menu

Nieuws

Medische kliniek Medinova zeker naar Breda

Serge Mouthaan

MOLENEIND OOST – Privékliniek Medinova opent deze zomer de deuren van een behandelcentrum voor orthopedie en neurochirurgie. Het bedrijf vestigt zich in het voormalig KPN Business Center aan de Takkebijsters.

Het wordt de vierde vestiging van Medinova in Nederland. Naast Breda zijn er behandelcentra in Rozendaal (Gelderland), Haarlem en Rotterdam.

Medinova biedt in haar behandelcentra behandelingen aan op het gebied van de orthopedie, neurochirurgie, plastische- en cosmetische chirurgie, oogheelkunde en heelkunde.

In Breda kunnen mensen met klachten op het gebied van knie, schouder, enkel, voet of rug die behandeld willen worden in de Medinova Kliniek Breda terecht.

‘Medinova heeft met alle zorgverzekeraars afspraken gemaakt over wachtlijstbemiddeling en vergoeding van behandelingen, dit wil zeggen dat de
behandelingen die binnen de basisverzekering vallen bij Medinova 100% worden vergoed’, zo stelt het bedrijf.

Volgens mevrouw directeur Yolande Mansveld was de keuze voor Breda een logische keuze. "We hebben hier de perfecte locatie gevonden. Ook de support en medewerking van de betrokken bestuurlijke- en ambtelijke contactpersonen van de gemeente Breda, REWIN en BRIM hebben in belangrijke mate bijgedragen aan deze keuze.”

"Dit nieuwe behandelcentrum biedt naast welkome werkgelegenheid, de ingezetenen uit zuidwest Nederland meer keuzemogelijkheden bij het invullen van hun eigen gezondheidszorg”, zegt wethouder Economische Zaken Cees Meeuwis.