menu

Belangrijk bericht: BredaVandaag stopt over 9 dagen. Lees hier meer

Politie

Motorrijder zwaar gewond bij ongeval Leursebaan

BREDA - Een motorrijder is dinsdagavond ernstig gewond geraakt bij een ongeval waarbij ook een Landrover was betrokken. Het ongeval gebeurde op de Leursebaan. 

Tweede verdachte aangehouden voor ontvoeren en mishandelen Bredanaar

BREDA - De Koninklijke Marechaussee heeft een 30-jarig landelijk kaderlid (Nomad) van No Surrender aangehouden in een vliegtuig op Schiphol. De man, afkomstig uit Hulst, wordt verdacht van het mishandelen en ontvoeren van een 36-jarige Bredanaar.

Winkeldief (45) mishandelt en beledigt agent

BREDA - Een 45-jarige winkeldief uit Raamsdonksveer is maandag aangehouden. De man heeft een agent in vrije tijd mishandeld en beledigd op de Konijnenberg.

Lichaam gevonden in Mark bij Zoete Inval

BREDA - In de rivier de Mark is maandagmiddag een lichaam aangetroffen bij Zoete Inval, meldt de politie. Hulpdiensten en duikers zijn ter plaatse.

A59 bij Zonzeel dicht na ongeval met vrachtwagens (update)

BREDA - De traumahelikopter is onderweg naar de A59 bij knooppunt Zonzeel. Door een ongeval tussen twee vrachtwagens en een auto is de weg richting Zonzeel A16 afgesloten. De weg is naar alle waarschijnlijkheid tot 12.30 uur afgesloten. Het verkeer kan over de vluchtstrook.

Gemaskerde overvallers verwonden bewoner huis Ulvenhout

ULVENHOUT - Bij een overval op een woning in de Dorpstraat in Ulvenhout is een man gewond geraakt en naar het ziekenhuis gebracht. De overval werd gepleegd door twee mannen, die de bewoner sloegen. Ook enkele andere bewoners kregen klappen.

Man (60) bedreigt tieners en steekt fietsband lek

BREDA - Een man heeft vrijdag vier kinderen de stuipen op het lijf gejaagd na een ruzie over een veldje in een park. De man pakte een mes en stak een fietsband lek. De man is opgepakt. De actie kwam op de kinderen bedreigend over.

Pagina's