menu

Heuvel

Baronie TV begonnen aan marathonsessie carnaval

HEUVEL -  Baronie TV is begonnen aan bijna vijf dagen carnvalspret op tv. Live vanuit het Huis van de Heuvel. Gastpresentatoren zijn dit jaar op zaterdag Big Brother Ruud, op zondag Esther Hofman, op maandag Sjansjee en Klaas Dijkhoff en op dinsdag de Bredase André Hazes.

Boom Columbusstraat blokkeert straat

BREDA - De stevige storm heeft donderdagavond een enorme boom doen omvallen in de Columbusstraat. De boom ligt dwars over de weg en heeft een flink deel van het trottoir meegenomen in zijn val.

Na hectische dag is rust Esserstraat weer terug

PRINCENHAGE - De politie heeft dinsdag lange tijd de Esserstraat in Princenhage afgesloten en uit voorzorg de woningen in de straat ontruimd. In de loop van de middag werd duidelijk dat in een auto bij het bedrijf explosief materiaal zit.

Zonder helm rijdende jongen betrapt met gestolen scooter

HEUVEL - De politie heeft vrijdagmiddag een 17-jarige jongen uit Breda aangehouden op verdenking van heling. Agenten zagen de jongen, met een bijrijdster, op een brommer over de Heuvelbrink rijden. Beide jongeren droegen geen helm.

Man rijdt winkelpui aan gort met gezin in zijn auto

HEUVEL - Een dronken bestuurder (30) heeft op de kruising van de Heuvelstraat en de Haagweg de pui van een winkel geramd. De man was met zijn gezin in de auto op weg. De man is aangehouden.

Denies gebakkraam had 142e plek op oliebollentest AD niet verwacht

BREDA - Denies gebakkraam staat op de 142e plek en kreeg een 3,5 van de oliebollentest van het AD. Dit kwam onverwacht voor de bakkers. “In 2006 waren we nog de beste van Brabant”, aldus Denies gebakkraam, aan het Dr. Struyckenplein.

Overvaller op snackbar Smikkelhut blijkt lastige klant

HEUVEL - Bij Cafetaria de Smikkelhut is maandagmiddag een lastige klant aangehouden. Dat meldt de politie. In eerste instantie zou het gaan om een overval. Dat ontkent de politie met klem.

Communicatiespecialisten DRD Support naar Breda

(advertorial) - Communicatiespecialist DRD Support is met zijn kantoor verhuist naar Breda. Het bedrijf opereerde sinds zijn oprichting vanuit Rotterdam. In Breda werkt het bureau vanuit Kronenburgwerf.

Pagina's