menu

Voetbal

NAC speelt slecht en gelijk tegen FC Emmen

BREDA - NAC heeft vrijdagavond opnieuw een wedstrijd niet winnend af weten te sluiten. Na een zeer matige pot voetbal in Emmen was de eindstand precies hetzelfde als de beginstand: 0-0. Geen goed resultaat in aanloop naar de play-offs. 

NAC verliest wedstrijd om snel te vergeten

BREDA - NAC heeft vrijdagavond met 2-1 verloren bij Helmond Sport. NAC kon eigenlijk geen moment aanspraak maken op meer. Trainer Stijn Vreven, met wie het contract deze week officieel werd verlengd met tenminste een jaar, moest het doen met een afwijkende basiself.

Nu officieel: Stijn Vreven ook komend seizoen hoofdtrainer NAC

BREDA - Stijn Vreven is ook komend seizoen de hoofdtrainer van NAC Breda. Dat heeft de club dinsdagmiddag bekendgemaakt. "Na een positieve evaluatie is besloten om de optie in het huidige contract van de oefenmeester te lichten", aldus NAC. 

Cambuur maakt einde aan zegereeks NAC

BREDA - Aan de zegereeks van NAC is vrijdagavond een eind gekomen. In het eigen Rat Verlegh Stadion was Cambuur met 0-2 te sterk. 

NAC kleurt Elftal van de Week

BREDA - Zes NAC-spelers staan in het Elftal van de Week van de Jupiler League. Voetbal International beloont het succesvolle resultaat van de Parel van het Zuiden tegen koploper VVV-Venlo.

Pagina's