menu

Steenakker

Na de interlands een nieuwe - bijna complete - teamfoto voor NAC

BREDA -  Het is inmiddels traditie: twee keer per jaar een teamfoto van de selectie van NAC. Dat is niet omdat de heren vonden dat hun haar niet goed zat op de eerste, maar omdat de selectie bij het maken van de eerste foto verre van compleet was.

In NAC Street League scoor je ook zonder te schieten

BREDA - Voor een dag veranderde P5 bij het NAC stadion donderdag in verschillende voetbalvelden. Joelende kinderen van verschillende basis- en middelbare scholen nemen het op het asfalt tegen elkaar op tijdens de start van de NAC Street League.

Start verkoopprocedure Rat Verlegh Stadion; voor eind 2017 nieuwe eigenaar

BREDA - Breda start de verkoopprocedure voor het Rat Verleghstadion. Voor het eind van het jaar wil het college een koper voorleggen aan de gemeenteraad. In een persbericht zegt de gemeente op zoek te zijn naar ‘een financieel daadkrachtige en betrouwbare partij’.

Actie SP Breda tegen mogelijke komst winkels bij NAC

BREDA - SP Breda komt in actie tegen de mogelijke komst van nieuwe winkels bij het NAC-stadion als onderdeel van de verkoop van het NAC-stadion. De partij voorziet dat nieuwe winkels daar een bedreiging vormen voor voor omliggend wijkwinkelcentra.

NAC strikt zoon van trainer concurrent

BREDA - NAC heeft zich versterkt met middenvelder Jordan van der Gaag. De 18-jarige middenvelder is de zoon van Mitchell van der Gaag, trainer van concurrent Excelsior.

Mark Birighitti en Thomas Enevoldsen hebben een nummer

BREDA - Mark Birighitti en Thomas Enevoldsen hebben een nummer. Een rugnummer welteverstaan. De spelers die in de laatste week van de transferperiode bij NAC aansloten weten met welk nummer ze het veld ingestuurd worden. 

Pagina's