menu

Nieuws

NAC-trainer Vreven: ‘We gaan niet zeuren’

foto
Peter Visser
Bredavandaag logo
Yvonne Keulaars

BREDA - Het is een drukke week voor de NAC-selectie. Na de bizarre wedstrijd tegen Telstar wacht maandagavond Fortuna Sittard en vrijdag staat Jong Ajax op het programma in het Rat Verlegh Stadion. Dit is eist zijn tol: de ziekenboeg groeit.

De Parel van het Zuiden kan niet beschikken over Mounir El Allouchi en Olivier Rommens. El Allouchi staat aan de kant vanwege de oude blessure aan zijn enkel. Deze blessure is weer op komen zetten door de tackle in de achtste minuut van Telstar-verdediger Bryan Ottenhoff. Rommens is geblesseerd aan zijn buikspieren, meldt BN DeStem.

Dit biedt middenvelders Jeff Stans en Robbie Haemhouts, aldus BN DeStem, weer een mogelijkheid om in beeld te komen. Daarnaast begint Manu Garcia op de bank. Stijn Vreven neemt geen onnodige risico’s met de Spanjaard. De trainer wil hem rust geven vanwege zijn lichte blessure.

"We kunnen het ons niet permitteren om zomaar spelers aan de kant te laten, maar ze moeten ook fris zijn voor de nacompetitie. Ik heb graag iedereen tot mijn beschikking, maar we gaan niet zeuren. Iedereen moet klaar zijn en we hebben iedereen nog nodig. Alle spelers die in de kern zitten, zijn belangrijk voor mij”, aldus de trainer op de site van de club.

Bovengenoemde spelers vullen de lijst met geblesseerden aan die al bestaat uit: Shane O’Neill (hersenschudding), Brandon Barker (hamstring), Gianluca Nijholt (knie) en Bodi Brusselers (lies).