menu

Prinsenbeek

Bejaarde man in scootmobiel uit water gehaald in Prinsenbeek

PRINSENBEEK - Samen met ambulancemedewerkers en brandweerlieden hebben politieagenten in Prinsenbeek een bejaarde man in een scootmobiel uit het water gehaald.

Het is nog onduidelijk hoe de man te water is geraakt. Later meer.

Traumaheli landt bij ongeval A16 Prinsenbeek; een zwaargewonde

PRINSENBEEK - Op de A16 bij Prinsenbeek is dinsdagavond een ongeval gebeurd. Een automobilist is achterop een vrachtwagen gereden. De hulpdiensten zijn ter plaatse. De traumaheli landde even na 22.30 uur om hulp te verlenen aan het slachtoffer.

Ook ondernemers Prinsenbeek tegen extra winkels bij NAC

BREDA - Ondernemersvereniging Prinsenbeek (OVP) en het Dorpsplatform Prinsenbeek (DPP) hebben in een brief aan het college en de gemeenteraad aangegeven bezwaar te hebben tegen de uitbreiding van winkels bij het NAC-stadion.

‘Spoedzoekers woning ook in dorpen en buitenwijken’

BREDA - Bredase woningcorporaties zouden in de toekomst in hun woningen tijdelijk vier, in plaats van de huidige drie, kamer moeten mogen verhuren. Dat voorstel doet het college aan de Bredase gemeenteraad.

Biks Blaosfestijn-Plus: dertig kappellen, jaarmarkt en proeverij

PRINSENBEEK - Dertien jaar geleden begon het Biks Blaosfestijn dit festijn als een blaaskapellenfestival. Zo’n acht jaar geleden kwam daar de jaarmarkt bij en inmiddels is de zaterdag ook aan het evenement op 16 en 17 september toegevoegd.

Warme Overbosloop trekt honderden hardlopers (foto’s)

PRINSENBEEK - Een datum eerder op de hardloopkalender bleek in elk geval qua weer een schot in de roos. Al gold dat misschien vooral voor de toeschouwers en wat minder voor de honderden hardlopers.

Overbosloop dit jaar eerder op de kalender

PRINSENBEEK - De jaarlijkse loop door Park Overbos over en rond de A16 staat dit jaar voor 11 juni gepland. Met deze nieuwe datum eerder in het jaar hoopt de organisatie van Loopevenement de Overbosloop meer jonge lopers te trekken.

Auto over de kop in tunnelbak A16

PRINSENBEEK - Op de A16 is dinsdagavond in de tunnelbak bij Prinsenbeek een auto over de kop geslagen. Het ongeval gebeurde in de rijrichting Antwerpen-Rotterdam. Afslag Breda Noord-Prinsenbeek was enige tijd afgesloten voor verkeer.

Pagina's