menu

Mastbos

Nieuwe coach moet Zwart-Wit Heren 1 in Overgangsklasse houden

BREDA - Pim Wijzenbeek is de nieuwe hoofdcoach voor heren 1 van Zwart-Wit. Door de tegenvallende resultaten zag het bestuur van de club geen toekomst meer met coach Gaby van Hout, onder wie Heren 1 afgelopen seizoen promoveerde naar de Overgangsklasse

Serious Request: lichtjeswandeling door het Mastbos

BREDA - Het glazen huis van 3FM Serious Request staat dit jaar weer in Breda. Van 18 tot en met 24 december zitten Frank van der Lende en Domien Verschuuren opgesloten om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor kinderen die onnodig sterven aan longontsteking. Ook Breda komt in actie.

Jongeren jeugdinrichting Den Hey-Acker trainen asielhonden

BREDA - Vier jongeren van Jeugdinrichting Den Hey-Acker in Breda trainen in het kader van het project ‘Dutch Cell Dogs’ getraumatiseerde asielhonden. De honden, die buiten de trainingen in een asiel in Breda verblijven, worden zeven weken lang, twee keer per week door de jongeren getraind.

400 kinderen met en zonder beperking sporten samen

BREDA - 400 kinderen met en zonder beperking hebben vrijdag samen gesport. Ze deden dat op de door Atletiekvereniging Sprint samen met Breda Actief georganiseerde Special KIDS-dag.

Wens D66 en PvdA: Wolfslaar ook na 1 september open in de toekomst

BREDA - Zwembad Wolfslaar moet in de toekomst ook na 1 september open kunnen blijven. Dat stellen PvdA en D66 in vragen aan het college. Beide partijen stellen veel vragen te hebben gekregen over de huidige sluiting per 1 september.

Riogangers AV Sprint maken indruk

BREDA - Een sporter wil altijd meer, dat geldt ook voor de drie meerkampers van AV Sprint die afgelopen maand in Rio de Janeiro deelnamen aan de Olympische Spelen.

Pagina's