menu

Nieuws

Ene na andere nieuweling bij NAC: dit zijn ze

foto
NACnl
De acht aanwinsten.
Bredavandaag logo
redactie

BREDA - NAC is druk bezig op de transfermarkt. Inmiddels heeft de Parel van het Zuiden acht versterkingen binnengehaald voor het komende seizoen in de eredivisie.

Dinsdag meldt de club de komst van de linkervleugelverdediger José Ángel Tasende (20), beter bekend als Angeliño. De Spanjaard is de vijfde versterking van Manchester City. Hij heeft vorig jaar zijn debuut gemaakt in het eerste elftal van City en speelde zelfs al in de Champions League.

Naast Angeliño huurt NAC ook Thierry Ambrose (20), Pablo Mari (23), Paolo Fernandes (18) en Manu Garcia (19) van de Engelse club. Garcia keert terug naar Breda na een succesvol seizoen.

Daarnaast heeft de Parel van het Zuiden ook twee spelers van PSV overgenomen. De 22-jarige Rai Vloet en de 23-jarige Menno Koch. Koch kwam al eerder op huurbasis uit voor NAC. NAC heeft de verdediger nu voor drie jaar vastgelegd. Ook Vloet tekent een contract voor drie seizoenen.

Technisch directeur Hans Smulders startte met winkelen bij de buren. Keeper Nigel Bertrams (24) kwam van Willem II. Jeugdspeler Richelor Sprangers (19) heeft een tweejarig contract gekregen. Vier andere jeugdspelers maken ook de overstap naar het eerste elftal en komen op amateurbasis uit voor de club. Het gaat om Thomas Marijnissen, Diego Snepvangers, Daan Klomp en Bradley Vliet.

Hier blijft het niet bij, want mogelijk zijn er meer aanwinsten in aantocht. NAC aast op de 18-jarige Belgische spits Jorn Vancamp van Anderlecht, aldus BN DeStem.