menu

Voetbal

Bredaas CrowdEstate hoofdsponsor voor een dag bij NAC

BREDA – CrowdEstate uit Breda is op 29 april tijdens NAC Breda - sc Heerenveen hoofdsponsor van NAC Breda. CM.com deed 1 dag hoofdsponsorschap van NAC in de veiling voor het goede doel.

Effectief PSV wint eenvoudig van NAC

BREDA - NAC heeft niet weten te stunten tegen PSV. In Eindhoven werd het uiteindelijk 5-1 voor de thuisclub. Een geflatteerde, maar terechte overwinning. 

NAC-documentaire genomineerd voor Brabantse Communicatieprijs

BREDA - Het Bredase bedrijf GIG creative film production is met twee films genomineerd voor de Brabantse Communicatieprijs, ofwel een Bonk. Onder meer de documentaire die zij voor NAC maakte is een mogelijke winnaar.

NAC zwaait drietal uit aan eind van het seizoen

BREDA - NAC neemt na het lopende seizoen afscheid van Chiro Ntoko, Sven van der Maaten en Fisayo Adarabioyo. Zij hebben te horen gekregen dat hun aflopend contract niet wordt verlengd.

CM.com veilt opnieuw 1 dag hoofdsponsorschap NAC voor goed doel

BREDA – Hoofdsponsor van eredivisieclub NAC Breda CM.com veilt opnieuw 1 dag hoofdsponsorschap van NAC. Eerder deed de sponsor dat al in 2016. De opbrengst ging toen naar Serious Request. Nu is er eveneens een goed doel gevonden: het project Techno Girls van UNICEF.

Harde klap voor inspiratieloos NAC (foto's)

BREDA - Een ongekend inspiratieloos NAC heeft een zeer harde klap gekregen in de thuiswedstrijd tegen Roda JC. De nummer laatst van de Eredivisie won in Breda met 0-1. 

NAC boekt belangrijke overwinning na goede eerste helft

Den HAAG/BREDA – NAC heeft de tweede uitoverwinning van het seizoen geboekt. In Den Haag won de ploeg na een zeer goede eerste helft met 0-2. Door de overwinning stijgt NAC naar de dertiende plaats op de ranglijst.

Pagina's