menu

Mastbos

Klokkenberg in beeld voor Outdoor Brabant

BREDA - De graslanden ten zuiden van landgoed De Klokkenberg zijn nadrukkelijk in beeld voor paardensportevenement Outdoor Brabant. Daar zou het evenement een permanente locatie kunnen vestigen.

Bredase tennisfamilie rammelt aan poorten US Open

BREDA - Precies veertig jaar nadat Ferdinand Redelijk als 19-jarige tennistalent Breda verliet en zijn tennisgeluk zocht in Amerika, debuteert zijn inmiddels 15-jarige dochter Nikki op de US Open in de Junior Grand Slam.

Zwembad Wolfslaar langer open blijft zware dobber

BREDA - De laatste twee weken van augustus is het bad Wolfslaar iedere dag open geweest. Dit was een test van het zwembad en de gemeente Breda. Hoe is het verlopen?

Door Bregje Kop

Dit zie je als de zon opkomt boven Bouvigne (video)

MASTBOS - Het zijn van die momenten waarvan je droomt, maar die je ook alleen in je dromen kunt zien. De zon die in de vroege ochtend boven de boomtoppen bij Kasteel Bouvigne uitkomt en met een prachtig oranje strijklicht het Kasteel en zijn omgeving in vuur en vlam zet.

Pa ooievaar Markdal overleden

BREDA - Staatsbosbeheer heeft vrijdagmorgen pa ooievaar dood aangetroffen in het Markdal. Het gaat om het mannetje dat de afgelopen jaren samen met zijn vrouw het nest bij staatsbosbeheer bewoonde.

Labiele scheidingsbeuk in Mastbos omgezaagd

BREDA - De scheidingsbeuk in het Mastbos is niet meer. Woensdagmorgen is boom geveld. De boom was aangetast door de reuzenzwam, waardoor hij zijn takken liet vallen. Vanwege het risico voor de bezoekers van het Mastbos heeft Staatsbosbeheer er voor gekozen om de scheidingsbeuk te vellen.

Pagina's