menu

Nieuws

Reconstructie overval Domino's Breda bij Bureau Brabant

foto
Perry Roovers
De politie bij Domino's na de overval februari dit jaar.
Wijnand Nijs

BREDA - Bureau Brabant besteedt maandag aandacht aan een oudere overval op Domino's Pizza aan het Graaf Hendrik III plein in Breda. In de uitzending van maandag gaat het over de overval  op zaterdag 30 augustus 2014. 

Op de bewuste zaterdag 30 augustus 2014 wordt het filiaal van Domino's Pizza aan het Graaf Hendrik III plein in Breda overvallen. Rond 02.00 uur 's nachts komt een bezorger terug op de zaak en dan glippen er 2 overvallers met hem mee naar binnen. Het personeel moet vervolgens onder bedreiging van een mes en pistool geld afgeven. In deze uitzending laat de politie een reconstructie zien van deze overval.

Domino's Pizza werd daarna nog twee keer overvallen. Namelijk op 11 januari en op 7 februari van dit jaar. Daarna verscherpte de keten de veiligheidsmaatregelen en kreeg het personeel extra instructies. In 2014 nam de keten al verdere maatregelen tegen overvallen, gaf een woordvoerder aan na de overval in januari. Daarop zou het aantal overvallen op Domino's met vijftig procent zijn afgenomen in dat jaar.

De uitzending is maandagavond 2 maart om 18.15 uur bij Omroep Brabant. Daarna wordt de uitzending ieder uur herhaald tot dinsdagmiddag 17.15 uur.