menu

Ulvenhout

Einde Anneville Eik in zicht

BREDA/DEN BOSCH - De Anneville Eik lijkt bezig aan de laatste fase van zijn leven. Dat blijkt uit antwoorden van Gedeputeerde Staten op vragen van de statenfractie van de Partij van de Dieren. De provincie wil de boom niet redden, nadat eerder Rijkswaterstaat kap aankondigde.

A58 toneel van dubbel ongeval bij Ulvenhout

ULVENHOUT - Op de A58 bij Ulvenhout zijn maandag aan het begin van de middag in beide rijrichtingen ongeval gebeurd. Daarbij raakten twee personen gewond.

Stappen tot 06.00 uur met oud en nieuw

BREDA - Net als andere jaren mag de horeca langer open blijven met oud en nieuw. De burgemeester heeft besloten dat alle horeca in Breda, Bavel, Prinsenbeek, Teteringen en Ulvenhout tot 06.00 uur open mag zijn.

Speciale ‘Eet met je hart’ kerstbrunch kwetsbare ouderen

ULVENHOUT - Bistro Sharlot houdt in samenwerking met de stichting ‘Met je Hart’ op tweede kerstdag een kerstbrunch voor ruim dertig kwetsbare ouderen. Vorig jaar is er voor het eerst zo’n kerstbrunch gehouden.

Broekloop voor Anak Anak

ULVENHOUT - In het buurtschap Geersbroek, tussen Ulvenhout en Chaam staat zondag 18 december de 25e Broekloop op het programma. Dit jaar gaat de opbrengst naar de Stichting Anak Anak, die jongeren en vrouwen in Papua Nieuw Guinea en op Bali ondersteunt.

Breda’97: Toekomst dorpskermissen onzeker

BREDA - Breda’97 vreest dat de kermissen in dorpen en wijken van Breda het zwaar gaan krijgen. Dat geeft raadscommissielid Peter Vissers van de partij aan. Hij heeft het college om uitleg gevraagd over de beslissing om de dorpskermissen niet meer te ondersteunen.

Ongeval met letsel op A58 bij Ulvenhout, snelweg dicht (update)

ULVENHOUT - Op de A58 bij Ulvenhout is kort voor 16.00 uur een flink ongeval gebeurd. Dat meldt de Verkeersinformatie Dienst (VID) op Twitter. De snelweg tussen Tilburg en Breda is ter hoogte van Ulvenhout daardoor afgesloten voor het verkeer.

Ook Ulvenhout wil ondernemersfonds

BREDA - In navolging van ondernemers in de Bredase binnenstad en Prinsenbeek willen ook Ulvenhoutse ondernemers een ondernemersfonds. Het fonds zou over achttienduizend euro per jaar moeten beschikken en vanaf 1 januari actief moeten zijn.

Pagina's