menu

Sportpark

Succes bij onderzoek borstkanker in Amphia

BREDA - Na drie jaar onderzoek heeft chirurg in opleiding Maarten Beek mogelijk een methode ontdekt waar de lymfeklieren in de oksel gespaard kunnen worden bij borstkanker.

Eerste dag buurtbuslijn 3 start met FNV actie

BREDA - De eerste ritjes van buurtbus lijn 3 in Breda hebben deze maandag vooral opvallend geklede passagiers: mannen en vrouwen met oranje hesjes. Het zijn Brabantse buschauffeurs,  leden van FNV streekvervoer, die actie voeren.

Door Fran van den Bogaert

Serious Request: 24 uur Noot voor Nood

BREDA - Het glazen huis van 3FM Serious Request staat dit jaar weer in Breda. Van 18 tot en met 24 december zitten Frank van der Lende en Domien Verschuuren opgesloten om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor kinderen die onnodig sterven aan longontsteking. Ook Breda komt in actie.

Academies Avans moeten snoeien in plannen

BREDA - De academies en diensten van Avans Hogeschool hebben hun ambities voor 2017 moeten terugschroeven. De academies kunnen voor negen miljoen aan nieuwe plannen niet uitvoeren, de diensten moeten zes miljoen aan plannen schrappen.

Duizend euro extra prijzengeld optocht Kielegat

BREDA - Deelnemers aan de Grote Optocht maken kans op in totaal duizend euro aan extra prijzengeld. Het geld is beschikbaar gesteld door het Begijnhof en gaat naar deelnemers die al dan niet subtiel verwijzen naar het Begijnhof.

920 zonnepanelen op dak Nassau

BREDA - Onder toeziend oog van enkele honderden leerlingen hebben wethouders Paul de Beer en Miriam Haagh maandagochtend 920 zonnepanelen op het dak van De Nassau officieel in werking gezet.

Wijk Sportpark krijgt nieuw 'BuurtApp Buurtpreventie' bord

BREDA - Burgemeester Depla onthult woensdag 21 september het nieuwe BuurtApp Buurtpreventie bord in de wijk Sportpark. Dit gebeurt samen met buurtvereniging Sportpark 2, de politie en Buurtpreventie Breda.

Parkeergarage Amphia bereikt hoogste punt

BREDA - De bouw van de nieuwe parkeergarage bij het Amphia ziekenhuis loopt volgens schema. Donderdag 26 mei werd het hoogste punt bereikt. In augustus verwacht Amphia dat de eerste patiënten en bezoekers met hun auto’s gebruik gaan maken van de nieuwe garage.

Pagina's