menu

Mastbos

Zorgen BMF over plan Klokkenberg

BREDA -De Brabantse Milieufederatie (BMF) maakt zich zorgen over de mogelijk ontwikkelingen op het terrein van het voormalige sanatorium de Klokkenberg in Breda. BMF heeft daarover een brief gestuurd aan de Bredase gemeenteraad en het college.

Plan voor woonwijk op landgoed De Klokkenberg

EINDHOVEN - Op Landgoed De Klokkenberg zou in 2019 een woonwijk moeten verrijzen waar ongeveer 600 inwoners terecht kunnen. Ontwikkelaars Timpaan en Rezidenz Development willen het complex van de huidige eigenaar Wooninc overnemen.

De eenzame schaatser in het Mastbos (foto's)

BREDA - De waarschuwingen van weermannen galmden dit weekend over het internet. Toch werd er op enkele plaatsen geschaatst op een gladde vlakken ijsvloer.

Nieuwe coach moet Zwart-Wit Heren 1 in Overgangsklasse houden

BREDA - Pim Wijzenbeek is de nieuwe hoofdcoach voor heren 1 van Zwart-Wit. Door de tegenvallende resultaten zag het bestuur van de club geen toekomst meer met coach Gaby van Hout, onder wie Heren 1 afgelopen seizoen promoveerde naar de Overgangsklasse

Serious Request: lichtjeswandeling door het Mastbos

BREDA - Het glazen huis van 3FM Serious Request staat dit jaar weer in Breda. Van 18 tot en met 24 december zitten Frank van der Lende en Domien Verschuuren opgesloten om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor kinderen die onnodig sterven aan longontsteking. Ook Breda komt in actie.

Pagina's