menu

Ruitersbos

Jaguar en BMW in botsing op Ruitersboslaan

BREDA - Op de kruising van de Ruitersboslaan met het Montenspark in Breda vond vrijdagochtend een aanrijding plaats tussen twee personenauto's. De bestuurder van de Jaguar verleende geen voorrang aan de bestuurster van de BMW, waardoor de BMW in de rechterflank van de Jaguar reed.

Atleten SPRINT in zonnetje gezet na Olympisch avontuur

BREDA – Anouk Vetter, Nadine Broersen en Pieter Braun zijn teruggekeerd van hun Olympische avontuur in Rio de Janeiro. Ondanks dat er gehoopt was op betere prestaties, worden de atleten toch gehuldigd in Breda. “Wij zijn ongelooflijk trots op hen”, aldus voorzitter Paul Alberts.

Open dag SAB Breda met bekende straatvoetballer Soufiane Touzani

BREDA - Voetbalvereniging s.v. SAB krijgt zaterdag 2 juli bezoek van Soufiane Touzani, een van de beste straatvoetballers in de wereld en bekend van zijn populaire YouTube-kanaal. Tijdens de open dag van de voetbalclub aan de Ruitersboslaan, geeft hij een show.

Heisen en de Loore winnen Breda Future 2016

BREDA - Breda Future 2016 is gewonnen door Vivian Heisen uit Duitsland en Joris de Loore België. Zij wonnen zondag hun enkelfinales bij het Bredase proftennistoernooi. 

Breda Future: Dolblije dubbeldames en de finaledag

BREDA - De zaterdag is niet alleen de dag van de halve finales bij de enkelspelen op Breda Future, de tennissers werkten ook de dubbelfinales af. Dat leverde zeker bij de dames een prachtpartij op.

Wachten, wachten, wachten op het ritme van de winst

BREDA - Bredaas enige proftennistoernooi is in het finaleweekend beland. Daar ging een week aan regenpauzes (begin) en veel tennis aan vooraf. De regionale favoriet Tim van Rijthoven moest vrijdag aan de bak aan de Ruitersboslaan.

Van Breda Future mag de zon wel gaan schijnen

BREDA - Het is stil aan de Ruitersboslaan. Tenminste, als het gaat om het kenmerkende geluid van een tenniswedstrijd. Want geluid is er genoeg. Van de netwerkende ondernemers tot - oorzaak van de tennisstilte - de in de plassen en op de daken tikkende regen.

De mantelzorger: Voeten masseren, lavendel 'stelen' en een blokje om

BLOG - De Bredase fotografe Ilse Wolf begeleidt voor BredaPhoto een van de participatieprojecten: het ouderenproject. Samen met ouderen van De Leystroom en het Ruitersbos fotografeert zij hun leven. De foto’s van de ouderen én Ilse worden tijdens het festival geëxposeerd.

Pagina's