menu

Stationskwartier

Beperkt treinverkeer vanwege storm

BREDA - De Intercity tussen Breda en Dordrecht rijdt voorlopig niet vanwege de storm, meldt de NS. Ook rijdt de hogesnelheidslijn tussen Breda en Rotterdam tijdelijk niet.

Herinrichting Stationslaan moet veiligheid vergroten

BREDA - De gemeente Breda begint definitief in het voorjaar van 2018 met de grondige herinrichting van Stationslaan. Op korte termijn worden bebording en verlichting aangepakt, met name rond de oversteekplaatsen.

Vanaf zeven uur in de rij voor een echte Taco Bell

BREDA - Iedereen kan vanaf nu z’n smaakpapillen trakteren op Mexicaans voedsel bij Taco Bell in Breda. De van oorsprong Amerikaanse keten daalt neer bij het Stationskwartier en is daarmee de derde vestiging in Nederland. De eerste fans stonden al om 07.00 uur in de rij.

Taco Bell spoedig open in Breda: 'nog voor de feestdagen'

BREDA - Dat maakt de fastfoodketen officieel bekend via hun facebook. De Tace Bell komt op het station van Breda, links van de stadsingang. De opening zal nog voor de feestdagen moeten plaatsvinden. 

Breda met opening Fanzone klaar voor UEFA Women’s EURO 2017

BREDA - Breda is een van de zeven speelsteden van het EK Voetbal voor vrouwen en dat wil de stad weten ook. Wethouder Boaz Adank opende zondagmiddag officieel de hiertoe speciaal in het leven geroepen Fanzone in de Willemstraat, tussen het Centraal Station en stadspark ’t Valkenberg.

Onderzoek vallende stenen op station in volle gang

BREDA - Het onderzoek naar de vallende steenstrips van het plafond op station Breda is nog in volle gang. “Hopelijk hebben we binnen een maand meer informatie”, aldus een woordvoerster van de NS.

Beers & Barrels: sneak preview tijdens de laatste klusdag

BREDA - Een uniek concept: je eigen tapkraan en je biertje betalen per kilogram. Vanaf vrijdagavond is het mogelijk bij Beers & Barrels in de Ceresstraat. Een kijkje bij het karakteristieke pand, waar het kort voor de ‘grand opening’ nog vol bouwmaterialen staat.

Volwassenen wanen zich even als ‘aap’

BREDA - Klauteren over kasten, springen over bokken en rennen door hoepels. Het zijn de ingrediënten voor een ouderwets potje apenkooien. Niet voor kinderen op de basisschool, maar voor volwassenen.

Pagina's