menu

Mastbos

‘Dé boom’ van het Mastbos staat op sterven

MASTBOS - Voor veel mensen is het ‘dé boom’ van het Mastbos: de scheibeuk op de kruising van de Oude Posbaan en de Lange Dreef. Voor de 250 jaar oude boom lijkt het einde in zicht. Maandag vielen er een paar fikse takken uit.

Champions Trophy heren naar Breda in 2018

BREDA - De beste 6 hockeynaties ter wereld strijden volgend jaar zomer om de Champions Trophy in Breda. Gemeente Breda heeft hiervoor samen met de vijf hockeyverenigingen in Breda een succesvol ‘bid’ neergelegd bij de Nederlandse Hockeybond KNHB.

600 keer haringhappen op de Klokkenberg

BREDA - Het was half april al een klein feestje op het kantoor van makelaar Richard Schul, toen Schonck, Schul en Compagnie eigenaar werden van de Klokkenberg. Komend jaar moet het complex zijn omgebouwd tot woningen.

Ploegendienst ging helemaal naar de Galder (foto's)

GALDER - Na een zoektocht van twee jaar hopen de werkers van Ploegendienst hun vaste arbeidsplaats te hebben gevonden, om maar in de termen van het dance-festival te blijven. Na een eerste editie bij het Haveneiland, afgelopen jaar bij Breepark, streek het dit jaar neer bij de Galderse Meren.

Waarom schittert BondPark in paarse gloed?

BREDA - Een paarse gloed alsof de marsmannetjes zijn geland. Dat is niet het geval. Maar wat is er dan wel aan de hand met Bondpark? Het blijkt een voorproefje voor wereld IBD-dag, vrijdag 19 mei.

Koop Klokkenberg door makelaar Schul rond

BREDA - Woningcorporatie Wooninc. en makelaar Richard Schul hebben deze vrijdag de handtekeningen gezet onder het koopcontract van de Klokkenberg.

Festival Ploegendienst verhuist naar Galderse Meren

BREDA - Dancefestival Ploegendienst heeft aan de Galderse Meren haar nieuwe locatie gevonden. Het dancefestival strijkt zaterdag 27 mei neer bij hartvormige meertje bij de recreatieplas. “We hopen hier onze definitieve locatie te hebben gevonden.”

Pagina's