menu

Nieuws

Succesvolle oefenwedstrijd NAC-fans bij SAB (foto's)

foto
Peter Visser
Volle bak bij SAB-NAC.
Wijnand Nijs

BREDA - Het zijn oefenwedstrijden die voor Stijn Vreven niet zonodig hoeven, sportief gezien dan. De NAC-trainer heeft het liefst direct de sportieve weerstand, zodat hij zijn spelers kan testen. Dat Vreven de tweede helft een jong NAC de wei instuurde was daarom ook geen verrassing. De 8-0 zege voor NAC was dat ook niet.

De doelpuntenmakers waren woensdagavond Adarabioyo, Garcia, Vloet, Loshi (3) en Snepvangers (2). Dat is voer voor de boeken. De oefenwedstrijd was daarom meer een oefenwedstrijd voor de fans. De nieuwe namen eens zien ballen, gezellig bijkletsen met andere fans en zien of er nog wat jong talent jongloopt. Het was vooral een gezellige zomeravond, waarvan Stijn Vreven er nog eentje moet uitzitten. 

Want zaterdag oefent NAC alweer, dan tegen Madese Boys op Sportpark De Schietberg in Made. Het duel begint om 17.00 uur. Kaarten zijn alleen aan de kassa nog verkrijgbaar. 

Bekijk foto's van SAB-NAC.

Opstelling eerste helft:
Noppert, Glim, Koch, Damen, Stans, Vermeer, Nijholt, Vloet, Marijnissen, Garcia, Adarabioyo

Opstelling tweede helft: 
Noppert, Van den Bempt (’75 Boeren), Klomp, Molenschot, Mashart, Reuvers, Snepvangers, van Gestel, Loshi, Kuiper, Vermeeren(’75 Vliet).