menu

Hoge Vucht

Van Riel Automotive: ‘Wij leveren mobiliteit in elke vorm’

BREDA - Al bijna 85 jaar bestaat het Bredase familiebedrijf Van Riel inmiddels, waarvan de laatste 24 jaar als Hyundai-dealer. Niet zonder trots: “De auto van de toekomst, die leveren wij al”, vertelt directeur Peter van Riel. Hij vertelt over de veranderende markt. “Wij leveren mobiliteit.”

BrabantSport krijgt plek in Talentencentrum Breda

BREDA - BrabantSport wil een vestiging in Breda openen in het nieuwe talentencentrum dat aan de Terheijdenseweg wordt gerealiseerd. De gemeente Breda realiseert daar ook zo’n tien flexplekken voor vertegenwoordigers van sportbonden.

Frans Bauer brengt Hoge Vucht in beroering (foto’s)

HOGE VUCHT - Frans Bauer heeft zaterdagmiddag in winkelcentrum Hoge Vucht een feestje gebouwd. De zanger uit Fijnaart gaf een kort optreden bij de signeersessie naar aanleiding van zijn nieuwe album 'levenslied'.

‘IJskoorts’ slaat ook toe bij kunstijsbaan

BREDA - De combinatie Olympische spelen, nachtvorst en berichten over natuurijs doen het bezoek aan de kunstijsbaan in Breda haast ontploffen. Afgelopen zondag telde de baan tweeduizend bezoekers.

Ernstig: Ernst en Bobbie lassen show Hoge Vucht af

BREDA - Een heleboel kinderhartjes zijn gebroken, want het optreden van Ernst, Bobbie en de Rest op 3 maart in Hoge Vucht gaat niet door. En waarom? “Onverhoopte bedrijfsomstandigheden bij Trend Media”, zegt Ruud Hendrikson van bestuur van winkelcentrum Hoge Vucht.

ROC West-Brabant krijgt Truck Academy

BREDA - ROC West-Brabant krijgt in het nieuwe schooljaar zijn eigen Truck Academy voor Zeeland en West-Brabant op het Radius College in Breda. De Truck Academy is een samenwerkingsverband tussen ROC West-Brabant en BOVAG.

Pagina's