menu

Voetbal

NAC wint na doelpuntrijk voetbalfeest van Jong Ajax

BREDA – NAC en Jong Ajax hebben er vrijdagavond een voetbalfeest van gemaakt in het Rat Verlegh Stadion, met NAC als feestvarken. Het werd uiteindelijk 4-3 in het voordeel van NAC, dat misschien wel de beste wedstrijd in twee jaar Jupiler League speelde.

Verdedigers NAC zorgen voor zege op Fortuna

BREDA - Verdedigers James Horsfield en Bart Meijers waren maandagavond belangrijk voor NAC. Het duo wist te scoren en zo een 0-2-overwinning tegen Fortuna Sittard veilig te stellen.

Scheidsrechter Janssen speelt bizarre rol in winst NAC

BREDA – NAC heeft vrijdagavond met 1-0 gewonnen van Telstar. Het meest bizarre moment van de wedstrijd kwam echter op naam van Ed Janssen. De scheidsrechter floot drie minuten te vroeg af voor rust en moest dat corrigeren in de tweede helft.

Rat Verlegh Stadion wekt energie op

BREDA - Het Rat Verlegh Stadion wordt duurzaam. Het stadion krijgt LED-verlichting en 1.900 zonnepanelen. Dit jaar nog wordt het stadion energieneutraal gemaakt, zoals maandag al duidelijk werd.

NAC-stadion in 2017 volledig energieneutraal

BREDA - Het NAC-stadion is een van de negen gemeentelijke panden die voor 2022 volledig energieneutraal zijn. Dat meldt de gemeente Breda maandagmiddag. Voor het stadion geldt dit zelfs al dit jaar.  

NAC vergeet kansen om te zetten in goals en verliest

BREDA – NAC heeft zichzelf vrijdagavond na een sterke tweede helft niet kunnen belonen tegen De Graafschap. In Doetinchem werd het 2-1.  Grote kansen hadden de Bredanaars genoeg, maar verder dan één gelukstreffer kwam NAC niet.  

Pagina's