menu

Prinsenbeek

Warme Overbosloop trekt honderden hardlopers (foto’s)

PRINSENBEEK - Een datum eerder op de hardloopkalender bleek in elk geval qua weer een schot in de roos. Al gold dat misschien vooral voor de toeschouwers en wat minder voor de honderden hardlopers.

Overbosloop dit jaar eerder op de kalender

PRINSENBEEK - De jaarlijkse loop door Park Overbos over en rond de A16 staat dit jaar voor 11 juni gepland. Met deze nieuwe datum eerder in het jaar hoopt de organisatie van Loopevenement de Overbosloop meer jonge lopers te trekken.

Auto over de kop in tunnelbak A16

PRINSENBEEK - Op de A16 is dinsdagavond in de tunnelbak bij Prinsenbeek een auto over de kop geslagen. Het ongeval gebeurde in de rijrichting Antwerpen-Rotterdam. Afslag Breda Noord-Prinsenbeek was enige tijd afgesloten voor verkeer.

Gouden Boemels uitgereikt in Boemeldonck

PRINSENBEEK - Twee Boemeldonckers hebben de hoogste onderscheiding van de BAK van Boemeldonck ontvangen: de Gouden Boemel. Ella Snoek en Wim Dielemans zijn beloond voor hun jarenlange inzet voor de carnavalsstichting.

Boemeldonck loopt uit voor de optocht (foto's en video)

BOEMELDONCK - Grote wagens en grote groepen: Boemeldonck maakt weer een feest van de optocht. De grootste optocht van de regio bracht op deze grijze zondag letterlijk weer kleur aan het leven.

Foto's optochten 2017 op een rijtje (update)

BREDA - Carnaval is altijd al een kleurrijk feestje, maar in Boemeldonck is het dit jaar nog kleurrijker dan anders. Met dank aan het motto 'We geve dur kleur aon'. Het leverde schilderende optochtkijkers op, kinderen die elkaar en publiek van make-up poeder voorzagen en veel lol.

Man rijdt auto in sloot bij A16

BREDA - Een 33-jarige man uit Vlaardingen is zaterdagavond rond 19.45 uur van weg geraakt op de A16 bij Prinsenbeek. Hij belandde in de sloot.

SKOPP blijft papier inzamelen in Prinsenbeek

PRINSENBEEK - Stichting Kringloop Oud Papier Prinsenbeek (SKOPP) en de gemeente zijn eruit. In onderlinge gesprekken is overeengekomen dat de papierinzameling op het terrein van SKOP gehandhaafd blijft.

Pagina's