menu

Prinsenbeek

Gouden Boemels uitgereikt in Boemeldonck

PRINSENBEEK - Twee Boemeldonckers hebben de hoogste onderscheiding van de BAK van Boemeldonck ontvangen: de Gouden Boemel. Ella Snoek en Wim Dielemans zijn beloond voor hun jarenlange inzet voor de carnavalsstichting.

Boemeldonck loopt uit voor de optocht (foto's en video)

BOEMELDONCK - Grote wagens en grote groepen: Boemeldonck maakt weer een feest van de optocht. De grootste optocht van de regio bracht op deze grijze zondag letterlijk weer kleur aan het leven.

Foto's optochten 2017 op een rijtje (update)

BREDA - Carnaval is altijd al een kleurrijk feestje, maar in Boemeldonck is het dit jaar nog kleurrijker dan anders. Met dank aan het motto 'We geve dur kleur aon'. Het leverde schilderende optochtkijkers op, kinderen die elkaar en publiek van make-up poeder voorzagen en veel lol.

Man rijdt auto in sloot bij A16

BREDA - Een 33-jarige man uit Vlaardingen is zaterdagavond rond 19.45 uur van weg geraakt op de A16 bij Prinsenbeek. Hij belandde in de sloot.

SKOPP blijft papier inzamelen in Prinsenbeek

PRINSENBEEK - Stichting Kringloop Oud Papier Prinsenbeek (SKOPP) en de gemeente zijn eruit. In onderlinge gesprekken is overeengekomen dat de papierinzameling op het terrein van SKOP gehandhaafd blijft.

Herman Nouwen ontvangt Boemeldoncker

PRINSENBEEK - Herman Nouwen heeft zondag de Boemeldoncker ontvangen uit handen van Grootvorst Prins Dionisius.  Dat gebeurde in de zaal van De Drie Linden.

Lancering BuurtApp voor Liesbos

BREDA - Liesbos heeft vanaf woensdag 25 januari officeel een BuurtApp. De app wordt dan gepresenteerd door de gemeente, in samenwerking met buurtbewoner Daan Kraan, de politie en Buurtpreventie Breda.

Boemeldonck maakt zich op voor serie BAK-zittingen

PRINSENBEEK - Boemeldonck staat in de startblokken voor de jaarlijkse BAK-zittingen. Die zijn dit jaar op vrijdag 20, zaterdag 21, vrijdag 27 en zaterdag 28 januari. Het lokale theater neemt Beekse gebeurtenissen van het afgelopen jaar op de korrel met diverse ludieke optredens.

Pagina's