Afbeelding
Foto: Studio 100

Domper voor K3-fans: Marthe afwezig bij shows van de 3 Biggetjes in Breda

Door: Hanneke Marcelis Algemeen

BREDA - K3 is in Breda. De meidengroep staat sinds woensdag meerdere dagen op het podium van het Chassé Theater met de musical De 3 biggetjes. Voor de echte K3-fans is er echter wel een kleine teleurstelling. De zwartharige Marthe is namelijk niet van de partij.

K3 staat sinds woensdag op het podium in Breda. Drie dagen lang kruipen zij in de huid van de biggetjes knirri, knarri en knorri voor de populaire musical De 3 Biggetjes. De eerste voorstelling in Breda vond woensdag plaats, maar daarbij was één van de meiden niet van de partij.

De zwartharige Marthe ontbrak. Marthe is ziek, en kon daarom haar rol niet vervullen. Dat betekende niet dat er een biggetje minder op het podium stond. Actrice Charlotte Campion nam haar rol over. Ook vandaag zal zij in de rol van Knirri kruipen. Of Marthe vrijdag wel te zien is in de shows, is nog niet duidelijk. Dat wordt per dag bekeken, laat een woordvoerder van Studio 100 aan HLN weten.

Musical Award

De musical De 3 Biggetjes werd eerder gespeeld in 2003 en 2007. Nu keert de succesvolle musical terug. Naast K3 kruipt Marie Verhulst in de huid van Pluisje en is Nurlaila Karim te zien als Ganda, Mama Big.  Recentelijk won de musical nog de publieksprijs voor Beste Familiemusical tijdens de Musical Awards.