menu

Politie

Ulvenhoutse bejaarden slachtoffer van babbeltruc

ULVENHOUT - Bij ten minste vier woningen in Ulvenhout zijn dieven afgelopen vrijdag en zaterdag er in geslaagd binnen te komen met een smoes. In één geval werd er ook daadwerkelijk wat gestolen.

Nieuwe wijkagent voor Breda centrum

BREDA - Bruce Bhawan is door de politie aangesteld als wijkagent in het centrum van Breda. Hij heeft als aandachtsgebieden de wijken Chassé, Valkenberg en Stadshart.

Dode Ulvenhoutse bos blijkt 63-jarige vermiste Bredase (update)

ULVENHOUT - Het stoffelijk overschot dat zondagochtend in de bossen bij Ulvenhout werd gevonden is van een 63-jarige Bredase vrouw te zijn die sinds januari vermist was. Een misdrijf is uitgesloten. Dat meldt de politie zondagavond.

Achttien processen-verbaal bij verkeerscontroles

BREDA - Er vielen achttien processen-verbaal tijdens verkeerscontroles in Breda, Zundert en Etten-Leur.  Acht daarvan waren voor bestuurders die te veel alcohol gedronken hadden.

Man bruut beroofd van portemonnee

BREDA - Op Het Bolwerk in Breda werd een 31-jarige Bredase man afgelopen nacht door twee jonge mannen beroofd. Terwijl het slachtofferd werd beroofd van zijn portemonnee, werd hij geschopt en geslagen. 

Scootmobiel rijdt in de sloot

BREDA - Een scootmobielbestuurder is bij de Oosterhoutseweg in de sloot terechtgekomen. De bestuurster van de scootmobiel kwam onder de scootmobiel en werd in eerste instantie door omstanders geholpen. Ook de ambulance is ter plaatse. 

Winkeldief snijdt zichzelf tijdens gevecht met supermarktmanager

BREDA - Een 55 jarige inwoner van Dordrecht is donderdag gewond geraakt door zijn eigen mes toen hij in gevecht ging met de manager van een supermarkt aan de Willemstraat in Breda. De Dordtenaar werd daar betrapt op winkeldiefstal. Toen de manager hem wilde aanhouden trok hij een mes.

Drugsdealer gepakt na wilde race door Breda

BREDA - Een 24-jarige Tilburgse drugsdealer is woensdagmiddag in Breda gearresteerd nadat een agent hadden gezien dat hij twee keer drugs afleverde. Hij had nog meer drugs bij zich. De man kon pas gearresteerd worden na een achtervolging door de stad.

Pagina's