menu

Sport

NAC met 20 bussen fans naar Twente

BREDA - NAC weet zich tijdens het wellicht allesbeslissende duel in en tegen Twente gesteund door liefst duizend supporters. Dat laat NAC deze week weten. Daarmee is het uitvak in de Grolsch Veste volledig uitverkocht. 

Kwakkelend NAC, maar vijftien keer volle bak

BREDA - NAC sleept zich sportief gezien naar het eind van het seizoen. Met nog twee wedstrijden te gaan moeten de Bredanaars alles op alles zetten om aan de nacompetitie te ontsnappen. Het sportieve leed staat echter in schril contrast met de publieke belangstelling.

‘Vuelta onderdeel van Spaans jaar in Breda’

BREDA - De mogelijke komst van de start van wielerwedstrijd de Vuelta - de Ronde van Spanje - naar Breda, moet aanleiding zijn voor een jaar dat in het teken staat van de band van Breda met Spanje.

HC Breda krijgt ‘supersonisch’ veld voor Champions Trophy

BREDA - Zeven medewerkers van kunstgrasspecialist CSC zijn in de heerlijke lentezon bezig met de aanleg van het derde waterveld voor BH&HC Breda. Het is niet zo maar een veld dat wordt aangelegd. “Het is een supersonisch veld”, zegt Luc de Jager.

Verliezend NAC speelt zich nog niet veilig (foto's)

BREDA - NAC is er niet in geslaagd zich veilig te spelen. Tegen Willem II werd het 1-2. NAC verdiende een gelijkspel, maar wist in de tweede helft geen van de kansen op de 2-2 te verzilveren. De grootste kans was voor Verschueren, maar die kopte over.

Dikke rook geeft NAC extra zetje tegen Willem II (foto's)

BREDA - Dikke rookpluimen waardoor je haast geen hand meer voor ogen ziet. Intussen klinkt: ‘Wie niet springt, die is een kruik’, uit het luidkeelse koor. Met de cruciale wedstrijd tegen aartsrivaal Willem II in het verschiet, voelt de sfeer in het Rat Verlegh Stadion lichtelijk gespannen.

Pagina's