menu

Hoge Vucht

Plan voor appartementen en penthouses in Waterdonken

BREDA - De wijk Waterdonken aan de rand van Breda krijgt een nieuw appartementengebouw onder de naam ‘Waterweijde’. Het gebouw aan de Lange Weide omvat 25 appartementen met een parkeerkelder.

Nul-op-de-meter-woningen Geeren-Zuid niet haalbaar

BREDA - Het voornemen om 76 sociale huurwoningen in Geeren-Zuid om te bouwen naar nul-op-de-meterwoningen is van de baan. Dat heeft wethouder Paul de Beer (D66) maandagavond tijdens de commissievergadering Economie bekendgemaakt.  

Drie aanhoudingen voor overval Domino's Hoge Vucht

BREDA/HOGE VUCHT - De politie heeft drie verdachten van 15, 17 en 18 jaar aangehouden in het onderzoek naar de overval op afhaalpizzeria Domino’s aan de Roeselarestraat. Die werd in oktober 2016 overvallen.

Eerste tip binnen over diefstal Radius College

BREDA/HOGE VUCHT - De politie heeft na de uitzending van Bureau Brabant een eerste tip gekregen over de diefstal bij het Radius College aan de Terheijdenseweg. Daar werden op vrijdag 2 september 2016 onder meer computers gestolen.

Met messen zwaaiende man overleden (update)

BREDA - Een met messen zwaaiende man heeft de politie in Breda een flink deel van de avond bezig gehouden. De man stak zichzelf uiteindelijk neer in de buurt van het Texaco tankstation aan de Nieuwe Kadijk.

Geen extra politie-inzet bij moskeeën na aanslag Canada

BREDA - Gemeente en politie nemen vooralsnog geen extra veiligheidsmaatregelen rond de Bredase moskeeën. De moskeeën nemen zelf maatregelen, aldus een woordvoerder van de gemeente. Aanleiding is de aanslag op een moskee in het Canadese Quebec afgelopen weekend.

Bredase directeuren gaan Buurttuin Breda opknappen

BREDA - Directeuren van Bredase bedrijven gaan de handen uit de mouwen te steken voor de Buurttuin Breda. Ze doen dat vanuit Betrokken Ondernemers Breda tijdens NLdoet!  op vrijdag 10 maart.

CIOS Breda zelfstandig verder als volledige mbo-opleiding

BREDA/GOES - CIOS in Breda gaat als zelfstandige opleiding verder. Dat heeft het ROC West-Brabant deze maandag bekend gemaakt. Ook de mbo-opleidingen Sport en Bewegen in Goes gaat als zelfstandig opererende opleidingen verder.

Pasar Malam maakt van winkelcentrum Hoge Vucht even Indonesië

HOGE VUCHT - Een stap in winkelcentrum Hoge Vucht en de geur van Indonesisch eten en wierook komt je tegemoet. Met Indonesische muziek op de achtergrond, stap je de wereld van het Oosten binnen. Van donderdag 26 tot en met zaterdag 28 januari is er de Pasar Malam, een Indonesische markt.

Pagina's