menu

Overakker

Politieactie drugs en alcohol in Ginneken en Overakker

BREDA – Tijdens een actie tegen drugs- en alcoholoverlast in de wijken Ginneken en Overakker heeft de politie vier personen aangehouden. De actie vond al twee weken terug plaats, maar werd pas deze donderdag bekend gemaakt.

Auto ramt voordeur Lidl aan Jorisstraat

BREDA - Een automobilist heeft donderdagmiddag de gevel van supermarkt Lidl aan de Jorisstraat in Breda geramd. Het zou gaan om een oude vrouw.

Toekomst zorgcentrum Elisabeth Overakker zeer onzeker

BREDA - Het woonzorgcentrum Elisabeth Overakker aan de Brigidastraat gaat zeer waarschijnlijk sluiten. Dat maakte Stichting Elisabeth deze week bekend. Op dit moment wordt onderzocht hoe de toekomst van Overakker eruit komt te zien.

Bredase ouderen verrast met 'lekkere zilte' Hollandse Nieuwe

BREDA - Het eerste vaatje nieuwe haring werd deze week voor iets meer dan 50.000 euro geveild. De opbrengst gaat naar het nationaal ouderenfonds. Met de veiling werd het officiële begin van het haringseizoen ingeluid.

Akkoord over verkoop HEJA's Villa Vredenrust

BREDA - Het voormalige hoofdkantoor van HEJA, Villa Vredenrust, aan de Overakkerstraat 90-92 in Breda is onder voorbehoud verkocht. Curator Thijs Schraven verwacht dat het pand halverwege november wordt overgedragen aan de nieuwe eigenaar.

Mogelijk 75.000 euro ontslagvergoeding directeur Laurentius

BREDA - De kantonrechter in Breda is voornemens de arbeidsovereenkomst tussen woningcorporatie Laurentius en de directeur Financiën en Vastgoedprojecten de heer Peijen met ingang van 16 oktober 2013 te ontbinden. Laurentius moet Joop Peijen dan een ontslagvergoeding van 75.000 euro betalen.

Pagina's