menu

Princenhage

​QNP start met nieuwbouw in noordelijk cluster Rithmeesterpark

BREDA - QNP ICT & Telecom Professionals uit Zundert heeft dinsdag om 12.00 uur de eerste schep in de grond gestoken voor de geplande nieuwbouw in Breda. Het bedrijf bouwt een nieuw kantoor op een kavel van 3.000 m2 aan het Rithmeesterpark in Breda.

Breda’97: Toekomst dorpskermissen onzeker

BREDA - Breda’97 vreest dat de kermissen in dorpen en wijken van Breda het zwaar gaan krijgen. Dat geeft raadscommissielid Peter Vissers van de partij aan. Hij heeft het college om uitleg gevraagd over de beslissing om de dorpskermissen niet meer te ondersteunen.

Bredase ondernemers helpen statushouder met start eigen bedrijf

BREDA - Een fastfood restaurant met gezonde gerechten en een import- en exportbedrijf, bijvoorbeeld in auto’s. Breda kan binnenkort zomaar een aantal nieuwe bedrijven binnen de stadsgrenzen hebben. Opgezet door voormalige vluchtelingen.

Laatste deel Rithmeesterpark bouwrijp; DHL aan de slag

BREDA - Nog deze maand wordt het laatste deel van Rithmeesterpark bouwrijp opgeleverd. Dat betekent dat QNP en Zuyderleven kunnen beginnen met de bouw van hun nieuwe kantoor aan de rand van Princenhage en de A16.

Agent in burger achtervolgt vluchtende automobilist

BREDA - Een agent in burger heeft donderdag aan het eind van de middag een vluchtende automobilist weten aan te houden. Het gaat om een 25-jarige man die eerder achterop een witte Audi A4 was geknald op de Graaf Engelbertlaan.

Bouw 60 woningen in Princenhage nu officieel begonnen

PRINCENHAGE - De bouw van 60 woningen in Princenhage is nu ook officieel begonnen. Wethouder Alfred Arbouw schroefde woensdag de tweehonderdste heipaal de grond in op de plaats van de voormalige tram- en busremise in Princenhage.

Pagina's