menu

Steenakker

USA Cars Meeting keert terug naar Breda

BREDA - Glimmende oldtimers en ronkende motoren. Liefhebbers van Amerikaanse auto’s kunnen 20 mei hun hart ophalen tijdens de USA Cars Meeting. De parkeerplaats bij het NAC-stadion moet dan vol staan met chroom.

NAC verliest wedstrijd om snel te vergeten

BREDA - NAC heeft vrijdagavond met 2-1 verloren bij Helmond Sport. NAC kon eigenlijk geen moment aanspraak maken op meer. Trainer Stijn Vreven, met wie het contract deze week officieel werd verlengd met tenminste een jaar, moest het doen met een afwijkende basiself.

Lentebloemen en 250 occasions bij Auto Indumij op tweede paasdag

(advertorial) - Bij Indumij Occasion Center aan de Huifakkerstraat 3 is het een drukte van belang. “In het voorjaar is het altijd extra goed zaken doen, er is altijd een jong gebruikte auto op voorraad die aan jouw wensen voldoet.”

Nu officieel: Stijn Vreven ook komend seizoen hoofdtrainer NAC

BREDA - Stijn Vreven is ook komend seizoen de hoofdtrainer van NAC Breda. Dat heeft de club dinsdagmiddag bekendgemaakt. "Na een positieve evaluatie is besloten om de optie in het huidige contract van de oefenmeester te lichten", aldus NAC. 

Cambuur maakt einde aan zegereeks NAC

BREDA - Aan de zegereeks van NAC is vrijdagavond een eind gekomen. In het eigen Rat Verlegh Stadion was Cambuur met 0-2 te sterk. 

Werk Lunetstraat start na seizoen NAC

BREDA - Het verwijderen van de busbaan en het opnieuw asfalteren van de Lunetstraat begint 29 mei. Dat laat de gemeente desgevraagd weten. Het werk aan een van de drukkere verkeersaders van Breda moet 15 juli klaar zijn.

NAC wint na doelpuntrijk voetbalfeest van Jong Ajax

BREDA – NAC en Jong Ajax hebben er vrijdagavond een voetbalfeest van gemaakt in het Rat Verlegh Stadion, met NAC als feestvarken. Het werd uiteindelijk 4-3 in het voordeel van NAC, dat misschien wel de beste wedstrijd in twee jaar Jupiler League speelde.

Verdedigers NAC zorgen voor zege op Fortuna

BREDA - Verdedigers James Horsfield en Bart Meijers waren maandagavond belangrijk voor NAC. Het duo wist te scoren en zo een 0-2-overwinning tegen Fortuna Sittard veilig te stellen.

Pagina's