menu

Heusdenhout

BHV Push huldigt Europees kampioenen

BREDA - BHV Push huldigt zaterdag oud-spelers Malou Pheninckx, Floris Wortelboer en Joep de Mol voor hun prestaties tijdens het Europees kampioenschap hockey afgelopen augustus in Amsterdam.

'Real Human Bodies toont illegale Chinese lichamen’

BREDA - De geplastineerde lichamen die deze week in Breda tentoongesteld worden zouden niet afkomstig zijn uit Amerika, maar uit China. En de lichamen zouden niet ter beschikking zijn gesteld aan de wetenschap, maar verkocht door de Chinese staat.

Dronken Vlissinger veroorzaakt aanrijding op Nieuwe Kadijk

BREDA - Een 69-jarige man uit Vlissingen heeft dinsdag rond 14.20 uur een aandrijding veroorzaakt op de kruising Nieuwe Kadijk - Tilburgseweg. De man werd na de aanrijding betrapt op het rijden onder invloed in een auto.

Bredaas zevental helpt Nederland aan Europese hockeytitel 45+

Finale tegen Engeland geëindigd in 6-1, 2-1 met rust. Bredase spelersinbreng van Douwe Weerstra, Tijn van de Reijt, Anton Maas (C), Koen Dankers en Diederick Brüning (niet op foto) van BH & BC Breda, Bart Willems van Zwart-Wit en Hans Verhoeven van BHV Push.

Rondreizende tentoonstelling met dode lichamen naar Breda

BREDA - Hoe ziet een lichaam er van binnen uit? Waar zitten welke spieren en waar de organen? Wie dat eens echt van dichtbij wil bekijken kan binnenkort terecht in Breda. De rondreizende tentoonstelling Real Human Bodies staat vier dagen in Hotel Brabant.

Zo fiets je door fietsstraat Heusdenhoutsestraat (video)

BREDA - De Heusdenhoutsestraat is omgevormd tot de derde fietsstraat van Breda. De werkzaamheden aan de herinrichting zijn iets meer dan een week geleden afgerond. Fietsers hebben nu voorrang op de rijbaan, die gescheiden is door een licht verhoogde middengeleider. De reacties?

Zomerpretpakketten voor Bredase kinderen

BREDA - Het Nationaal Fonds Kinderhulp heeft deze week ook in Breda  ‘Zomerpretpakketten’ uitgedeeld. Wethouder Patrick van Lunteren deelde  bij Sportpark De Lage Kant Noord de eerste pakketten uit.

Effectenkantoor ABN Amro mogelijk naar Amsterdam

BREDA - Het effectencentrum van ABN Amro aan de Kemelstede in Breda verhuist mogelijk komend jaar naar Amsterdam. De bank bekijkt mogelijke centralisatie van de effectenhandel.

Zoektocht naar gewapende overvaller BP station Heerbaan

BREDA - De politie is op zoek naar een man die maandagavond een gewapende overval heeft gepleegd op het BP tankstation aan de Heerbaan. De man is gewapend met een mes gevlucht vanaf de Heerbaan, waarschijnlijk in de richting van de Tilburgseweg.

Pagina's