menu

Politie

100 kilo hennep aangetroffen in bestelauto

BREDA - De politie heeft tijdens een controle woensdagnacht in een bestelauto op de A59 ter hoogte van Oosterhout tien grote tassen vers geknipte hennepplanten aangetroffen.

Winkeldief slaat op tilt na te zijn betrapt

BREDA - Een winkeldief (43) die zaterdag een fles drank wilde stelen in een supermarkt aan de Haagdijk is Breda, was niet voor rede vatbaar toen agenten hem vroegen mee te gaan naar het bureau. Uiteindelijk moesten er vier agenten aan te pas komen om hem in bedwang te krijgen.

29 foutparkeerders op de bon

Breda - Tijdens het horecatoezicht in Breda viel het de politie donderdagavond op dat verschillende bezoekers van de terrassen en cafés in de binnenstad het parkeren niet al te nauw namen.

Zwaargewonde bij vechtpartij in Breda

Breda - Een 27 jarige inwoner van Zevenbergen raakte donderdag op vrijdagnacht zwaar gewond toen hij bij een fastfoodrestaurant aan de Veldsteen in Breda in gevecht raakte met een groepje mannen.

Gewonde bij ongeval kruising Emerparklaan - Peerdsbroek

HAAGSE BEEMDEN - Bij een ongeval op de kruising Emerparklaan - Peerdsbroek lijkt in elk geval een persoon gewond te zijn geraakt. Op de kruising kwamen twee auto's met elkaar in botsing. Mogelijk was ook een tractor bij het ongeval betrokken.

Nieuwe aanhouding voor doodschieten Peter van de Linde

BREDA - In de Penitentiaire Inrichting in Grave is een 41-jarige man uit Etten-Leur aangehouden die verdacht wordt van betrokkenheid bij het schietincident op de Lunetstraat in Breda. Daarbij kwam vrijdagavond 6 januari de 60-jarige Peter van der Linde om het leven.

Pagina's