menu

Steenakker

NAC strijdend ten onder tegen RKC

BREDA - Het was steenkoud en het resultaat was ook niet om warm van te worden. NAC heeft vrijdagavond drie kostbare punten moeten laten aan buurman RKC Waalwijk. Het werd 2-3.

NAC wil kansen meer afmaken tegen buur RKC

BREDA - Met Jari Oosterwijk weer bij de selectie, maar nog zonder de geblesseerde aanvoerder Robbie Haemhouts maakt NAC zich op voor het derde optreden in acht dagen. Na de 1-0 thuiswinst tegen Dordrecht wacht deze vrijdagavond buur RKC Waalwijk.

NAC wint wedstrijd om snel te vergeten (foto's+video)

BREDA – NAC heeft maandagavond met 1-0 gewonnen van FC Dordrecht. Het was een wedstrijd om snel te vergeten. Het spel van beide kanten was slecht en het tempo lag ontzetten laag. Drie punten, maar geen mooie wedstrijd voor NAC.

‘Vergeten’ kinderen voetballen met helden van NAC

BREDA - ‘De Parel van het Zuiden’ staat woensdagmiddag in het teken van de Week van het Vergeten Kind. Dertig ‘vergeten’ kinderen krijgen in het NAC Stadion een voetbalclinic van vier selectiespelers en Saar Koningsberger, ambassadrice van Stichting Het Vergeten Kind.

NAC zwaait Van Diermen uit, verwelkomt Oosterwijk

BREDA - NAC heeft op de laatste dag van het transferwindow Kevin van Diermen laten vertrekken naar De Graafschap. Kort voor middernacht kwam de gewenste versterking voor de aanval rond: Jari Oosterwijk komt tot eind van het seizoen op huurbasis van FC Twente.

Profcontract Brusselers, komst Cityspeler García

BREDA - NAC laat de winterperiode niet voorbij gaan zonder tussentijdse versterkingen. Deze week presenteerde de club al verdediger Chiro N'Toko en aanvaller Manu García. Daarnaast tekende jeugdspeler Bodi Brusselers zijn eerste profcontract.

Pagina's