menu

Sport

Bezoeker 100.000 WEURO 2017 passeert poortjes in Breda

BREDA - WEURO 2017 heeft tot zondagavond meer dan 100.000 bezoekers getrokken. Voorafgaand aan de wedstrijd Engeland - Spanje in het Rat Verlegh stadion in Breda werd deze grens overschreden. 

James Horsfield tekent voor drie seizoenen bij NAC

BREDA/ZUNDERT - NAC heeft verdediger James Horsfield overgenomen van Manchester City. De 21-jarige verdediger speelde afgelopen jaar al op huurbasis in Breda. Hij tekent een contract voor drie seizoenen. De verdediger trainde maandag meteen weer mee.

Grad Damen op huurbasis 'doorontwikkelen' bij Helmond Sport

BREDA - Grad Damen speelt komend seizoen voor Helmond Sport. De 19-jarige middenvelder van NAC gaat op huurbasis spelen voor de Brabantse Jupiler League-ploeg. NAC verlengde gelijktijdig het contract van de speler afkomstig uit de jeugdopleiding met één jaar verlengd tot medio 2019.

NAC boekt zege tegen RKC Waalwijk: 2-1

BREDA - De Parel van het Zuiden heeft zaterdagavond goede zaken gedaan in Sint Willebrord waar het elftal van NAC Breda met 2-1 heeft gewonnen van RKC Waalwijk. Thierry Ambrose zette de ploeg in de 29e minuut op voorsprong.

Breda Girlz United moet meidenvoetbal in Breda impuls geven

BREDA - UVV’40, WDS’19 en Groen Wit hebben de handen ineengeslagen met de start van meidenacademie Breda Girlz United. Hiermee willen de clubs de voetballende meisjes van hun verenigingen extra trainingsmogelijkheden bieden op een hoger niveau, naast de trainingen bij hun eigen club.

Agyepong opnieuw naar NAC

BREDA -Thomas Agyepong keert terug bij NAC. De vleugelaanvaller wordt wederom voor een seizoen gehuurd van Manchester City. De Ghanees trainde deze vrijdag voor het eerst weer mee.

Deze NAC-mannen moeten het doen komend seizoen

ZUNDERT - Het is een traditioneel begin van het seizoen: de teamfoto. Ook bij NAC. Deze woensdag verzamelde de selectie zich bij ‘Bredanello’ voor de vaste fotosessie.

Pagina's