menu

Prinsenbeek

Prinsenbeek maakt zich op voor WinterWonderBeek

PRINSENBEEK - Prinsenbeek maakt zich op voor een nieuwe editie van WinterWonderBeek. Vanaf de officiële opening donderdag kan er drie weken door jong en oud geschaatst worden op de ijsbaan op de markt van Prinsenbeek.

Door Tim Bakker

Traumahelikopter uitgerukt: verkeer richting Prinsenbeek omgeleid

BREDA - Het verkeer naar Prinsenbeek wordt vanochtend omgeleid doordat de Zevenbergse weg is afgesloten na een zwaar verkeersongeval. De bestuurder van de auto moest door de brandweer uit zijn auto worden gehaald. Ook landde er een traumahelikopter.

‘Nul op de meter’-woningen Prinsenbeek deze maand opgeleverd

BREDA - Het woningbouwproject ‘Lavas’ in Prinsenbeek wordt deze maand opgeleverd. 23 november vindt er een symbolische sleuteloverdracht plaats. Het unieke aan dit project is dat de woningen ‘nul op de meter’ moeten gaan hebben.

ABN AMRO kantoor sluit in Prinsenbeek

BREDA - Het ABN AMRO kantoor in Prinsenbeek sluit op 12 januari 2018 de deuren.

Reden is het afnemende aantal klantbezoeken, geeft de bank aan. Klanten kiezen steeds vaker voor nieuwe en moderne manieren om hun bankzaken te regelen meldt de bank. Ook in Prinsenbeek is dat het geval.

Bredaas jazzduo in Amerikaanse Top50

BREDA - Het Bredase muzikantenduo ‘Amsterdam Connection’ heeft afgelopen week een succes geboekt met hun nieuwe album. Het album ‘Isn’t She Lovely’ kwam op nummer 29 binnen in de Amerikaanse TOP50 Smooth Jazz.

Na zeven jaar heeft het ‘Hoppen-huis’ een bewoner

BREDA - Het veelbesproken pand  aan de Schutsestraat in Prinsenbeek waarvan HEJA-eigenaar Jan Hoppen in 2010/2011 de bouw startte, is na zes jaar verkocht. De nieuwe eigenaar woont er al gedeeltelijk in.

Bouten verdwenen; uitkijktoren Bliksemschicht tijdelijk dicht

BREDA/PRINSENBEEK - De uitkijktoren Bliksemschicht aan de Leursebaan, naast de A16, is tijdelijk dicht voor onderhoudswerkzaamheden. Dat meldt de gemeente. Bij een recente inspectie bleken enkele bouten uit het kunstwerk verdwenen te zijn.

‘Bouwen aan randen dorpen voor jongeren en ouderen’

BREDA - Breda zou in de dorpen van Breda uitbreiding aan de randen moeten toestaan en daar niet alleen moeten vasthouden aan zogenoemde inbreidingslocaties. Daarmee zou de kans voor succesvolle Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) projecten aanzienlijk worden vergroot.

Bejaarde man in scootmobiel uit water gehaald in Prinsenbeek

PRINSENBEEK - Samen met ambulancemedewerkers en brandweerlieden hebben politieagenten in Prinsenbeek een bejaarde man in een scootmobiel uit het water gehaald.

Het is nog onduidelijk hoe de man te water is geraakt. Later meer.

Pagina's