menu

Nieuws

Centrale verdediger Van Diermen half jaar naar NAC

foto
Peter Visser
Bredavandaag logo
redactie

BREDA - NAC heeft zich versterkt met centrale verdediger Kevin van Diermen. Van Diermen speelt de rest van het seizoen op huurbasis in Breda. Hij wordt gehuurd van Excelsior.

"Beide partijen blijven de komende tijd met elkaar in gesprek om na de verhuurperiode een contract aan te gaan voor een langere periode", aldus NAC op de clubsite.
De 26-jarige Van Diermen begon bij IJsselmeervogels in zijn geboortedorp Spakenburg. Op 12-jarige leeftijd stapte hij over naar de jeugdopleiding van Vitesse. In Arnhem debuteerde hij in het betaald voetbal, op 15 april 2007 tegen AZ. Na nog drie seizoenen in Arnhem, ging hij via Go Ahead Eagles, wederom een jaar Vitesse naar Excelsior. Daar was hij de afgelopen seizoenen een vaste waarde in de laatste linie, onder andere onder de huidige NAC-trainer Marinus Dijkhuizen.

"NAC is blij zich te kunnen versterken met Kevin, omdat hij kwaliteiten heeft die het team beter maken", stelt technisch directeur Hans Smulders op de NAC-site. "Marinus heeft hem van dichtbij meegemaakt en hij is vol lof over Van Diermen als voetballer en als persoonlijkheid."