menu

Princenhage

Asfalteren in alle vroegte voor betere toegang Rithmeesterpark

PRINCENHAGE - In alle vroegte rijden de asfalteerders al hun baantjes over de Princenhagelaan. In opdracht van de gemeente wordt de verkeerssituatie rond Rithmeesterpark en de Graaf Engelbertlaan aangepast. Voor de weggebruiker betekent dat tot 28 augustus zoeken naar een alternatieve weg.

Van Princeville op weg naar Miss World

BREDA - Een jaar geleden dook Jessica Wohrmann (25) voor het eerst in het missenwereldje. En dat beviel de ondernemersdochter tot haar eigen verrassing. “Ik dacht ook dat het oppervlakkig was”, vertelt ze.

Generaal Maczek Tulp

‘Veel interesse Polen in Bredase plannen Maczek Memorial’

BREDA - Het Poolse ministerie van Cultureel Erfgoed en de Poolse stad Wroclaw gaan een concrete bijdrage leveren aan de realisatie van een Maczek Memorial. Dat is de verwachting van de gemeente Breda, nadat een bezoek aan Polen.

Bliksem slaat in bij flat aan Vijfhagen

BREDA - Tijdens het korte noodweer dat vrijdagavond over Breda trok, is bij een flatgebouw aan de Vijfhagen de bliksem ingeslagen.

Generaal Maczek Tulp

'Maczek Memorial' komt voor 2019 aan Ettensebaan

BREDA - Het mag geen museum heten, maar de kans dat Breda weer een herdenkingspand krijgt als opvolger van het Maczek Museum is groot. Als het aan B en W ligt, verrijst deze Maczek Memorial bij het Poolse Militaire Ereveld aan de Ettensebaan. 

Pagina's