menu

Politie

Mannen proberen onder valse naam 23 accuboormachines aan te schaffen

BREDA - De politie heeft aan de Brugsteen in Breda twee mannen van 21 en 25 jaar oud opgepakt. Ze worden er van verdacht 23 accuboormachines onder een valse naam, op naam van een bedrijf te willen kopen. Het tweetal is aangehouden voor identiteitsfraude en valsheid in geschrifte.

Onderzoek naar overlijden persoon op Poolseweg

BREDA - De politie is woensdag aan het begin van de middag bezig met een onderzoek naar de doodsoorzaak van een persoon.  Die overleed ondanks een reanimatiepoging en  behandeldeling door personeel van de traumaheli. 

Dode en zwaargewonde bij ongeval op Claudius Prinsenlaan (update)

BREDA - Bij een ongeval op de Claudius Prinsenlaan is woensdagochtend een persoon om het leven gekomen, een ander raakte zwaargewond. Het ongeval gebeurde woensdagochtend rond 04.20 uur. De auto raakte op de Claudius Prinsenlaan van de weg en kwam tegen een boom.

Politie zoekt eigenaar zwaargewonde kat na aanrijding

PRINSENBEEK - De politie is met spoed op zoek naar de eigenaar van de kat op de foto. Deze is maandagochtend rond 11.00 uur aangereden door een personenauto op de Mr. Bierensweg in Prinsenbeek. Dat meldt Politieteam Markdal op Facebook. 

Twee Roemeense mannen aangehouden op parkeerterrein Hazeldonk

BREDA - Op de parkeerplaats bij Hazeldonk zijn maandagochtend 21 mei rond 04.30 uur twee Roemeense mannen opgepakt voor poging tot diefstal. Het duo van 25 en 35 jaar heeft waarschijnlijk geprobeerd spullen te stelen van vrachtwagens.

Zeven personen aangehouden tijdens Dancetour

BREDA - Tijdens Dancetour op het Chasséveld, waar zondag 20 mei zo'n twintigduizend bezoekers op af kwamen, zijn zeven personen aangehouden.

De redenen hiervoor zijn onder andere openbare dronkenschap, mishandeling en drugs- en wapenbezit. 

 

Pagina's