menu

Zandberg

Baronielaan 17 en 18 november afgesloten voor onderhoud

BREDA - De gemeente sluit op donderdag 17 november en vrijdag 18 november de Baronielaan af voor autoverkeer. Dit vanwege groot onderhoud. De straat en de parkeerplaatsen zijn in fases afgesloten van 7.00 tot 16.00 uur.

Zandberglaan twee dagen afgesloten voor autoverkeer

BREDA – De gemeente Breda gaat op 7 en 8 november de Zandberglaan onder handen nemen. De rijbaan, trottoirs en parkeervakken van de straat krijgen een schoonmaakbeurt. Delen van de weg zijn die dagen afgesloten.

Breda is twee Koninginnen rijker (foto en video)

BREDA - De reconstructie van de kruising Baronielaan, Ginnekenweg en Wilhelminastraat is nu echt afgerond met de onthulling van het kunstwerk De Koninginnen. Het kunstwerk staat bovendien symbool voor winkelgebied Oranje Zuid.

Baronielaan gaat op de schop

BREDA - De Baronielaan gaat op de schop. Volgens de gemeente én de bewoners is de inrichting van de straat aan vernieuwing toe.

Voorbereidingen bouw zorgcomplex Leistraat van start

BREDA - De voorbereidingen van de bouw van het woonzorgcomplex in de Leistraat gaan maandag 12 september van start. In het complex komen patiënten met de ziekte schizofrenie te wonen.

Knokpartij na bijna aanrijding op Ginnekenweg

BREDA - Twee mannen zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag mishandeld door de bestuurder van een auto. Het voorval vond plaats op de Ginnekenweg.

Baronielaan sluit twee dagen voor onderhoud

BREDA - Gemeente Breda gaat op donderdag 1 en vrijdag 2 september de Baronielaan schoonmaken en onderhouden. De straat is dan van 7.00 uur tot 16.00 uur afgesloten voor autoverkeer en parkeren.

Pagina's