menu

Tuinzigt

Muurschildering Ramon Dekkers krijgt vorm in Tuinzigt

TUINZIGT - De Bredase ontwerper Robin Nas is begonnen aan de muurschildering van Ramon Dekkers. Aan de Meidoornstraat in Tuinzigt werkt hij de komende week aan de 6 meter hoge schildering geïnspireerd op de overleden thaibokser. 

COLUMN - Wat lobbyende politici niet lukte, kreeg de sociale druk van de Typisch Tuinzigt televisiecamera wel voor elkaar. Complimenten aan de makers van een programma dat binnen 25 minuten liet zien waarom een laag opkomstpercentage soms een zege is.

De Stemming in Tuinzigt: ‘Ze luisteren toch niet naar ons’

HAAGPOORT – De gemeenteraadsverkiezingen komen eraan. Ook Breda bereidt zich voor op de stembusgang. In de ‘volksbuurt’ Tuinzigt is er weinig animo om te stemmen. ‘’Ze luisteren toch niet naar ons.’’

Door Fien Pronk

Typisch Tuinzigt keert terug met zes afleveringen (video)

BREDA - Na de succesvolle eerste reeks waarin de EO de Bredase wijk Tuinzigt in beeld bracht, komt er een nieuwe reeks. In liefst zes extra afleveringen volgen de programmamakers van Typisch Tuinzigt de wijkbewoners in de aanloop naar de verkiezingen.

Kapper Frans denkt na 50 jaar nog niet aan stoppen

BREDA - De kapperszaak van Frans van Oers (70) in de Dijklaan bestaat precies 50 jaar. Een fenomeen in Tuinzigt bereikt een unieke mijlpaal. Voorlopig is hij nog steeds geknipt voor zijn vak: “Als mijn gezondheid het toelaat, dan wil ik graag nog een tijdje door.”

Man probeert vrouw met mes te steken

TUINZIGT - Een 49-jarige vrouw uit de Bredase wijk Tuinzigt is maandagavond  het slachtoffer geworden van huiselijk geweld. Ze werd door haar 62-jarige partner mishandeld, meldt de politie.

Pagina's