menu

Belangrijk bericht: BredaVandaag stopt over 9 dagen. Lees hier meer

Vriend van BredaVandaag - Hoe werkt het?

Vriend van BredaVandaag - Hoe werkt het?

Je hebt je aangemeld als Vriend en steunt ons. Hier lees je hoe het werkt. Nog geen Vriend van BredaVandaag?
Lees er hier meer over of meld je direct aan!

Doneren
Na aanmelding en je eerste donatie ontvang je als Vriend van BredaVandaag maandelijks een SMS met de vraag of je die maand jouw gekozen maandbedrag wil doneren. Om te doneren hoef je niets te doen. Het maandbedrag wordt automatisch van je bankrekening afgeschreven.

NAC-Jong Ajax 17 maart
Vrienden van BredaVandaag kunnen met twintig procent korting naar het eerstvolgende thuisduel van NAC, namelijk NAC-Jong Ajax op vrijdag 17 maart. De actie geldt voor nieuwe en bestaande vrienden. Na aanmelding als Vriend ontvang je een SMS waarna je met korting kunt bestellen.

Aanbiedingen
Na je donatie ontvang je van BredaVandaag een bedank-SMS. Hierin ontvang je ongeveer 6 keer per jaar een actiecode voor of een link naar een aanbieding, speciaal voor de Vrienden van BredaVandaag. Korting voor een Bredaas evenement of bij een Bredase ondernemer. Zo ontvingen Vrienden van BredaVandaag in de eerste maand korting op het boek 160 jaar Etna.

Donatie een keer overslaan
Om het doneren een keer over te slaan, moet je binnen twee dagen na onze maandelijkse aankondiging-SMS het keyword  ‘flex breda overslaan’ sms'en naar 3669. Doe je dit niet, dan wordt het maandbedrag automatisch van de bankrekening afgeschreven. In de aankondiging-SMS wordt genoemd tot wanneer je hiervoor de tijd hebt.

Afschrijving
De afschrijving vindt maandelijks plaats via Microincasso™. Dit is de incassant die vermeld staat bij de afschrijving. Bij de beschrijving staat vermeld dat het je maandelijkse bijdrage aan BredaVandaag betreft. BredaVandaag ziet niet wie er doneert.

Nieuws-voorkeur
Na je donatie ontvang je van BredaVandaag een bedank-SMS. Een aantal keer per jaar ontvang je in deze sms een link naar een korte enquete. Hier kun jij jouw nieuws-voorkeuren aangeven, zodat we de nieuwsvoorziening nog verder kunnen verbeteren.

Leeftijd
Om Vriend van BredaVandaag te worden dien je minimaal 18 jaar te zijn.

Zakelijk
Voor vragen over zakelijke donaties kunt u contact opnemen met Wijnand Nijs (076-5217272).

Kijk voor nog meer informatie op de website van Microincasso™.