menu

Sport

Haagse Beemden Loop bekijkt scenario’s tropische zondag

BREDA - Het belooft zondag een warme dag te worden met temperaturen van 29 graden. Het kan hardlopers tijdens de Haagse Beemden Loop te heet onder de voeten worden. Wat betekent dit voor organisatie?

COLUMN - Bij NAC houden ze de lippen stijf op elkaar en is het h-woord verboden, in elk geval naar buiten toe. Eerst maar eens winnen, te beginnen donderdag en daarna de buit binnenhalen in Nijmegen op zondag.

TV Heksenwiel maakt ruimte voor sport in opkomst: padel

BREDA - Het is een opkomende racketsport en een combinatie van squash en tennis: padel. Tennisvereniging Heksenwiel krijgt vanaf eind juni twee gloednieuwe padel banen waarop deze opkomende sport beoefend kan worden.

Spelersbus NAC maakt zaterdag eind van de middag uitzwaairondje

BREDA - Geen training met een grootse vuurwerkshow of gezang dit keer voorafgaand aan de return tijdens de finale van de play-offs. Toch geeft NAC de fans de kans de selectie moet in te schreeuwen. Zaterdag dit keer, als de bus de dag voor de wedstrijd richting Gelderland vertrekt.

Willemstraat krijgt fanzone tijdens EK vrouwenvoetbal

BREDA - De Willemstraat krijgt tijdens het EK vrouwenvoetbal een fanzone waar tijdens de tien speeldagen van het EK van alles te doen is.  Op de Grote Markt komt daarnaast een ‘middenstip’ waar activiteiten zijn rond het toernooi.

NAC stoomt af op uitverkocht huis

BREDA - De thuiswedstrijd van donderdagavond tegen NEC is de een-na-laatste horde richting de Eredivisie. De kaarten vliegen over de toonbank, meldt NAC maandagmiddag.

Pagina's