menu

Prinsenbeek

Prinsenbeek klaar voor grote optocht

PRINSENBEEK - Honderden toeschouwers zijn naar Prinsenbeek afgereisd om de grote optocht van Boemeldonck te zien. 

1111 Boemeldonckse kinderen zien ut zitte (foto's)

BREDA - De Boemeldonckse Kinderoptocht gaf zaterdagmiddag een mooi voorproefje voor de Grote Optocht van Boemeldonck op zondag. Al doe je daarmee de creaties van de kinderen tekort.

Twee bestuurders in overtreding bij alcoholcontrole Rijsbergseweg

BREDA/PRINSENBEEK - Op vrijdagavond 26 januari is er tussen 21.00 en 24.00 uur een alcoholcontrole gehouden aan de Rijsbergseweg in Breda. Hierbij hebben ongeveer vierhonderd bestuurders moeten blazen. Daarvan waren twee bestuurders in overtreding. 

Wagenbouwers Boemeldonck vol vertrouwen

PRINSENBEEK – Met man en macht wordt er aan de Boemeldonckse carnavalswagens gewerkt. Bij de 'Oope Dag Waogebouwers' kon zondag alvast een kijkje in de keuken worden genomen. Op de bouwlocaties van de Boemeldonckse verenigingen was het een drukte van belang.

Nieuwe editie Lichtjestocht Prinsenbeek

PRINSENBEEK - Een stoet van verlichte trekkers en andere voertuigen trekt 30 december door Prinsenbeek voor de inmiddels traditionele Lichtjestocht.

Inbrekers op heterdaad betrapt in Breda

BREDA - Na een inbraak in een woning aan het Laagerf zijn twee mannen uit Breda op heterdaad aangehouden op donderdag 7 december omstreeks half acht. Uit verder onderzoek bleek dat een van de mannen ook een woninginbraak in Prinsenbeek had gepleegd. Hij is vastgezet.

Flexwoningen Kesteren: ‘Beetje krap, maar wel knus’

BREDA - De voortuinen van de pas opgeleverde flexwoningen bij Kesteren zijn nog een grote moddervlakte, maar de dichtbij geplaatste dennenboom maakt het kale buitenaanzicht een stuk gezelliger.

Pagina's