menu

Open dag speelotheek De Santenkraam

20 mei 2017 | 10:00 tot 13:00
Lokatie: 
't Klooster in Bavel
Prijs: 
gratis

Op zaterdag 20 mei organiseren de vrijwilligers van Speelotheek De Santenkraam in Bavel een bijzondere feestdag om haar 30-jarig bestaan te vieren. Van 10:00 tot 13:00 uur zijn leden en niet-leden welkom op een speciale open dag waar kinderen volop kunnen spelen. Buiten op het Jack v. Gilsplein in Bavel staat een springkussen en kan er naar harte lust gefietst worden. Binnen in ‘t Klooster is er muziek, andere activiteiten en kan je van vrijwilligers horen wat de speelotheek inhoudt. 

Kleurplaatwedstrijd
Op www.desantenkraam.nl  staat een speciale kleurplaat voor kinderen klaar die je kan downloaden en uiterlijk 17 mei kan inleveren bij de speelotheek. Voor de mooiste kleurplaten staan op 20 mei prijsjes klaar!

Deel jouw feestmoment
Natuurlijk is geen feest compleet zonder mooie herinneringen. Daarom zouden we het ontzettend leuk vinden als je jouw foto’s van de feestdag deelt op Facebook. Gebruik #desantenkraam of deel het met onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/desantenkraam
De persoon met de mooiste foto verdient een jaar lidmaatschap van de Speelotheek terug! 

Iedereen is van harte welkom: zowel leden als niet-leden en de toegang is gratis. Dus kom op 20 mei naar ’t Klooster, Jack v. Gilsplein in Bavel.  

Over Speelotheek De Santenkraam
Speelotheek De Santenkraam leent speelgoed uit en geeft ouders en opvoeders advies over speelgoed. Met het speelgoed van onze speelotheek kan een kind in de eigen omgeving, in zijn/haar eigen tempo kennis maken met heel veel verschillend materiaal. Gezinnen uit Bavel, Breda, Ulvenhout, Dorst, Teteringen en omgeving zijn welkom. De speelotheek is voor alle kinderen in de leeftijd van van 0 tot 12 jaar.