menu

Westerpark

Herfststorm raast over de stad; omgewaaide bomen

BREDA - De herfststorm die deze zondag over het land raast, zorgt ook in Breda voor overlast. Op verschillende plaatsen waaiden bomen om en moet de brandweer in actie komen om wegen vrij te maken of voor veilige situaties te zorgen.

Geen aparte speelplekken voor kleine honden

BREDA - Breda gaat geen aparte speelplek voor kleine honden aanleggen in Westerpark. Dat meldt het college in antwoord op vragen van Els Groeneweg van het CDA.

Scooterrijder geschept door auto

WESTERPARK - Bij de kruising Westerparklaan-Prachtvlinders is woensdagmiddag kort na half een een bestuurder van een snorscooter gewond geraakt. De man werd aangereden voor een auto met een Belgisch kenteken.

Kruising Ettensebaan-Westerparklaan week afgesloten

BREDA - De grote opknapbeurt van de Westerparklaan begint vanaf maandag 12 september. Het gaat onder meer over asfalteren, het plaatsen van verkeerslichten en wegbelijning.

Is een apart hondenparkje voor kleine hondjes nodig?

BREDA - Els Groeneweg heeft namens de CDA-fractie gepleit voor een aparte speelplek voor kleine en grote honden. Grote honden en kleine honden gaan volgens haar vaak niet samen op de daarvoor bestemde hondenuitlaatplek. Groeneweg heeft het Westerpark als voorbeeld genomen.

Pagina's