Afbeelding
Foto: Tim Evers

Tim Evers ziet grote kansen voor De Baroniesche Hengelaars. Ook hij droomt van een actieve vereniging met veel (jeugd)leden en mooie activiteiten. Maar eerst: Zorgen dat hengelaars dit voorjaar weer op een prettige manier kunnen vertoeven aan de waterkant.


Langs de Beneden Mark zouden 158 visstoepen moeten liggen waar mensen op een prettige manier kunnen vissen. Maar toen Tim op onderzoek uit ging, telde hij er niet meer dan 60. "Alles is overwoekerd. Er is serieus groot onderhoud nodig. Aan de Ulvenhoutselaan hebben we al visstoepen kunnen aanpakken. Maar voor komende tijd is het nodig dat dat op nog veel meer plekken gebeurd." Evers is blij met de kans om samen met zijn medebestuursleden de vereniging nieuw leven in te blazen. Samen met Sportvisserij Nederland gaan de Baroniesche Hengelaars er vol positiviteit tegenaan. "Ik heb zelf echt een enorme passie voor vissen. We hebben zo'n prachtige regio met geweldige wateren. Daar hoort een actieve hengelsportvereniging bij. Mijn zoontje is enthousiast visser en nu 6 jaar oud. Ik doe het voor zijn toekomst." 

DBH is op zoek naar vrijwilligers die zich in willen zetten voor de vereniging, bijvoorbeeld als viscoach voor de jeugd en voor het onderhoud. Ook zoekt de vereniging een secretaris. Geïnteresseerd? Mail naar info@dbh-breda.nl.[n]

TEKST DOOR HANNEKE MARCELIS