menu

Steenakker

Uitzwaaimoment spelersbus voor wedstrijd NEC-NAC

BREDA - Geen training met een grootse vuurwerkshow of gezang dit keer voorafgaand aan de return tijdens de finale van de play-offs. Toch geeft NAC de fans de kans de selectie moet in te schreeuwen. Zaterdag dit keer, als de bus de dag voor de wedstrijd richting Gelderland vertrekt.

Overleg NAC en gemeente over locatie mogelijke huldiging

BREDA - NAC heeft nog twee keer 90 minuten voetbal voor de boeg tegen NEC, waarna de Bredase fans de terugkeer in de eredivisie hopen te vieren. Na terugkeer uit Nijmegen moet dat leiden tot een feestje.

Eredivisie stap dichterbij voor NAC na 2-0 winst (foto's en video)

BREDA – De Eredivisie is weer een stap dichterbij voor NAC. Na een degelijke 2-0 overwinning op Volendam staat NAC in de finale van de play-offs. Het vizier van Cyriel Dessers stond op scherp. De Belgische spits scoorde beide doelpunten.

NAC-fans schreeuwen selectie moed in (foto's)

BREDA - Honderden NAC-fans hebben hun club vol vuur aangemoedigd tijdens de laatste training voorafgaand aan de return tussen NAC en Volendam. Zaterdag om 10.30 uur maakte de NAC-selectie in een indrukwekkende atmosfeer de entree in het Rat Verleghstadion.

Breda Sousafoon oefent in het NAC-stadion

BREDA - De generale repetitie van ‘Breda Sousafoon’ vindt plaats in het Rat Verlegh Stadion. De Parel van het Zuiden heeft het stadion beschikbaar gesteld aan de muzikanten.

Rat Verlegh Stadion voorzien van LED-verlichting

BREDA - De werkzaamheden aan de lichtmasten van het Rat Verlegh zijn in gang gezet. De oude lampen worden vervangen door LED-verlichting. Het stadion wordt dit jaar nog volledig energieneutraal gemaakt.

Loos alarm brengt politie bij autodief (44)

BREDA - Agenten hebben woensdagochtend een 44-jarige Algerijn aangehouden op het Walpad. De man reed in een gestolen auto en stond gesignaleerd in het opsporingsregister als vreemdeling die niet toegelaten mag worden tot het Schengengebied.

Pagina's