menu

Steenakker

NAC wint na doelpuntrijk voetbalfeest van Jong Ajax

BREDA – NAC en Jong Ajax hebben er vrijdagavond een voetbalfeest van gemaakt in het Rat Verlegh Stadion, met NAC als feestvarken. Het werd uiteindelijk 4-3 in het voordeel van NAC, dat misschien wel de beste wedstrijd in twee jaar Jupiler League speelde.

Verdedigers NAC zorgen voor zege op Fortuna

BREDA - Verdedigers James Horsfield en Bart Meijers waren maandagavond belangrijk voor NAC. Het duo wist te scoren en zo een 0-2-overwinning tegen Fortuna Sittard veilig te stellen.

Scheidsrechter Janssen speelt bizarre rol in winst NAC

BREDA – NAC heeft vrijdagavond met 1-0 gewonnen van Telstar. Het meest bizarre moment van de wedstrijd kwam echter op naam van Ed Janssen. De scheidsrechter floot drie minuten te vroeg af voor rust en moest dat corrigeren in de tweede helft.

Rat Verlegh Stadion wekt energie op

BREDA - Het Rat Verlegh Stadion wordt duurzaam. Het stadion krijgt LED-verlichting en 1.900 zonnepanelen. Dit jaar nog wordt het stadion energieneutraal gemaakt, zoals maandag al duidelijk werd.

P5 NAC uitwijklocatie voor evenementen

BREDA - P5 bij NAC krijgt een plek in het nieuwe evenementenbeleid van de gemeente Breda. Dat houdt in dat de parkeerplaats tussen de Svb en het NAC-stadion maximaal vijf dagen gebruikt mag worden voor evenementen die geluid produceren.

NAC-stadion in 2017 volledig energieneutraal

BREDA - Het NAC-stadion is een van de negen gemeentelijke panden die voor 2022 volledig energieneutraal zijn. Dat meldt de gemeente Breda maandagmiddag. Voor het stadion geldt dit zelfs al dit jaar.  

Eerbetoon De Graafschap aan Ferry van Vliet

DOETINCHEM/BREDA - Sommige wedstrijden krijgen ergens in de historie ineens een andere lading dan ze al die jaren daarvoor hadden. Dat geldt zeker voor de Graafschap-NAC. Na het overlijden van NAC-speler Ferry van Vliet, speelde NAC 31 mei 2001 bij de Superboeren.

NAC-fans maken er een feestje van (foto's en video)

BREDA - Het was een experiment voor NAC: weer eens kijken wat er gebeurt als je met carnaval een thuiswedstrijd krijgt toebedeeld. Want de afgelopen jaren vroegen en kregen de Bredanaars traditioneel een uitwedstrijd tijdens het carnavalsweekend.

Pagina's