menu

Muziek

24 februari | 20:00

Kielegats Carnavalsconcert

Het carnavalsmotto in 2017 is “Kunde maot 'ouwe". Wederom staat het 65-koppige orkest onder de bezielende leiding van dirigent Arjan Tien, dus die spelen keurig in de maat. Het wordt een verrassend concert met luchtig klassiek repertoire en een vet meezing- en meeklapgehalte.

25 februari | 20:30 tot 26 februari | 1:00

Wipneus & Pim - Carnaval 2017

Terug van weggeweest en beter dan ooit! De superhelden van de feel-good disco zijn terug met een avond dansen en springen op de leukste liedjes. De carnavalszaterdag staat weer bol van ‘de-jongens-tegen-de-meisjes’, foute platen en playback-battles.

28 februari | 20:00

Lose Control – Carnavalseditie

Carnaval staat weer voor de deur en Lose Control mag natuurlijk niet ontbreken!! Zoals je van Lose Control gewend bent, zorgen we voor de beste muziek. Het enige dat jij nog hoeft te doen is een geweldige outfit scoren en zorgen dat je niet te missen bent 28 februari!

 

3 maart | 22:00

Shantel in Mezz Breda

Aan alle bewoners van Planet Paprika… De onbetwiste koning van de balkanpop keert terug naar Mezz. JA! YES! DA! 30 years of club guerilla, dat is Shantel in een notendop.

4 maart | 20:30

Punkrock Riot: Antillectual + Screw Houston + The Broken Anchors

Te weinig punkrock in Breda? Ja! Daar wil een collectief van liefhebbers verandering in brengen met de nieuwe Punkrock Riot avonden in de kleine zaal van Mezz. Ze gaan regelmatig diep Nederland en België in om nieuwe bands te ontdekken en hun favoriete bands te supporten.

4 maart | 20:30

Jebroer in Mezz Breda

Wie Broederliefde helemaal het einde vindt, heeft sowieso ook een soft spot voor Jebroer.

5 maart | 21:00

Mercy John & band in Mezz Breda

De sfeervolle klanken die Mercy John neerzet passen zonder twijfel in het rijtje van artiesten als Tom Petty en Bruce Springsteen. De singer/songwriter maakt americana en roots, waarbij zijn akoestische en elektrische gitaren de hoofdrol spelen.

9 maart | 20:00

TenTemPiés + support in Mezz Breda

Dat muziek niet altijd in een hokje geduwd hoeft te worden, weten de Amsterdammers van TenTemPiés als geen ander. Met Chileens bloed in hun aderen en dansschoenen aan hun voeten, maakt de band een gezellig brouwsel van rock, ska, reggae en rumba. 

10 maart | 21:00

The Glücks + Jellephant & the Phantoms in Mezz Breda

Dit slonzige garagepunkduo is wél de garage uitgekomen. Of nouja, meer er uitgeblazen. Talkin’ bout The Glücks here. Foute slager of tirol maken ze niet, laat je niet in de war brengen. Dit beruchte koppel, bestaande uit Tina en Alek, maakt balorige, fuzzy en ontembare rock.

Pagina's