menu

Mastbos

Waarom schittert BondPark in paarse gloed?

BREDA - Een paarse gloed alsof de marsmannetjes zijn geland. Dat is niet het geval. Maar wat is er dan wel aan de hand met Bondpark? Het blijkt een voorproefje voor wereld IBD-dag, vrijdag 19 mei.

Koop Klokkenberg door makelaar Schul rond

BREDA - Woningcorporatie Wooninc. en makelaar Richard Schul hebben deze vrijdag de handtekeningen gezet onder het koopcontract van de Klokkenberg.

Festival Ploegendienst verhuist naar Galderse Meren

BREDA - Dancefestival Ploegendienst heeft aan de Galderse Meren haar nieuwe locatie gevonden. Het dancefestival strijkt zaterdag 27 mei neer bij hartvormige meertje bij de recreatieplas. “We hopen hier onze definitieve locatie te hebben gevonden.”

Zorgen BMF over plan Klokkenberg

BREDA -De Brabantse Milieufederatie (BMF) maakt zich zorgen over de mogelijk ontwikkelingen op het terrein van het voormalige sanatorium de Klokkenberg in Breda. BMF heeft daarover een brief gestuurd aan de Bredase gemeenteraad en het college.

Plan voor woonwijk op landgoed De Klokkenberg

EINDHOVEN - Op Landgoed De Klokkenberg zou in 2019 een woonwijk moeten verrijzen waar ongeveer 600 inwoners terecht kunnen. Ontwikkelaars Timpaan en Rezidenz Development willen het complex van de huidige eigenaar Wooninc overnemen.

Pagina's