menu

IJpelaar

Kinderdagverblijf ontruimd vanwege stank

IJPELAAR - Een kinderdagverblijf van Kober aan de Ter Merwestraat in de IJpelaar is donderdag aan het begin van de middag ontruimd vanwege een pregnante lucht. De kinderen zijn opgevangen in tuin, later zijn de kinderen overgebracht naar een aangrenzende ruimte.

Tientallen kilo's hasj in woning De Hamstraat

BREDA - In een woning op De Hamstraat heeft de politie dinsdagochtend 4 juli rond 06.45 uur een grote hoeveelheid hard- en softdrugs aangetroffen. De politie hield twee bewoners (25 en 64 jaar) aan.

Hulp voor ouders in Amphia gewaardeerd met een 8

BREDA – Ouders waarderen het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) in het Amphia enorm. Uit een evaluatie blijkt dat ouders de hulpverlening beoordelen met het rapportcijfer 8. De gemeente Breda stopt 136.000 euro in het project.

Symbolisch startschot voor start nieuwbouw Amphia

BREDA - Amphia heeft vrijdag 11 november in samenwerking met Four Care het officiële startschot gegeven voor de bouw van het nieuwe ziekenhuis. Tijdens de bijeenkomst werd de 1100e paal symbolisch de grond in geslagen.

Man knijpt ex de keel dicht en schopt haar tegen hoofd

IJPELAAR - Een 33-jarige Bredanaar heeft maandag zijn 35-jarige ex uit Breda geslagen, tegen het hoofd geschopt en de keel dicht geknepen. Dat gebeurde maandagmiddag bij Winkelcentrum De Burcht. De vrouw deed aangifte van poging tot doodslag, poging zware mishandeling en vernieling.

Pagina's