menu

Haagse Beemden

Politie vindt gestolen iPad terug via traceersysteem

BREDA - De politie heeft donderdagnacht twee mannen aangehouden op verdenking van diefstal, dan wel heling. Agenten konden de inbrekers achterhalen door de track en trace van de gestolen iPad te gebruiken.

Politie speurt naar straatrover Heienlangdonk

BREDA - De politie is nog steeds op zoek naar een man die op de Heienlangdonk een persoon van een telefoon heeft beroofd. De dader zou ongeveer 20 jaar oud zijn, licht getint, normaal postuur en een beige jas met een spijkerbroek, witte gympen en een kort geschoren kapsel

Amateurkunstenaars Haagse Beemden tonen hun werk

HAAGSE BEEMDEN - Stichting Kunst-Schatten Haagse Beemden houdt zaterdag 24 februari de derde editie van het Winterpodium. Hier tonen amateurkunstenaars hun werk, maar het publiek kan ook zelf aan de slag in diverse gratis workshops.

Debatteren voor 13 man, win je daar nou de verkiezingen mee?

HAAGSE BEEMDEN - Er zitten 46 mensen in het zaaltje van woonzorgcentrum Heksenwiel. Een paar thermoskannen koffie, plastic krukjes voor hen die te laat waren voor een stoel. Dertien politici staan. Netjes op een rij te wachten ze tot ze iets mogen zeggen.

Optocht Giegeldonk leutig wijkfeest (foto’s)

BREDA – ´Laot oe nie strikke,´ is het motto van het carnaval in het Giegeldonkse rijk. In vele creatieve uitingen werd dat in de optocht aan de dag gelegd. Achttien creaties, individueel en in groepsverband, lieten zien hoe je eruit kan zien als je gestrikt wordt of gestrikt bent.

Bestuurder wijkt uit voor kat, maar raakt boom

HAAGSE BEEMDEN - Een bestuurder van een stationwagen heeft deze morgen zijn auto met flinke vaart tegen een boom aan de Emerparklaan geparkeerd. De man week uit voor een kat, laat de politie op Facebook weten.

Pagina's