menu

Tuinzigt

Kapper Frans denkt na 50 jaar nog niet aan stoppen

BREDA - De kapperszaak van Frans van Oers (70) in de Dijklaan bestaat precies 50 jaar. Een fenomeen in Tuinzigt bereikt een unieke mijlpaal. Voorlopig is hij nog steeds geknipt voor zijn vak: “Als mijn gezondheid het toelaat, dan wil ik graag nog een tijdje door.”

Man probeert vrouw met mes te steken

TUINZIGT - Een 49-jarige vrouw uit de Bredase wijk Tuinzigt is maandagavond  het slachtoffer geworden van huiselijk geweld. Ze werd door haar 62-jarige partner mishandeld, meldt de politie.

Politie zet opnieuw gestolen fietsen in de digitale etalage

TUINZIGT - Politieteam Weerijs plaatsen afgelopen donderdag een bericht met daarin afbeeldingen van een aantal gesloten fietsen die waren aangetroffen bij in een woning in Tuinzigt.  Daarop kwam een overweldigende hoeveelheid reacties.

Opnieuw verdacht van moord Peet van der Linde vrij

BREDA - Een 34-jarige man uit St Willebrord is zaterdag door het Openbaar Ministerie uit hechtenis vrijgelaten. De man blijft verdachte, maar de verdenkingen tegen hem zijn niet meer zo sterk, aldus een woordvoerder van het OM.

Inwoners Tuinzigt willen nieuwe herdenkingsplaats Ramon Dekkers

BREDA - Achtvoudig Muay Thai- en kickbokswereldkampioen Ramon Dekkers overleed in 2013 onverwachts. Tuinzigtbewoners richtten destijds een herdenkingsplaats in in een fietstunneltje. Die muurschildering is inmiddels beklad. Tijd voor een nieuwe herdenkingsplaats, in de wijk, vindt de buurt.

Pagina's