menu

Prinsenbeek

SKOPP blijft papier inzamelen in Prinsenbeek

PRINSENBEEK - Stichting Kringloop Oud Papier Prinsenbeek (SKOPP) en de gemeente zijn eruit. In onderlinge gesprekken is overeengekomen dat de papierinzameling op het terrein van SKOP gehandhaafd blijft.

Herman Nouwen ontvangt Boemeldoncker

PRINSENBEEK - Herman Nouwen heeft zondag de Boemeldoncker ontvangen uit handen van Grootvorst Prins Dionisius.  Dat gebeurde in de zaal van De Drie Linden.

Lancering BuurtApp voor Liesbos

BREDA - Liesbos heeft vanaf woensdag 25 januari officeel een BuurtApp. De app wordt dan gepresenteerd door de gemeente, in samenwerking met buurtbewoner Daan Kraan, de politie en Buurtpreventie Breda.

Boemeldonck maakt zich op voor serie BAK-zittingen

PRINSENBEEK - Boemeldonck staat in de startblokken voor de jaarlijkse BAK-zittingen. Die zijn dit jaar op vrijdag 20, zaterdag 21, vrijdag 27 en zaterdag 28 januari. Het lokale theater neemt Beekse gebeurtenissen van het afgelopen jaar op de korrel met diverse ludieke optredens.

JeromeFitness op weg naar 20 miljoen

BREDA - Vloggers, fitness goeroes, beauty experts, gamers. Allemaal zijn ze met video’s te vinden op Youtube, foto’s op instagram of quotes op twitter. Ook in Breda zijn er fanatieke social influencers, die van hun hobby (deels) hun werk maken. BredaVandaag stelt ze aan je voor.

Bredaas jazzduo maakt cd met topproducer in LA

BREDA - Het is een droom die uitkomt voor het Bredase jazzduo Naomi Adriaansz en Tim Welvaars: een cd opnemen met toproducer Paul Brown. Het is een tien liedjes tellend album geworden als tribute aan Stevie Wonder. Hun verhaal over deze cd.

Stappen tot 06.00 uur met oud en nieuw

BREDA - Net als andere jaren mag de horeca langer open blijven met oud en nieuw. De burgemeester heeft besloten dat alle horeca in Breda, Bavel, Prinsenbeek, Teteringen en Ulvenhout tot 06.00 uur open mag zijn.

Pagina's