menu

Haagse Beemden

Injectables bij ABC Clinic: ‘We gaan voor kwaliteit’

(advertorial) - De filosofie van de Bredase privékliniek ABC Clinic is helder. “Wij geloven in specialisme en persoonlijke aandacht en werken met de beste producten”, verwoordt eigenaar Jorn Kielman het kernachtig. Die filosofie past de kliniek ook toe op een van de specialismen: injectables.

Update: 22-jarige vermiste man weer terecht

HAAGSE BEEMDEN - De politie heeft zaterdagavond een Burgernetbericht verspreid over de vermissing van een 22-jarige man. De geestelijk gehandicapte man is voor het laatst gezien op de Ossenblok in de Haagse Beemden.

Tijdelijke verkeerslichten Emerparklaan in de stress

HAAGSE BEEMDEN - Busreizigers die in de Haagse Beemden gebruikmaken van lijn 4 opgelet. De bus richting Princenhage rijdt niet geheel volgens dienstregeling deze dinsdag. Oorzaak? De tijdelijke verkeerslichten bij de wegwerkzaamheden aan de Emerparklaan staan in storing.

Politie zoekt camerabeelden explosie handgranaat Elzenbroek

HAAGSE BEEMDEN - De politie is op zoek naar camerabeelden en getuigen van de explosie bij een woning aan de Elzenbroek in de Haagse Beemden. Daar werd maandagmorgen rond 03.30 uur een explosief in een tuin van een woning gegooid. Diverse auto’s en woningen raakten beschadigd.

Handgranaat richt schade aan bij woning Elzenbroek

 

BREDA - Bij woning aan de Elzenbroek in Breda is een explosief ontploft. Het gaat vermoedelijk om een handgranaat. Het explosief zorgde voor schade aan een woning en auto's. Bewoners zijn veilig uit de woning, aldus de politie. De ontploffing vond rond 03.30 uur plaats.

Man (58) rijdt door na aanrijden fietser

HAAGSE BEEMDEN -  Een 58-jarige man uit Breda is donderdagavond aangehouden omdat hij zou zijn doorgereden na een aanrijding met een fietser.

Pagina's