Afbeelding
Foto: Bress

Internationaal squashtoernooi in volle gang bij Bress

Door: Hanneke Marcelis Algemeen

BREDA - Woensdag markeerde de start van BRESS Breda Open 2024, waarbij de deelnemers de strijd aangingen in zowel het heren- als het damestoernooi van de PSA Challenger Tour 6. “De wedstrijden waren gevuld met spanning en competitie, waarbij de spelers hun uiterste best deden om een plek in de volgende ronde te veroveren”, aldus de organisatie. De toernooi duurt nog tot en met zondag.

Bij Bress is het internationale Bress Breda Open in volle gang. “In het herentoernooi zagen we indrukwekkende optredens van spelers zoals de Engelse Will Salter, de Deense Theis Houlberg, en van Nederlandse bodem Rene Mijs, die allemaal hun tegenstanders wisten te verslaan en doorschieten naar de volgende fase van het toernooi. Ook opvallend was de prestatie van de Canadese Mitchell Kahnert, die zich na 4 sets tenslotte naar de volgende ronde vocht. Aan de dames zijde waren er enkele verrassende wendingen, met de Amerikaanse Laila Sedky die met haar Wildcard wist te winnen van de Belgische Marie Van Riet en de Nederlandse Renske Huntelaar die met haar Wilcard won van Carys Jones. Ook de Finse Emilia Korhonen en Egyptische Mariam Ashraf lieten allebei sterke optredens zien en wisten zich te plaatsten voor de volgende ronde. De concurrentie was intens, met elke speler die vastbesloten was om haar plek in het toernooi te behouden”, laat de organisatie weten.

In totaal werden er 16 wedstrijden gespeeld op deze eerste dag van het toernooi. 

Het BRESS Breda Open 2024 duurt nog tot en met zondag. “Uiteraard is iedereen van harte welkom om de spelers bij BRESS Breda aan te moedigen. Komt dit niet uit? Iedere dag zullen de wedstrijden op baan 1 live te zien zijn via het YouTube kanaal van Squashtv. “