Toekenningen Rabo coöperatieve Duurzaamheidsbijdrage

BREDA - Omdat Rabobank 125 jaar bestaat, zet zij zich extra in voor dit leefgebied. Met een eenmalige extra bijdrage van € 125.000 voor de regio Breda Amerstreek ondersteunen ze duurzame projecten en initiatieven die de lokale gemeenschap versterken.

19 impactvolle toekenningen

Samen met collega's, leden en klanten hebben ze actief gezocht naar lokale initiatieven en projecten die financiële ondersteuning nodig hadden. En dat heeft succes gehad! Dankzij deze inspanningen worden in de regio Breda Amerstreek 19 initiatieven en projecten ondersteund met de Rabo coöperatieve Duurzaamheidsbijdrage. Er zit veel variatie in de toekenningen. Zo kregen onder andere Stichting Het Noordbrabants Landschap, Stichting BITS en Stichting Voedselbank Breda een bijdrage. Het volledige overzicht met goedgekeurde aanvragen staat op www.rabobank.nl/breda-amerstreek en bevat nog veel meer mooie projecten en initiatieven. Allemaal dragen ze op hun eigen unieke manier bij aan onze samenleving. Samen maken we impact en bouwen we aan een duurzamere toekomst. Een mooi cadeau van de coöperatieve Rabobank aan de samenleving!



Met de Rabo coöperatieve Duurzaamheidsbijdrage geeft Rabobank landelijk € 9,75 miljoen terug aan de samenleving aan 1.600 projecten.[n]