menu

Steenakker

Profcontract Brusselers, komst Cityspeler García

BREDA - NAC laat de winterperiode niet voorbij gaan zonder tussentijdse versterkingen. Deze week presenteerde de club al verdediger Chiro N'Toko en aanvaller Manu García. Daarnaast tekende jeugdspeler Bodi Brusselers zijn eerste profcontract.

NAC verslaat Kortrijk in eerste wedstrijd onder Vreven

BREDA - NAC heeft maandagmiddag de oefenwedstrijd tegen KV Kortrijk met 2-0 gewonnen. Het was de eerste wedstrijd onder de nieuwe coach Stijn Vreven. Nieuwkomer Manu Garcia viel positief op in het uur dat hij speelde. 

28-jarige verdediger Chiro N'Toko naar NAC

BREDA - NAC heeft zich per direct verzekerd van de diensten van de 28-jarige verdediger Chiro N'Toko. De speler komt over van Cambuur Leeuwarden en tekent een contract voor anderhalf jaar. Dat meldt NAC maandagmiddag.

Oefenpot NAC tegen Kortrijk achter gesloten deuren

BREDA - Net als een jaar geleden oefen NAC op 9 januari tegen Kortrijk. De Belgische club komt maandag op bezoek in het Rat Verlegh Stadion. De aftrap van het duel is om 15.00 uur. De wedstrijd is niet toegankelijk voor publiek.

City-speler James Horsfield drie dagen op proef bij NAC

BOSSCHENHOOFD - James Horsfield (Manchester City) is deze dinsdag aangesloten bij de selectie van NAC tijdens het trainingskamp in Bosschenhoofd. De speler loopt de komende drie dagen stage bij NAC. Hij traint mee van woensdag tot en met vrijdag. 

Brengt Gudelj Chinese tonnen in laatje NAC?

BREDA - Nemanja Gudelj lijkt op weg naar de Chinese club Tianjin Teda. De Bredanaar, die de afgelopen jaren voor Ajax speelde, zou zich daar financieel onafhankelijk kunnen spelen.

Stijn Vreven in elk geval komend half jaar trainer NAC

BREDA - Stijn Vreven is in elk geval het komende half jaar trainer van NAC. Het contract met de 43-jarige Belg bevat de optie om het contract met minimaal een jaar te verlengen tot medio 2018.

Pagina's