menu

Overakker

Duo met inbrekerswerktuigen in kraag gevat

BREDA -Twee mannen zijn vrijdagavond aangehouden omdat zij geen identiteitsbewijs konden laten zien en omdat ze een tas bij zich hadden met verschillende inbrekerswerktuigen.

Restafvalcontainer openen met je biebpasje? (video)

BREDA - Het was voor Jan Cees Kluft een verhaal dat haast te sterk leek om waar te zijn: de ondergrondse container voor restafval openen met een bibliotheekpas. Hij nam de proef op de som.

Van schoolgebouw uit 1928 tot energiezuinig huis

BREDA - Zonnepanelen, isolatie en een warmtepomp. Oprichter van BRES (Bredase energiecoöperatie), Jan Schouw uit de wijk Overakker doet er alles aan om zijn huis energiezuinig te maken. Hij heeft zijn woning energiezuinig omgebouwd.

Politieactie drugs en alcohol in Ginneken en Overakker

BREDA – Tijdens een actie tegen drugs- en alcoholoverlast in de wijken Ginneken en Overakker heeft de politie vier personen aangehouden. De actie vond al twee weken terug plaats, maar werd pas deze donderdag bekend gemaakt.

Auto ramt voordeur Lidl aan Jorisstraat

BREDA - Een automobilist heeft donderdagmiddag de gevel van supermarkt Lidl aan de Jorisstraat in Breda geramd. Het zou gaan om een oude vrouw.

Toekomst zorgcentrum Elisabeth Overakker zeer onzeker

BREDA - Het woonzorgcentrum Elisabeth Overakker aan de Brigidastraat gaat zeer waarschijnlijk sluiten. Dat maakte Stichting Elisabeth deze week bekend. Op dit moment wordt onderzocht hoe de toekomst van Overakker eruit komt te zien.

Bredase ouderen verrast met 'lekkere zilte' Hollandse Nieuwe

BREDA - Het eerste vaatje nieuwe haring werd deze week voor iets meer dan 50.000 euro geveild. De opbrengst gaat naar het nationaal ouderenfonds. Met de veiling werd het officiële begin van het haringseizoen ingeluid.

Pagina's