Afbeelding
Foto: Vinnie de Laat | Click United

Tienduizenden mensen genieten van 538 Koningsdag, pinstoring verholpen

Door: Hanneke Marcelis Algemeen

BREDA - 538 Koningsdag is in volle gang. Tienduizenden bezoekers zijn naar het Chasséveld gekomen voor het populaire Koningsdagfestival van radio 538. Een pinstoring zorgde ‘s middags voor problemen, maar die is inmiddels weer verholpen.

538 Koningsdag is vanmiddag van start gegaan op het Chasséveld. Om 12:00 uur waren het Snelle, Robert van Hemert, Meau en Chris Deluxe die het spits afbeten. Het koningsdagevenement van 538 kan al jaren rekenen op uitverkochte edities in Breda. Ook dit jaar was het evenement al weken van te voren volledig uitverkocht.

Op de line-up staan grote namen. Onder andere Kraantje Pappie, Emma Heesters, Flemming, Bankzitters, Son Mieux, Krezip, Antoon, Racoon, Claude, Guus Meeuwis, Davina Michelle, Snollebollekes, Suzan & Freek en Kris Kross Amsterdam komen vandaag naar Breda. 

Storing

‘s Middags werd het evenement getroffen door een pinstoring. Daardoor zoeken bezoekers lange tijd geen eten of drinken kopen. Inmiddels is die storing verholpen, en zijn ook de lange rijen bij de bars die door de storing waren ontstaan opgelost.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding