menu

Ulvenhout

Verrassing voor 17-jarige scooterrijder die vlucht voor politie

ULVENHOUT - Een 17-jarige scooterbestuurder uit Ulvenhout dacht woensdag de politie te slim af te zijn. Nadat hij rijdend zonder licht een fietser voorttrok en daarbij betrapt werd door de politie, scheurde hij er vandoor.  Daarbij rekende hij buiten de politie.

Breda Girlz United moet meidenvoetbal in Breda impuls geven

BREDA - UVV’40, WDS’19 en Groen Wit hebben de handen ineengeslagen met de start van meidenacademie Breda Girlz United. Hiermee willen de clubs de voetballende meisjes van hun verenigingen extra trainingsmogelijkheden bieden op een hoger niveau, naast de trainingen bij hun eigen club.

Dronken Bredase (36) ramt auto en rijdt door

BREDA - Een 36-jarige Bredase reed zaterdagavond tegen een geparkeerde auto in de Hazelaarstraat. Ze reed door. Uiteindelijk werd ze in Chaam aangehouden. Ze bleek teveel te hebben gedronken.

Gemaskerde overvallers verwonden bewoner huis Ulvenhout

ULVENHOUT - Bij een overval op een woning in de Dorpstraat in Ulvenhout is een man gewond geraakt en naar het ziekenhuis gebracht. De overval werd gepleegd door twee mannen, die de bewoner sloegen. Ook enkele andere bewoners kregen klappen.

Brandweer haalt katje na twee dagen uit boom

ULVENHOUT - Een katje zat al twee dagen in een boom bij het Markdal in Ulvenhout. De eigenaresse was ten einde raad. Ze hoorde en zag haar beestje, maar kon er niet bij.

Pagina's