menu

Tuinzigt

Hennepkwekerij aangetroffen in woning Tuinzigt

BREDA - De politie heeft woensdagochtend een hennepkwekerij aangetroffen in een woning aan de Meidoornstraat in Breda. Eén persoon is aangehouden.

De politie trof 75 wietplanten aan in de woning. Ook is er sprake van diefstal van stroom, aldus een woordvoerder van de politie.

Winkeldief ontsnapt na worsteling

BREDA - Een 46-jarige man is zondagmiddag aangehouden wegens winkeldiefstal. Hij verzette zich bij een worsteling met de beveiliger van een supermarkt, aldus de politie.

Twee gestolen hondjes nog steeds spoorloos; politie verspreidt foto's

BREDA/BAARLE NASSAU- De recherche is nog steeds op zoek naar twee van de vier hondjes die donderdag 26 januari in Baarle Nassau vanuit een zorgboerderij werden gestolen. De andere twee puppy’s werden teruggevonden in de Bredase wijk Tuinzigt. Deze hondjes zijn weer terug op de boerderij.

In totaal vier Bredase verdachten vast voor puppy-roof

TUINZIGT - De politie heeft maandag niet twee, maar drie verdachten aangehouden bij de in een woning in Tuinzigt aangetroffen puppy. Zondag werd al een 22-jarige vrouw uit de wijk aangehouden als verdachte van heling.

Bloemen op plek waar Peter van de Linde overleed

BREDA - Bloembossen met linten, een krans in de vorm van een hart en een kleurrijk bloemstuk met oranje bloemen. Ze liggen tegen de heg bij de hondenuitlaatplek aan het Dijkplein, net achter de bushalte.

Pagina's