menu

Politie

Tot 3,5 jaar cel geëist tegen verdachten fraudezaak Laurentius

BREDA - In de fraudezaak rond woningcorporatie Laurentius in Breda heeft het openbaar ministerie een celstraf van 3,5 jaar geëist tegen Walter Vermeulen, toenmalig directeur. Daarnaast is ook 2,5 jaar cel geëist tegen zijn zakenpartner Wim Snoeren, directeur van Wildhage.

Inbrekers op heterdaad betrapt in Breda

BREDA - Na een inbraak in een woning aan het Laagerf zijn twee mannen uit Breda op heterdaad aangehouden op donderdag 7 december omstreeks half acht. Uit verder onderzoek bleek dat een van de mannen ook een woninginbraak in Prinsenbeek had gepleegd. Hij is vastgezet.

Gewelddadige straatberoving van Vlijmenaar in Breda

BREDA - Een 28-jarige man uit Vlijmen is woensdagavond 13 december omstreeks half acht op de Willem Alexanderstraat beroofd. Twee mannen mishandelden hem en beroofden het slachtoffer daarbij van zijn horloge en tas.

Gaslek Princenhage: deel Dreef afgesloten

PRINCENHAGE - Brandweer en politie hebben een deel van de Dreef in Princenhage afgesloten in verband met een gaslek. Verkeer wordt omgeleid. Het gaslek werd even na half negen gemeld. 

Ernstige doorrijding: Politie zoekt ook zilveren Peugeot 207

BREDA - De nieuwste aflevering van Opsporing Verzocht besteed wederom aandacht aan de ernstige doorrijding van zondagochtend, 29 oktober. Een 34-jarige vader van twee kinderen raakte daarbij ernstig gewond.

Nieuwe info ernstige doorrijding en meer beelden bij Opsporing Verzocht

BREDA - Opsporing Verzocht besteedt deze dinsdagavond weer aandacht aan de doorrijding van zondagochtend 29 oktober. Een 34-jarige man uit Breda werd destijds, ter hoogte van de Adriaan van Bergenstraat - Hoge Brug, aangereden en raakte daarbij zwaargewond.

Onderzoek politie naar autobranden Bavel en Breda

BREDA/BAVEL - De politie doet onderzoek naar autobranden in Bavel en Breda. In de nacht van maandag op dinsdag stond in beide plaatsen een auto in brand. Er wordt in beide gevallen rekening gehouden met brandstichting.

Agressieve stappers gooien portier knock-out met reclamebord

BREDA - Tijdens een schermutseling tussen portiers van een horecazaak op de Havermarkt en drie klanten, heeft een portier een reclamebord tegen zijn hoofd gegooid. De man ging knock out en moest in het ziekenhuis worden opgenomen, zo meldt de politie zondagmorgen.

Pagina's