Breda is K3 dus weer compleet.

Maar liefst 11 keer is de familiemusical De 3 biggetjes deze week te zien in het Chassé Theater. Woensdag vond de eerste voorstelling in Breda plaats, en vandaag staan de laatste shows op het programma. Maar tot vandaag ontbrak Marthe de Pillecyn. De zwartharige van K3 was ziek en moest de shows in Breda daarom aan zich voorbij laten gaan. Ze werd woensdag, donderdag en vrijdag vervangen door actrice Charlotte Campion.

De reacties op de vervangster van Marthe waren goed. Campion is een bekende Vlaamse musicalactrice en vervulde de rol van biggetje Knirri met verve. Maar de echte K3-fans willen natuurlijk het liefste Marthe op het podium zien.

Voor de Bredase fans die vandaag naar de laatste shows gaan, is er dan ook goed nieuws. Aan HLN laat Studio100 weten dat Marthe beter is. Voor de shows van vandaag in Breda is K3 dus weer gewoon compleet.