menu

Princenhage

Bredase Kruidenakker houdt open dag

BREDA - Op een verscholen, rustige en natuurrijke plek achter begraafplaats Zuylen bevindt zich de Bredase Kruidenakker. Tijdens de open dagen op 6 en 7 oktober is er de mogelijkheid voor eventuele vrijwilligers om te zien hoe een normale ‘werkdag’ er hier uitziet.

Syrische vluchteling begint eigen taalschool

BREDA - Bredanaar, Syrisch vluchteling en ondernemer Ahed Samkari wilde doen wat hij in Syrië ook deed: ondernemen. Zijn plan? Im- en export, net als vroeger. Maar al snel merkte hij dat het taalonderwijs wat hem betreft beter kon.

Slagerij Speek verdwijnt na 120 jaar uit Princenhage

BREDA - De winkeldeur bij Slagerij Speek aan de Haagsemarkt in Princenhage zwaait deze vrijdag geregeld open. Nog wel. Want het vertrouwde beeld verdwijnt binnenkort. Slagerij Speek stopt na 120 jaar. Een opvolger is er niet.

Nog vijf reserveringen bedrijven voor kavel Rithmeesterpark

BREDA - Breda heeft met Krinkels het vijfde bedrijf vastgelegd dat zich gaat vestigen op Rithmeesterpark. Nog eens vijf bedrijven hebben een kavel gereserveerd. Dat laat een woordvoerder van de gemeente desgevraagd weten.

Mannen met hennep en cocaïne op zak gepakt

PRINCENHAGE - Agenten hebben maandag op de Klein Hoogsteen een 25-jarige Bredanaar opgepakt. Hij had hennep en cocaïne op zak. Een tweede verdachte, een 29-jarige plaatsgenoot werd op de Dominee van Pellecomstraat aangehouden.

Met een andere blik het nieuwe Zuylen bezoeken

(advertorial) - Eens in de twee jaar zet uitvaartcentrum Zuylen de deuren open voor een kijkje achter de schermen, dit jaar op 2 september. Telkens blijkt de belangstelling groot.

Asfalteren in alle vroegte voor betere toegang Rithmeesterpark

PRINCENHAGE - In alle vroegte rijden de asfalteerders al hun baantjes over de Princenhagelaan. In opdracht van de gemeente wordt de verkeerssituatie rond Rithmeesterpark en de Graaf Engelbertlaan aangepast. Voor de weggebruiker betekent dat tot 28 augustus zoeken naar een alternatieve weg.

Pagina's