menu

Steenakker

Volle bak 'dreigt' voor eerste Avondje NAC dit seizoen

BREDA - Acht goals tegen in twee wedstrijden en nul punten. Je kunt je als club een betere seizoenstart voorstellen. Toch is de NAC-supporter optimistisch gestemd over de kans op succes bij de terugkeer in de eredivisie. 

NAC kan PSV een helft bijbenen (foto's)

BREDA - NAC is er niet in geslaagd om te stunten tegen provinciegenoot PSV. In de eerste thuiswedstrijd werd het 1-4 voor de Eindhovenaren. NAC begon gretig aan de wedstrijd, maar dat leidde niet tot de eerste punten. 

Megadoek aan gevel stadion verwelkomt NAC-supporters

BREDA - Het is liefst 250 vierkante meter groot: het spandoek dat sinds deze middag schittert aan de gevel boven de hoofdingang van het Rat Verleghstadion. Op het doek staan acht NAC-spelers, het stadion zelf en de boodschap Welkom thuis.

NAC werkt aan mega-foto aan gevel stadion

STEENAKKER - Geen Snollebollekes op de middenstip voorafgaand aan NAC-PSV aanstaande zondag, want niet passend bij de clubcultuur van NAC. Maar wel een feestelijke onthulling van een 250 vierkantemeter groot spandoek aan de gevel van het hoofdgebouw.

NAC belt feestact Snollebollekes af voor optreden op middenstip

BREDA - Het optreden van Snollebollekes voor aanvang van NAC-PSV gaat niet door. Dat laat NAC weten. NAC heeft, in samenspraak met de Clubraad, richting Top Events en Snollebollekes geadviseerd dat het beter is om de geste van deze feestact te laten schieten.

Snollebollekes verzorgt warming-up NAC-PSV

BREDA - De beelden van P5 en de Grote Markt gingen de wereld over. NAC-fans die massaal als een persoon van links... naar rechts gingen op de muziek van Snollebollekes.

Pagina's