menu

Zandberg

Breda aan de slag met zuidelijke rondweg

BREDA - De verkeersproblematiek op de zuidelijke rondweg wordt aangepakt. Daarmee stemde de raad in meerderheid in. In een reeks aan moties maakten de verschillende fracties wel duidelijk dat de huidige aanpak om een verdieping vraagt. De wethouder gaf aan met onderzoek te laten doen.

Onderbroekheld gevonden: ‘Graag ook voetmassage’

BREDA - “Kun je ook vermelden dat ik op zoek ben naar een voetmassage?’, lacht de Bredanaar die in de nacht van zondag op maandag in zijn onderbroek én op blote voeten achter een fietsendief aanging.

Wie rende in zijn onderbroek achter een inbreker aan?

BREDA - Wie is toch die man die in zijn onderbroek achter een inbreker aanrende? En daarmee mede zorgde voor de aanhouding van de 37-jarige man uit Breda. Dat is de vraag. Want wat duidelijk is: deze rennende man in zijn ondergoed heeft de aandacht getrokken. 

Zonder licht fietsende inbreker aangehouden

BREDA - Een fietser die woensdagnacht rond 03.10 zonder licht over de Baronielaan fietste is aangehouden. De 51-jarige man had inbrekersgereedschap bij zich; de politie herkende hem als veelpleger.

‘Wat kost tunnel Zuidelijke Rondweg?’

BREDA - Wat kost het aanleggen van de Zuidelijke Rondweg in een tunnel? Die en nog meer dan 30 andere vragen stelden raadsleden donderdagavond tijdens een nieuwe sessie over de aanpak van de verkeersader.

Westerstorm Breda in beeld (foto's)

BREDA - Terwijl het noordwesten van Nederland kampt met code oranje, lijkt Breda relatief ongeschonden eruit te komen. Hier een foto overzicht van noemenswaardige storm-gerelateerde incidenten in Breda.

Sint Zandberg maakt noodlanding in weiland

BREDA - Het geluk is met Sinterklaas. De goedheiligman plande deze maandagmorgen zijn bezoek aan basisschool de Zandberg. Hij besloot voor de verandering met een luchtballon te komen. Dat ging bijna mis.

Quinten: ‘Opeens zei hij, wil je erom vechten?’

ZANDBERG - Een forse snee in zijn neus en een illusie armer. Bredanaar Quinten kreeg donderdag uit het niets een kopstoot toen hij een man aansprak die zijn handen aan de motorkap van zijn auto afveegde. “In anderhalve minuut escaleerde het gesprek.”

Steeds meer boetiekjes kiezen voor Ginnekenweg

BREDA- Today’s Favourites opende vorige week haar deuren. Daarmee is de Ginnekenweg weer een boetiek rijker. Deze straat is de laatste tijd erg in trek bij boetiek-eigenaren. Maar waarom? 

Duizend euro voor Kinderboerderij Zandberg

BREDA - Kinderboerderij Zandberg heeft afgelopen weekend een cheque van 1000 euro ontvangen. het geld is afkomstig van supermarkt Lidl aan de Jorisstraat.

Pagina's