menu

Hoge Vucht

Experiment politie met ‘Rent a Cop-dag’ in delen Breda-noord

BREDA - Op initiatief van de wijkagent bepaalt een aantal buurten dinsdag 13 juni waaraan drie politie-eenheden aandacht besteedt op die dag. De dag heeft daarom als titel ‘Rent a cop-dag’ gekregen. “Oftewel: politie op bestelling”, zoals politieteam Markdal het verwoordt op Facebook.

Zege voor Bredase MMA-vechter en vuilnisman Pieter Buist

BREDA - De Bredase MMA-vechter Pieter Buist heeft zaterdagavond tijdens de MMA editie van de World Fighting League Jose Vava Kikumbi verslagen. In de eerste van drie rondes pakte de parttime vuilnisman zijn tegenstander in een staande verwurging.

Dode man aangetroffen in woning Roeselarestraat

BREDA - De politie heeft rond 9.15 uur dinsdagmorgen een dode oudere man in een woning gevonden. Dat meldt de politie via Twitter. De politie is een onderzoek naar de doodsoorzaak gestart.

Meer volgt.

Onderzoek naar sponsor voor te bouwen Topsporthal

BREDA - Het college moet onderzoeken of het mogelijk is of een bedrijf zijn naam wil verbinden aan de nog te bouwen Topsporthal. De gemeenteraad nam daarvoor een unaniem een motie van het CDA aan.

Opnieuw pizzakoerier beroofd in Hoge Vucht

HOGE VUCHT - De politie onderzoekt wie vrijdagavond een 21-jarige pizzakoerier heeft beroofd. De pizzabezorger leverde vrijdagavond rond 21.20 uur een bestelling af in de Bernard de Wildestraat.

Pagina's