menu

Voetbal

Ajax geeft NAC ongenadig pak slaag

BREDA - Een blamage en vernedering van de bovenste plank. NAC verloor vanavond met 0-8 van Ajax. Een zeer pijnlijke avond.

NAC meldt zich via onafhankelijke stichting als potentiële koper stadion

BREDA - NAC Breda heeft zich toch bij de gemeente Breda gemeld als potentiële koper van het stadion. Dat meldt de club deze vrijdag. NAC heeft zich middels de inschrijving via de onafhankelijke Stichting Rat Verlegh Stadion gemeld in de verkoopprocedure van het Rat Verlegh Stadion.

NAC vergeet te winnen in Venlo

VENLO/BREDA - NAC heeft zaterdagavond een punt overgehouden aan het uitduel tegen VVV, maar verdiende een overwinning. De ploeg van Stijn Vreven vergat te scoren en verspeelde zo twee dure punten. 

Zes kandidaten voor koop NAC-stadion

BREDA - Zes bedrijven hebben zich gemeld bij de gemeente Breda voor de aankoop van het NAC-stadion. Het gaat in elk geval om NHG en de combinatie Westpoort/Hinke Fongers, die zich al in een eerder stadium meldden bij de gemeente.

Nieuw spel: leg NAC in chocoladeletters

BREDA/RIJEN - Het zou zomaar eens het lekkere en luchtige spel van de komende weken kunnen worden: zet de chocoladeletters in de supermarkt in een NAC-welvallige samenstelling. NAC-supporter Evert van de Grift gaf nog maar eens een voorzet. 

Hoe NAC weer niet scoort en de punten aan PEC laat (foto's)

BREDA – Weer is NAC er niet in geslaagd punten over te houden aan een wedstrijd. In het Rat Verlegh Stadion werd het 0-1 voor PEC Zwolle. De Bredanaars wisten weer niet te scoren en hebben nu al meer dan 250 minuten niet gescoord.

NAC bezig met historisch seizoen

BREDA - NAC ontvangt zaterdagavond PEC Zwolle. Het is voor de Bredanaars de kans weer een goed resultaat neer te zetten na de teleurstellende nederlaag bij Roda JC. Het is sowieso een wedstrijd die onderdeel is van een historisch seizoen.

Deadline dag: Wie koopt het NAC-stadion?

BREDA - Wie meldt zich als koper voor het Rat Verlegh Stadion? Tot twaalf uur deze middag kunnen belangstellenden zich bij de gemeente melden met hun plannen. Dan sluit de aanmeldingstermijn. Vervolgens moet voor 1 december duidelijk zijn wat er met het stadion gebeurt.

Pagina's