menu

Politie

Bredanaar (18) samen met twee Oosterhouters van weg geplukt

BREDA/OOSTERHOUT - Een 18-jarige Bredanaar is samen met een 18- en een 19-jarige Oosterhouter aangehouden bij tankstation Galgeveld langs de A27. De drie zaten in een auto die met valse gestolen kentekenplaten reed. Ze worden verdacht van heling.

Auto kwijt na kapotte koplamp

BREDA - Een 22-jarige Bredanaar reed in de nacht van zondag op maandag tegen de lamp. De man trok met zijn auto de belangstelling van de politie vanwege een kapotte koplamp.

Lekkende vaten drugsafval in woonwijk Bavel

BAVEL - In de Mariastraat in Bavel is zaterdagmiddag een vrachtwagen aangetroffen met enkele lekkende vaten drugsafval. De hulpdiensten zijn onderweg, aldus de politie. "Brandweer gaat meten."

Hennepplantages in Prinsenbeek en Breda geruimd

PRINSENBEEK/BREDA - De politie heeft dinsdag in Prinsenbeek en Breda in totaal drie hennepplantages opgerold. In een pand aan de Meester Bierensweg in Prinsenbeek werden 293 moederplanten en 338 stekken aangetroffen. Er is één verdachte aangehouden.

Update: Vijftien tips in zaak gewelddadige dood Peter van der Linde

BREDA - De politie heeft inmiddels vijftien tips binnen gekregen in de zaak van de gewelddadige dood van Peter van der Linde. De 60-jarige Bredanaar werd afgelopen vrijdag aan de Lunetstraat door een nog onbekend persoon op straat doodgeschoten.

Bredanaar mishandeld bij Hoge Brug, verdachte aangehouden

CENTRUM - Een 30-jarige Bredanaar is in de nacht van maandag op dinsdag mishandeld door een 21-jarige man. De verdachte werd aangehouden door een getuige van de vechtpartij. De man had drugs op zak.

Dodelijk schietpartij Lunetstraat in Opsporing Verzocht

BREDA - Het AVRO/TROS programma Opsporing Verzocht besteedt deze dinsdag aandacht aan het schietincident waarbij vrijdagavond 6 januari op de Lunetstraat de 60-jarige Peter van der Linde om het leven kwam.

Pagina's