menu

Heusdenhout

Effectenkantoor ABN Amro mogelijk naar Amsterdam

BREDA - Het effectencentrum van ABN Amro aan de Kemelstede in Breda verhuist mogelijk komend jaar naar Amsterdam. De bank bekijkt mogelijke centralisatie van de effectenhandel.

Zoektocht naar gewapende overvaller BP station Heerbaan

BREDA - De politie is op zoek naar een man die maandagavond een gewapende overval heeft gepleegd op het BP tankstation aan de Heerbaan. De man is gewapend met een mes gevlucht vanaf de Heerbaan, waarschijnlijk in de richting van de Tilburgseweg.

Nieuw onderzoek naar haalbaarheid topsporthal

BREDA - Breda gaat kijken naar een mogelijke topsporthal. Dat is het resultaat van een door D66 ingediende motie daarover tijdens de behandeling van de begroting voor 2017.

Politie houdt bromfietscontrole op Heilaarstraat

BREDA - De politie heeft woensdagochtend van 07.30 tot 09.30 uur een bromfietscontrole gehouden op de Heilaarstraat ter hoogte van een restaurant. Van de 24 gecontroleerde bromfietsen bleken er vijf een te hoge constructiesnelheid te hebben.

Aanpak parkeerproblemen hofjes Kemelstede

BREDA - De gemeente Breda gaat foutparkeerders in de hofjes aan de Kemelstede waarschuwen. Dat gebeurt vooruitlopend op maatregelen die genomen gaan worden op het parkeren in de hofjes tegen te gaan.

49-jarige vrouw aangehouden voor diefstal supermarkt

BREDA - De politie in Breda heeft een 49-jarige vrouw zonder vaste woon- of verblijfplaats bij een supermarkt aan de Bisschophoeven aangehouden. Ze had na een inbraak bij de supermarkt voor honderden euro's aan levensmiddelen en andere artikelen gestolen

 

BRESS als sportieve huiskamer voor studerend Breda

(advertorial) - Het felle oranje van het studentensportcentrum BRESS aan de Nieuwe Inslag moet als een magneet werken op studenten die aan hun fysieke gesteldheid willen werken. Maar dat is niet het enige. “We zijn ook een ontmoetingsplaats.”

Pagina's