menu

Heuvel

Breda aan de slag met zuidelijke rondweg

BREDA - De verkeersproblematiek op de zuidelijke rondweg wordt aangepakt. Daarmee stemde de raad in meerderheid in. In een reeks aan moties maakten de verschillende fracties wel duidelijk dat de huidige aanpak om een verdieping vraagt. De wethouder gaf aan met onderzoek te laten doen.

Moeder (29) aangehouden voor mishandeling 7-jarige jongen

BREDA - Een 29-jarige vrouw is donderdag aangehouden voor de mishandeling van haar 7-jarige kind.

Via een tip werd duidelijk dat de vrouw haar kind stelselmatig mishandelde. Ze is door de politie aangehouden in de wijk Heuvelkwartier. De jongen is opgevangen.

 

Oasis Game moet Heuvel verder helpen

BREDA - Als het aan bewoner en initiatiefnemer Ron Visscher ligt, zet z’n wijk Heuvel vanaf volgend jaar stevige stappen op vlak van gemeenschappelijke groei. Vanaf maart start namelijk een speciale training.

Zo ziet besneeuwd Breda er vanaf boven uit (VIDEO)

BREDA - Code rood, geschrapte lessen, bussen en treinen die met vertraging rijden en geglibber op de wegen, ondanks de inspanningen van Rijkswaterstaat en de gemeente Breda. Sneeuw zorgt voor veel hinder en problemen, maar niet alleen dat. Het is ook gewoon mooi.

Bredanaar rijdt in op verkeersregelaar

BREDA - Een man uit Breda is woensdagmiddag ingereden op een verkeersregelaar op de kruising Dr. Struyckenstraat en de Oranjeboomstraat. Hij reed daarna door. Een agent zag het gebeuren en zette de achtervolging in.

Pagina's