menu

Ulvenhout

Ulvenhoutse bejaarden slachtoffer van babbeltruc

ULVENHOUT - Bij ten minste vier woningen in Ulvenhout zijn dieven afgelopen vrijdag en zaterdag er in geslaagd binnen te komen met een smoes. In één geval werd er ook daadwerkelijk wat gestolen.

Dode Ulvenhoutse bos blijkt 63-jarige vermiste Bredase (update)

ULVENHOUT - Het stoffelijk overschot dat zondagochtend in de bossen bij Ulvenhout werd gevonden is van een 63-jarige Bredase vrouw te zijn die sinds januari vermist was. Een misdrijf is uitgesloten. Dat meldt de politie zondagavond.

In Ulvenhout zit dur schot in (foto's en video)

ULVENHOUT - Dur zit schot in. Dat was het motto in Bosuilendorp. Genoeg voor de bouwers en groepen om tot creatieve uitingen te komen. Zoals het groepje die van schot Schot maakte.

‘Vlaamse kippenstallen bedreigen waterkwaliteit Mark’

BREDA - De bouw van vijf kippenstallen in het Vlaamse natuurgebied het Merkske is een bedreiging voor de waterkwaliteit in Nederland. D66, SP en GroenLinks wijzen het college erop dat de bron van de Mark in die omgeving ligt.

Chauffeur gekantelde vrachtwagen A58 onder invloed alcohol

ULVENHOUT - Op de A58, ter hoogte van Ulvenhout, is woensdagavond 18 januari rond 21.30 uur een vrachtwagen met oplegger gekanteld. Na een blaastest bleek dat de chauffeur ruim drie keer meer had gedronken dan wettelijk toegestaan.

17 bonnen bij gerichte actie tegen hardrijders in Ulvenhout

ULVENHOUT - Naar aanleiding van meerdere signalen uit de wijk heeft de politie donderdagmorgen onder meer een grote verkeerscontrole gehouden op de Molenstraat in Ulvenhout. Daarbij werden 382 voertuigen gecontroleerd. Zeventien personen kregen een bekeuring voor te hard rijden.

Pagina's