menu

Heilaar

Medewerkers distributiecentrum Jumbo in Breda staken

BREDA - Medewerkers van de Jumbo-distributiecentra in Beilen, Breda, Elst, Raalte, Veghel en Woerden staken deze dinsdag. Het gaat om de eerste landelijke stakingsdag. De medewerkers leggen het werk neer vanwege de stroeve onderhandelingen om tot een nieuwe CAO te komen.

Bankstel XL failliet in nasleep brand

BREDA - Woonwinkel bankstel XL is failliet. Dat meldt BN DeStem dinsdag. De Bredase winkel ging vorig jaar 16 juni in vlammen op.

Twee gewonden bij ongeval Ettensebaan

BREDA - Bij een ongeval op de kruising Ettensebaan en de Princenhagelaan zijn woensdagavond twee personen gewond geraakt. De oorzaak van het ongeval is onduidelijk. Het kruispunt werd afgezet. Een auto kwam hardhandig in aanraking met een vrachtauto.

Werkzaamheden uitbreiding IKEA Breda gestart

BREDA - De voorbereidende bouwwerkzaamheden voor de uitbreiding van IKEA Breda zijn vorige week van start gegaan. In de komende 14 maanden krijgen de Showroom en de Markethall een compleet nieuwe inrichting en in totaal ca. 3.000 m2 extra winkeloppervlakte.

Vind de weg in Breda voor gevorderden

BREDA - Breda maakt werk van het onderhoud aan de weg deze (na)zomermaanden. Dat bezorgt menig automobilist kopzorgen. Deze week is het werk aan de Academiesingel en de Westerparklaan begonnen. Een kijkje in het dolhof dat Breda deze dagen is voor sommigen.

Pagina's