menu

Ulvenhout

Chauffeur gekantelde vrachtwagen A58 onder invloed alcohol

ULVENHOUT - Op de A58, ter hoogte van Ulvenhout, is woensdagavond 18 januari rond 21.30 uur een vrachtwagen met oplegger gekanteld. Na een blaastest bleek dat de chauffeur ruim drie keer meer had gedronken dan wettelijk toegestaan.

17 bonnen bij gerichte actie tegen hardrijders in Ulvenhout

ULVENHOUT - Naar aanleiding van meerdere signalen uit de wijk heeft de politie donderdagmorgen onder meer een grote verkeerscontrole gehouden op de Molenstraat in Ulvenhout. Daarbij werden 382 voertuigen gecontroleerd. Zeventien personen kregen een bekeuring voor te hard rijden.

Einde Anneville Eik in zicht

BREDA/DEN BOSCH - De Anneville Eik lijkt bezig aan de laatste fase van zijn leven. Dat blijkt uit antwoorden van Gedeputeerde Staten op vragen van de statenfractie van de Partij van de Dieren. De provincie wil de boom niet redden, nadat eerder Rijkswaterstaat kap aankondigde.

A58 toneel van dubbel ongeval bij Ulvenhout

ULVENHOUT - Op de A58 bij Ulvenhout zijn maandag aan het begin van de middag in beide rijrichtingen ongeval gebeurd. Daarbij raakten twee personen gewond.

Stappen tot 06.00 uur met oud en nieuw

BREDA - Net als andere jaren mag de horeca langer open blijven met oud en nieuw. De burgemeester heeft besloten dat alle horeca in Breda, Bavel, Prinsenbeek, Teteringen en Ulvenhout tot 06.00 uur open mag zijn.

Speciale ‘Eet met je hart’ kerstbrunch kwetsbare ouderen

ULVENHOUT - Bistro Sharlot houdt in samenwerking met de stichting ‘Met je Hart’ op tweede kerstdag een kerstbrunch voor ruim dertig kwetsbare ouderen. Vorig jaar is er voor het eerst zo’n kerstbrunch gehouden.

Pagina's