menu

Nieuws

Nog drie aanhoudingen na schietincident

foto
Guido van der Kroef
foto Guido van der Kroef
Bredavandaag logo
Marieke van Stigt

HOGE VUCHT - In verband met het schietincident in de Wensel Cobergherstraat op 12 april, heeft de politie in de nacht van maandag op dinsdag drie verdachten aangehouden.

Het gaat om een 21-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, een 29-jarige Bredanaar en een 24-jarige man uit Rotterdam. Ze zijn door het arrestatieteam aangehouden in Rotterdam en vervolgens naar Breda overgebracht en in verzekering gesteld.

Op de avond van het schietincident werden al drie aanhoudingen verricht. Het ging om drie inzittenden van een van de auto's. De twee broers van 22 en 23 jaar uit Westervoort en een 18-jarige vrouw uit Arnhem werden ingesloten voor verhoor en enkele dagen later in vrijheid gesteld.

Vorige week werden nog twee verdachten aangehouden. Het ging om een 21-jarige - en een 23-jarige Bredanaar. Een van de twee zit nu nog vast, de ander is in vrijheid gesteld en is geen verdachte meer in de zaak.

Het schietincident vond 12 april rond 22.30 uur plaats bij een flatgebouw in de Wensel Cobergherstraat. Een omwonende meldde dat er op straat werd geschoten door de inzittenden van twee auto's. Er vielen geen gewonden.