menu

Ulvenhout

Bosuilendorp in de optocht: Da ge ut nie wit (foto's)

ULVENHOUT - Het was bij vlagen winderig en fris, maar of dat de pret drukte tijdens de optocht van Bosuilendorp? 'Da ge ut nie wit'. De Bosuilen kregen in elk geval weer een mooie tocht te zien in het rondje door het dorp. 

Grote zorgen wijkraden Ulvenhout en Bavel over verbreding A58

ULVENOUT/BAVEL - De wijkraden van Bavel en Ulvenhout trekken bij de Bredase gemeenteraadsfracties aan de bel over de verbreding van de A58. Zij vrezen de negatieve gevolgen voor de leefbaarheid in de dorpen en denken dat Rijkswaterstaat daar onvoldoende rekening mee houdt.

Liefdesdrama in Markdal

BREDA - Een liefdesdrama ontvouwt zich voor de ogen van boswachter Anneke Oomes. Het ooievaar vrouwtje nam pas geleden nog afscheid van haar overleden mannetje. Een ander koppel ziet daardoor kans en claimt met succes een onverdedigd nest.

Ongeval A58 Ulvenhout met vijf auto's: weg dicht

BREDA/ULVENHOUT - Door een ongeval waarbij vijf auto's betrokken zijn, is de snelweg A58 tussen Tilburg en Breda grotendeels afgesloten. Het ongeval gebeurde rond 12.00 uur net na knooppunt St. Annabosch.  De verwachting is dat de weg rond 13.00 uur weer open is.

Bredanaars opgepakt voor gewelddadige overval in Ulvenhout

BREDA - Na een uitgebreid onderzoek heeft de politie dinsdagochtend rond 07.00 uur twee mannen aangehouden voor een gewelddadige overval op een gezin in een woning in Ulvenhout. Het gaat om twee verdachten (respectievelijk 21 en 24 jaar oud) uit Breda.

‘Bouwen aan randen dorpen voor jongeren en ouderen’

BREDA - Breda zou in de dorpen van Breda uitbreiding aan de randen moeten toestaan en daar niet alleen moeten vasthouden aan zogenoemde inbreidingslocaties. Daarmee zou de kans voor succesvolle Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) projecten aanzienlijk worden vergroot.

30 tips over gewelddadige overval op woning Ulvenhout

ULVENHOUT - De politie heeft dertig tips ontvangen die mogelijk naar de daders kunnen leiden van een gewelddadige woningoverval in Ulvenhout. De tips volgden nadat Opsporing Verzocht dinsdagavond aandacht besteedde aan de overval. 

Pagina's