menu

Tuinzigt

Twee gestolen hondjes nog steeds spoorloos; politie verspreidt foto's

BREDA/BAARLE NASSAU- De recherche is nog steeds op zoek naar twee van de vier hondjes die donderdag 26 januari in Baarle Nassau vanuit een zorgboerderij werden gestolen. De andere twee puppy’s werden teruggevonden in de Bredase wijk Tuinzigt. Deze hondjes zijn weer terug op de boerderij.

In totaal vier Bredase verdachten vast voor puppy-roof

TUINZIGT - De politie heeft maandag niet twee, maar drie verdachten aangehouden bij de in een woning in Tuinzigt aangetroffen puppy. Zondag werd al een 22-jarige vrouw uit de wijk aangehouden als verdachte van heling.

Bloemen op plek waar Peter van de Linde overleed

BREDA - Bloembossen met linten, een krans in de vorm van een hart en een kleurrijk bloemstuk met oranje bloemen. Ze liggen tegen de heg bij de hondenuitlaatplek aan het Dijkplein, net achter de bushalte.

Update: Vijftien tips in zaak gewelddadige dood Peter van der Linde

BREDA - De politie heeft inmiddels vijftien tips binnen gekregen in de zaak van de gewelddadige dood van Peter van der Linde. De 60-jarige Bredanaar werd afgelopen vrijdag aan de Lunetstraat door een nog onbekend persoon op straat doodgeschoten.

Dodelijk schietpartij Lunetstraat in Opsporing Verzocht

BREDA - Het AVRO/TROS programma Opsporing Verzocht besteedt deze dinsdag aandacht aan het schietincident waarbij vrijdagavond 6 januari op de Lunetstraat de 60-jarige Peter van der Linde om het leven kwam.

Pagina's