menu

Ruitersbos

Man (60) bedreigt tieners en steekt fietsband lek

BREDA - Een man heeft vrijdag vier kinderen de stuipen op het lijf gejaagd na een ruzie over een veldje in een park. De man pakte een mes en stak een fietsband lek. De man is opgepakt. De actie kwam op de kinderen bedreigend over.

Onderzoek naar nieuwbouwplannen voormalig KvK-kantoor

BREDA - Gemeente Breda start een haalbaarheidsonderzoek voor het ingediende initiatiefplan om het voormalige Kamer van Koophandel-kantoor aan de Mozartlaan 7 te slopen en daar vervolgens luxe appartementen en vijf villa’s te bouwen.

Jaguar en BMW in botsing op Ruitersboslaan

BREDA - Op de kruising van de Ruitersboslaan met het Montenspark in Breda vond vrijdagochtend een aanrijding plaats tussen twee personenauto's. De bestuurder van de Jaguar verleende geen voorrang aan de bestuurster van de BMW, waardoor de BMW in de rechterflank van de Jaguar reed.

Atleten SPRINT in zonnetje gezet na Olympisch avontuur

BREDA – Anouk Vetter, Nadine Broersen en Pieter Braun zijn teruggekeerd van hun Olympische avontuur in Rio de Janeiro. Ondanks dat er gehoopt was op betere prestaties, worden de atleten toch gehuldigd in Breda. “Wij zijn ongelooflijk trots op hen”, aldus voorzitter Paul Alberts.

Open dag SAB Breda met bekende straatvoetballer Soufiane Touzani

BREDA - Voetbalvereniging s.v. SAB krijgt zaterdag 2 juli bezoek van Soufiane Touzani, een van de beste straatvoetballers in de wereld en bekend van zijn populaire YouTube-kanaal. Tijdens de open dag van de voetbalclub aan de Ruitersboslaan, geeft hij een show.

Heisen en de Loore winnen Breda Future 2016

BREDA - Breda Future 2016 is gewonnen door Vivian Heisen uit Duitsland en Joris de Loore België. Zij wonnen zondag hun enkelfinales bij het Bredase proftennistoernooi. 

Breda Future: Dolblije dubbeldames en de finaledag

BREDA - De zaterdag is niet alleen de dag van de halve finales bij de enkelspelen op Breda Future, de tennissers werkten ook de dubbelfinales af. Dat leverde zeker bij de dames een prachtpartij op.

Pagina's