menu

Belangrijk bericht: BredaVandaag stopt over 6 dagen. Lees hier meer

Haagse Beemden

Bakken in de Beemden

BREDA - De temperaturen liggen de komende dagen boven de 30 graden. Veel mensen zoeken verkoeling, zo ook op de Asterdplas in de Haagse Beemden.

Nieuwe haring aangekomen in Breda

BREDA - Hij is er weer: de nieuwe haring. Bij de verschillende visspecialisten in Breda gaat hij sinds deze woensdag weer over de toonbank. Met uitjes, zonder of op een broodje. Al zal de echte liefhebber hem liefst zo puur mogelijk willen eten.

650 Bredase amateurdansers dansspektakel Freedom

BREDA - 650 dansers uit Breda treden zaterdag 24 en zondag 25 juni op tijdens dansspektakel Freedom in het Chassé Theater in Breda. De voorstelling wordt gemaakt door  Ghislaine Dance Company uit de Haagse Beemden. In het weekend zijn vier voorstellingen.

Woningoverval Diderica Mijnssenstraat; politie zoekt twee daders (update)

BREDA - Een 25-jarige bewoner van een huis aan de Diderica Mijnssenstraat is in de nacht van zaterdag op zondag omstreeks 01.00 uur bij thuiskomst door twee mannen overvallen. De daders, twee getinte mannen, rond de 30 jaar oud, maakten onder meer een geldbedrag buit.

Bredase artiesten (24) hopen op gouden plaat (video)

BREDA - Dario Santana en Roome zijn voor voor veel mensen nog onbekende namen. Maar het Bredase duo heeft grootse plannen binnen de Nederlandse muziekscene. “Binnen een jaar hopen we een gouden plaat te hebben gemaakt.”

Regio adviseert noordelijk hoogspanningstracé aan Kamp

BREDA - De gezamenlijke overheden uit West-Brabant hebben minister Kamp een eenduidig advies gegeven over wat in hun ogen het beste tracé is voor een nieuwe hoogspanningslijn. Volgens de regio is dat het noordelijke tracé.

1400 wandelaars door Haagse Beemden met vierdaagse (foto's)

HAAGSE BEEMDEN - De Avondvierdaagse in de Haagse Beemden leeft. Dat blijkt uit de editie van 2017. Zo'n veertienhonderd wandelaars doen mee aan de tochten door en om de wijk. Deze vrijdag gaat het gezelschap op voor de medailles tijdens de vierde avond.

Pagina's