menu

Princenhage

Maas-Jacobs opnieuw naar tekentafel voor plan Jumbo Haagweg

BREDA - Bouwer en ontwikkelaar Maas-Jacobs gaat een nieuwe opzet maken voor de locatie Haagweg 246, het voormalige Jumbo-terrein. Het college oordeelde dat het vorig jaar ingediende plan voor woningen en appartementen nog niet aan alle stedenbouwkundige eisen voldeed.

Nieuwe loop tussen Haagsemarkt en Grote Markt

BREDA - Breda heeft een nieuwe uitdaging voor hardlopers én wandelaars. Zondag 14 mei staat Princenhage in Beweging op het programma, met een loop tussen de Haagsemarkt en de Grote Markt. De loop viert het feit dat Princenhage 75 jaar een dorp in Breda is.

Haagsemarkt krijgt meer dan levensgroot landschap

BREDA - Behendig is Frans van Veen deze dinsdagmiddag aan de slag met de schildering van de zijgevel van Eet- en Bierlokaal Aogse Markt aan de Haagsemarkt. Op uitnodiging van Stichting Princenhage schildert hij een abstract natuurlandschap op de muur.

Petsfit Preventiedierenartsen: kwaliteit tegen lage prijs

(advertorial) - Breda heeft een nieuwe dierenartsenpraktijk: Petsfit Preventiedierenartsen. De kliniek in Princenhage richt zich op vier behandelingen: sterilisatie, castratie, gebitsverzorging en vaccinaties.

88-jarige vrouw slachtoffer babbeltruc

PRINCENHAGE - Een 88-jarige vrouw is eerder deze week slachtoffer geworden van een babbeltruc. Een onbekende man wist geld en een bankpas te ontvreemden bij de vrouw, die woont in de omgeving van Princentuin.

75 jaar wijk Princenhage reden voor feestjaar

BREDA - Een Bredase wijk met een rijke geschiedenis, dat is Princenhage. Tot 1942 was Princenhage een eigen gemeente. 2017 is het 75e jaar dat Princenhage officieel bij de gemeente Breda hoort. Reden voor een feestje in de wijk, die zich nog altijd als dorp profileert.

Pagina's