menu

Voetbal

Het recept dat NAC de eerste voltreffer opleverde (foto's en video)

BREDA – Na weken van puntverlies in het laatste half uur van de wedstrijd, was het NAC nu dat uitgerekend in die fase van de partij de wedstrijd naar zich toe trok en Groningen met 2-1 versloeg. Het recept? De krachten beter verdelen over de wedstrijd.  

NAC strikt zoon van trainer concurrent

BREDA - NAC heeft zich versterkt met middenvelder Jordan van der Gaag. De 18-jarige middenvelder is de zoon van Mitchell van der Gaag, trainer van concurrent Excelsior.

NAC puntloos in Alkmaar na doelpuntrijke vijf minuten

ALKMAAR/BREDA - Na de interlandwedstrijden van afgelopen week mocht NAC zondagmiddag aantreden tegen AZ. Na een degelijke eerste helft gaf NAC het vervolgenS simpel weg in Alkmaar. In nog geen vijf minuten tijd scoorde AZ twee keer en besliste daarmee de wedstrijd.

Mark Birighitti en Thomas Enevoldsen hebben een nummer

BREDA - Mark Birighitti en Thomas Enevoldsen hebben een nummer. Een rugnummer welteverstaan. De spelers die in de laatste week van de transferperiode bij NAC aansloten weten met welk nummer ze het veld ingestuurd worden. 

Samen voor NAC eert Ten Rouwelaar met Jelle's Army

BREDA - Hij is al jaren ambassadeur voor het Jeugdsportfonds Breda: Jelle ten Rouwelaar. De oud-doelman van NAC, tevens houder van verschillende records, zet zich in voor kinderen die anders niet zouden kunnen sporten omdat hun ouders daarvoor geen budget hebben.

NAC zoekt FIFA-speler met NOAD voor E-divisie

BREDA - NAC gaat met een speler deelnemen aan de E-divisie, waarin spelers van eredivisieclubs het in het videospel FIFA tegen elkaar opnemen. De club is inmiddels een selectieprocedure gestart.

Nieuwe voorzitter Clubraad NAC

BREDA - De Stichting Clubraad NAC heeft een nieuwe voorzitter. Geert van Poppel is de opvolger van Sander Rademaker. Rademaker was drie jaar voorzitter van het supportersorgaan. In totaal was hij acht jaar bestuurslid.

Doelman Birighitti van Swansea City naar NAC

BREDA - NAC heeft kort voor het sluiten van de transferperiode toch een ervaren doelman gehaald. Het gaat om Mark Birighitti. De 26-jarige doelman wordt overgenomen van Swansea City en tekent een contract voor twee seizoenen met een optie voor nog een seizoen.

Enevoldsen komt aanval NAC versterken

BREDA - NAC heeft de 30-jarige spits Thomas Enevoldsen aangetrokken. De Deense spits tekent in Breda een contract voor één jaar, met daarin een optie voor nog een seizoen.

Pagina's