Vrouwen van Nu Bavel gaat 96e lidmaatschapsjaar in

BAVEL - Op 22 februari was het de Algemene Leden Vergadering bij de Vrouwen van Nu in Bavel. Het was een gezellige, informatieve avond, waarmee het 96e verenigingsjaar werd gestart. En leuk om te vermelden dat er op dit moment ook 96 leden zijn.


Tijdens de ALV werd o.a. een presentatie gegeven door één van de leden over haar Aloë Vera natuurproducten. Deze korte presentie leidt mogelijk tot een wat uitgebreidere presentatie in de loop van dit jaar. Uiteraard was deze avond vooral weer een gezellig ontmoetingsmoment. 

Verder werden alle activiteiten die tot en met september worden georganiseerd, en die zijn opgenomen in ons programmablad de Echo 69, nader toegelicht. We zijn de activiteiten inmiddels gestart met aquazwemmen in de Butter in Rijen, met 10 enthousiaste sportieve leden. We kregen les van Tim, een gezellige pittige les op swingende muziek, met mogelijk toch wel wat spierpijn voor degenen die echt hard hebben gewerkt.

Komende periode staan op het programma: Enkele wandelingen, een Paasbloemstuk maken, (fiets)tocht naar Museum de Looierij in Dongen, fietstochtje naar en bezoek aan de IJsboerderij De Grens, bezoek aan het Textielmuseum in Tilburg, een high tea bij de Kogelvanger in Breda, fietstocht naar de praalwagens van het bloemencorso in Zundert, bij voldoende animo in september een bustocht naar Gouda. Kortom, voor elk lid activiteiten om aan deel te nemen.

Wij zijn een vereniging die open staat voor inbreng van haar leden, die nieuwe leden hartelijk verwelkomt. Geïnteresseerde vrouwen kunnen contact opnemen met ons secretariaat via vrouwenvannubavel@gmail.com of alvast eens een kijkje nemen op onze website.[n]