menu

Prinsenbeek

Bredaas jazzduo maakt cd met topproducer in LA

BREDA - Het is een droom die uitkomt voor het Bredase jazzduo Naomi Adriaansz en Tim Welvaars: een cd opnemen met toproducer Paul Brown. Het is een tien liedjes tellend album geworden als tribute aan Stevie Wonder. Hun verhaal over deze cd.

Stappen tot 06.00 uur met oud en nieuw

BREDA - Net als andere jaren mag de horeca langer open blijven met oud en nieuw. De burgemeester heeft besloten dat alle horeca in Breda, Bavel, Prinsenbeek, Teteringen en Ulvenhout tot 06.00 uur open mag zijn.

Breda’97: Toekomst dorpskermissen onzeker

BREDA - Breda’97 vreest dat de kermissen in dorpen en wijken van Breda het zwaar gaan krijgen. Dat geeft raadscommissielid Peter Vissers van de partij aan. Hij heeft het college om uitleg gevraagd over de beslissing om de dorpskermissen niet meer te ondersteunen.

Naar wiet ruikende racende Utrechtenaar van A58 geplukt

PRINSENBEEK - Een 22-jarige Utrechtenaar is vrijdag in alle vroegte van de A58 bij Prinsenbeek geplekt vanwege een snelheidsovertreding. Agenten die hem lieten stoppen vonden drugs in zijn auto.

Prinsenbeek’s Got Talent keert terug met promsconcert

PRINSENBEEK - In Prinsenbeek vindt vrijdag en zaterdag voor de tweede keer ‘Prinsenbeek’s Got Talent’ plaats. De Drie Linden staat dan in het teken van het promsconcert van de Prinsenbeekse harmonie Amor Musea.

Oosterhouter zonder rijbewijs probeert politie te foppen

BREDA - Een 26-jarige Oosterhouter is woensdag rond 01.25 uur op de Backer en Ruebweg aangehouden voor het rijden zonder rijbewijs. De man probeerde de politie nog om de tuin te leidden door van plek te wisselen met een van de andere inzittenden.

Pagina's