menu

Heilaar

Winkels zeven dagen per week langer open, ondanks verhit debat

BREDA - Raadsleden die elkaar vliegen afvangen, een reeks moties en amendementen en slimme trucjes - SP met een bierviltjes-motie - om alsnog buiten de orde van de vergadering een punt te maken. De mogelijkheid voor winkels om langer open te blijven hield de gemoederen bezig.

Tweede verdachte aangehouden voor ontvoeren en mishandelen Bredanaar

BREDA - De Koninklijke Marechaussee heeft een 30-jarig landelijk kaderlid (Nomad) van No Surrender aangehouden in een vliegtuig op Schiphol. De man, afkomstig uit Hulst, wordt verdacht van het mishandelen en ontvoeren van een 36-jarige Bredanaar.

Medewerkers distributiecentrum Jumbo in Breda staken

BREDA - Medewerkers van de Jumbo-distributiecentra in Beilen, Breda, Elst, Raalte, Veghel en Woerden staken deze dinsdag. Het gaat om de eerste landelijke stakingsdag. De medewerkers leggen het werk neer vanwege de stroeve onderhandelingen om tot een nieuwe CAO te komen.

Bankstel XL failliet in nasleep brand

BREDA - Woonwinkel bankstel XL is failliet. Dat meldt BN DeStem dinsdag. De Bredase winkel ging vorig jaar 16 juni in vlammen op.

Twee gewonden bij ongeval Ettensebaan

BREDA - Bij een ongeval op de kruising Ettensebaan en de Princenhagelaan zijn woensdagavond twee personen gewond geraakt. De oorzaak van het ongeval is onduidelijk. Het kruispunt werd afgezet. Een auto kwam hardhandig in aanraking met een vrachtauto.

Pagina's