menu

Heuvel

Denies gebakkraam had 142e plek op oliebollentest AD niet verwacht

BREDA - Denies gebakkraam staat op de 142e plek en kreeg een 3,5 van de oliebollentest van het AD. Dit kwam onverwacht voor de bakkers. “In 2006 waren we nog de beste van Brabant”, aldus Denies gebakkraam, aan het Dr. Struyckenplein.

Overvaller op snackbar Smikkelhut blijkt lastige klant

HEUVEL - Bij Cafetaria de Smikkelhut is maandagmiddag een lastige klant aangehouden. Dat meldt de politie. In eerste instantie zou het gaan om een overval. Dat ontkent de politie met klem.

Communicatiespecialisten DRD Support naar Breda

(advertorial) - Communicatiespecialist DRD Support is met zijn kantoor verhuist naar Breda. Het bedrijf opereerde sinds zijn oprichting vanuit Rotterdam. In Breda werkt het bureau vanuit Kronenburgwerf.

Fietser gewond bij aanrijding Mastbosstraat

HEUVEL - Bij een aanrijding tussen een fietser en een automobilist is de fietser gewond geraakt. Het ongeval gebeurde rond tien uur woensdagmorgen op de kruising Dreef en Mastbosstraat.

Ooievaars landen op lantaarnpaal Dr Struijckenstraat

HEUVEL - Op twee lantaarnpalen in de Dr Struijckenstraat in de Heuvel zitten deze maandagmorgen wel heel bijzondere vogels. De lichtmasten blijken namelijk voor even bewoond te worden door ooievaars.

Zorgrobot Rose zoemend op weg naar volwassenheid

BREDA - Zoemend en piepend beweegt een apparaat als een minihijskraan boven een tafel bij Thebe woonzorgcentrum de Heuvel. Aan een arm van de kraan hangt een theezakje, dat al zoemend in een kop heet water wordt gedoopt. Dit is Rose aan het werk, de zorgrobot.

Pagina's