menu

Heilaar

Twee gewonden bij ongeval Ettensebaan

BREDA - Bij een ongeval op de kruising Ettensebaan en de Princenhagelaan zijn woensdagavond twee personen gewond geraakt. De oorzaak van het ongeval is onduidelijk. Het kruispunt werd afgezet. Een auto kwam hardhandig in aanraking met een vrachtauto.

Werkzaamheden uitbreiding IKEA Breda gestart

BREDA - De voorbereidende bouwwerkzaamheden voor de uitbreiding van IKEA Breda zijn vorige week van start gegaan. In de komende 14 maanden krijgen de Showroom en de Markethall een compleet nieuwe inrichting en in totaal ca. 3.000 m2 extra winkeloppervlakte.

Vind de weg in Breda voor gevorderden

BREDA - Breda maakt werk van het onderhoud aan de weg deze (na)zomermaanden. Dat bezorgt menig automobilist kopzorgen. Deze week is het werk aan de Academiesingel en de Westerparklaan begonnen. Een kijkje in het dolhof dat Breda deze dagen is voor sommigen.

Slachtoffer steekpartij overleden, verdachte aangehouden

BREDA - Een vermoedelijk 54-jarige man uit Litouwen is in de nacht van vrijdag op zaterdag om het leven gekomen bij een steekincident aan de Kruisvoort. De politie arresteerde een 48-jarige man uit Litouwen op verdenking van betrokkenheid bij de zaak.

16-jarige heimelijke Ikea-slapers eindigen nacht in cel

BREDA - Het leek beide jongens zo’n leuk idee: overnachten in Ikea Breda. Maandagavond tegen half tien kwamen ze het woonwarenhuis binnen voor wat een spannende nacht moest worden. Die eindigde anders dan verwacht.

Alerte buurtbewoner zet politie op spoor inbreker

BREDA - Een alerte buurtbewoner heeft de politie afgelopen nacht op het spoor gezet van een woninginbreker. In de achtertuin van een woning aan de Nieuwe Heilaarstraat werd een verdachte aangehouden. Het gaat om een man zonder vaste woon-of verblijfplaats. Zijn leeftijd is nog onbekend.

Pagina's