menu

Mastbos

Plan voor woonwijk op landgoed De Klokkenberg

EINDHOVEN - Op Landgoed De Klokkenberg zou in 2019 een woonwijk moeten verrijzen waar ongeveer 600 inwoners terecht kunnen. Ontwikkelaars Timpaan en Rezidenz Development willen het complex van de huidige eigenaar Wooninc overnemen.

De eenzame schaatser in het Mastbos (foto's)

BREDA - De waarschuwingen van weermannen galmden dit weekend over het internet. Toch werd er op enkele plaatsen geschaatst op een gladde vlakken ijsvloer.

Nieuwe coach moet Zwart-Wit Heren 1 in Overgangsklasse houden

BREDA - Pim Wijzenbeek is de nieuwe hoofdcoach voor heren 1 van Zwart-Wit. Door de tegenvallende resultaten zag het bestuur van de club geen toekomst meer met coach Gaby van Hout, onder wie Heren 1 afgelopen seizoen promoveerde naar de Overgangsklasse

Serious Request: lichtjeswandeling door het Mastbos

BREDA - Het glazen huis van 3FM Serious Request staat dit jaar weer in Breda. Van 18 tot en met 24 december zitten Frank van der Lende en Domien Verschuuren opgesloten om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor kinderen die onnodig sterven aan longontsteking. Ook Breda komt in actie.

Jongeren jeugdinrichting Den Hey-Acker trainen asielhonden

BREDA - Vier jongeren van Jeugdinrichting Den Hey-Acker in Breda trainen in het kader van het project ‘Dutch Cell Dogs’ getraumatiseerde asielhonden. De honden, die buiten de trainingen in een asiel in Breda verblijven, worden zeven weken lang, twee keer per week door de jongeren getraind.

400 kinderen met en zonder beperking sporten samen

BREDA - 400 kinderen met en zonder beperking hebben vrijdag samen gesport. Ze deden dat op de door Atletiekvereniging Sprint samen met Breda Actief georganiseerde Special KIDS-dag.

Pagina's