Kiki Heshof en Nikki van den Burg
Kiki Heshof en Nikki van den Burg Foto: NAC Media

Selectie van NAC vrouwen krijgt verder vorm met twee nieuwe speelsters

Door: Hanneke Marcelis NAC

BREDA - NAC Vrouwen heeft Kiki Heshof en Nikki van den Burg vastgelegd. Langzamerhand krijgt de selectie van het nieuwe vrouwenteam van NAC zo vorm.

De NAC Vrouwen selectie voor seizoen ‘24/’25 krijgt langzaamaan vorm. Met het vastleggen van Kiki Heshof en Nikki van den Burg zijn de zesde en zevende versterking binnen. Kiki Heshof is rechtsback en komt over van Jong Feyenoord. Nikki van den Burg komt over van Jong ADO Den Haag en is een centrale verdedigster.

Kiki Heshof

Kiki is al van jongs af aan NAC-supportster en is dan ook erg blij dat ze voor ‘haar’ NAC Breda uit gaat komen. “Ik ben opgegroeid met het geel-zwart van NAC Breda en ben dan ook super trots om voor deze mooie club uit te komen. Ik kijk er naar uit om volgend seizoen voor de Parel van het Zuiden te spelen!”

Nikki van den Burg

Nikki is verdedigster en gaat een stevige tackle zeker niet uit de weg. Ze begon haar voetbalcarrière bij KMD uit Wateringen en maakte in 2018 de overstap naar ADO Den Haag. Nu maakte ze de overstap naar de NAC Vrouwen om de volgende stap te maken. “Ik ben erg enthousiast om mij verder te mogen ontwikkelen bij NAC en de uitdaging aan te gaan. Ik heb er zin in.”

Eerder legde NAC al Brigitte Franken, Lynn Verhoef, Djenna de Jong, Fleur Mol en Kim Hendriks vast.