menu

IJpelaar

Symbolisch startschot voor start nieuwbouw Amphia

BREDA - Amphia heeft vrijdag 11 november in samenwerking met Four Care het officiële startschot gegeven voor de bouw van het nieuwe ziekenhuis. Tijdens de bijeenkomst werd de 1100e paal symbolisch de grond in geslagen.

Man knijpt ex de keel dicht en schopt haar tegen hoofd

IJPELAAR - Een 33-jarige Bredanaar heeft maandag zijn 35-jarige ex uit Breda geslagen, tegen het hoofd geschopt en de keel dicht geknepen. Dat gebeurde maandagmiddag bij Winkelcentrum De Burcht. De vrouw deed aangifte van poging tot doodslag, poging zware mishandeling en vernieling.

17-jarige drugsdealer opgepakt, politie vindt 6000 euro contant geld

BREDA - Een 17-jarige jongen, verdacht van de handel in softdrugs, is dinsdagmorgen aangehouden als afsluiting van een maandenlang onderzoek. Aanleiding van het onderzoek waren de klachten van overlast die het dealen veroorzaakte en het luxe leven wat de jongen bleek te hebben.

Fietsster gewond na aanrijding Groot Ypelaardreef

BREDA - Een fietsster is vrijdagochtend gewond geraakt nadat ze werd aangereden door een auto op de Groot Ypelaardreef. Dit gebeurde op de kruising met de Mathenessestraat.

Waardering Breda Actief stijgt na klanttevredenheidsonderzoek

BREDA - De organisatie Breda Actief is in waardering gestegen. Dat blijkt uit het meest recente klanttevredenheidsonderzoek. Dit keer krijgt de organisatie een 7.8 toegekend en twee jaar geleden was dat nog een 7.4. Om de twee jaar houdt Breda Actief een klanttevredenheidsonderzoek.

Pagina's