menu

Steenakker

NAC zwaait drietal uit aan eind van het seizoen

BREDA - NAC neemt na het lopende seizoen afscheid van Chiro Ntoko, Sven van der Maaten en Fisayo Adarabioyo. Zij hebben te horen gekregen dat hun aflopend contract niet wordt verlengd.

Indumij Occasion Center Breda Tweede Paasdag geopend

(advertorial) - Kun je beter een jong gebruikte auto of een nieuwe auto kopen? Veel mensen twijfelen over deze keuze. "Wij hebben een aantal belangrijke aspecten onderzocht en geven deskundig en onafhankelijk advies."

Harde klap voor inspiratieloos NAC (foto's)

BREDA - Een ongekend inspiratieloos NAC heeft een zeer harde klap gekregen in de thuiswedstrijd tegen Roda JC. De nummer laatst van de Eredivisie won in Breda met 0-1. 

NAC-talenten krijgen de ruimte op Scala dankzij samenwerking

BREDA - NAC en vmbo-school Scala hebben het samenwerkingsverband dat er al was, opnieuw bekrachtigd. Manager jeugdopleiding Tim Gilissen en Kees van Steen (directeur Scala) zetten onlangs de handtekeningen onder de vernieuwde afspraken

Avondje NAC loop: 1912 meter door en om het stadion voor de Grote Kerk

BREDA - Normaal gesproken loopt er maximaal zo'n 25 man hard in het Rat Verlegh Stadion. En dan ook nog alleen op wedstrijddagen. Vrijdag 8 juni is alles anders. Dan wordt de eerste editie van de ‘Avondje NAC Loop’ gehouden. De opbrengst van de loop gaat naar de Grote Kerk.

NAC neemt punt mee uit Kralingen

BREDA/ROTTERDAM - NAC heeft op carnavalszondag 1 punt meegenomen uit Kralingen. Tegen Excelsior werd het met Bertrams in de goal 0-0. Daarmee hield NAC aan een week waarin drie keer gespeeld werd vier punten over.

Pagina's