menu

Voetbal

NAC wisselt vleugelaanvallers tegen Jong PSV

BREDA - NAC neemt het maandagavond op tegen de beloften van PSV in het Jan Louwers Stadion in Eindhoven. Vreven moet noodgedwongen zijn vleugelspelers wisselen in dit belangrijke duel om de strijd voor de periodetitel.  

NAC experimenteert met carnavalswedstrijd

BREDA - Voor het eerst sinds jaren speelt NAC weer een thuiswedstrijd tijdens carnaval. Op vrijdag 24 februari wordt het Rat Verlegh omgetoverd tot de grootste kroeg van ‘t Kielegat. De ploeg van Stijn Vreven neemt het op tegen FC Volendam.

NAC strijdend ten onder tegen RKC

BREDA - Het was steenkoud en het resultaat was ook niet om warm van te worden. NAC heeft vrijdagavond drie kostbare punten moeten laten aan buurman RKC Waalwijk. Het werd 2-3.

NAC wil kansen meer afmaken tegen buur RKC

BREDA - Met Jari Oosterwijk weer bij de selectie, maar nog zonder de geblesseerde aanvoerder Robbie Haemhouts maakt NAC zich op voor het derde optreden in acht dagen. Na de 1-0 thuiswinst tegen Dordrecht wacht deze vrijdagavond buur RKC Waalwijk.

NAC oefent bij regionale clubs

BREDA - De huidige competitie is voor NAC nog volop aan de gang, maar de voorbereiding op het nieuwe seizoen begint vorm te krijgen. NAC heeft zes wedstrijden van het oefenprogramma voor seizoen 2017-2018 bekend gemaakt.

NAC wint wedstrijd om snel te vergeten (foto's+video)

BREDA – NAC heeft maandagavond met 1-0 gewonnen van FC Dordrecht. Het was een wedstrijd om snel te vergeten. Het spel van beide kanten was slecht en het tempo lag ontzetten laag. Drie punten, maar geen mooie wedstrijd voor NAC.

Aanwinst Oosterwijk na ruzie op de tribune

BREDA – Jari Oosterwijk zit vanavond niet bij de wedstrijdselectie van NAC. De last-minute-transfer van NAC mocht niet in de basis beginnen en kon zich daar niet in vinden. De spits werd vervolgens op de tribune gezet. Dat meldt B-Side Rats op Twitter. 

Den Bosch maatje te groot voor slecht NAC

DEN BOSCH -NAC heeft vrijdagavond de eerste nederlaag geleden onder Stijn Vreven. In Den Bosch hadden de Bredanaars niks in te brengen in de met 2-1 verloren wedstrijd.

NAC zwaait Van Diermen uit, verwelkomt Oosterwijk

BREDA - NAC heeft op de laatste dag van het transferwindow Kevin van Diermen laten vertrekken naar De Graafschap. Kort voor middernacht kwam de gewenste versterking voor de aanval rond: Jari Oosterwijk komt tot eind van het seizoen op huurbasis van FC Twente.

NAC steelt punt in Maastricht na eigen doelpunt in laatste minuut

MAASTRICHT – NAC heeft vrijdagavond gelijkgespeeld tegen directe concurrent MVV Maastricht. In Limburg werd het 1-1. Lang leek de thuisploeg er met de winst van door te gaan, maar vlak voor tijd werd NAC geholpen door een eigen doelpunt.

Pagina's