menu

Haagse Beemden

Aanpassingen Heksenwiel laten nog op zich wachten

HAAGSE BEEMDEN - De vorig jaar februari aangekondigde opknapbeurt van winkelcentrum Heksenwiel laat nog even op zich wachten. Dat heeft een woordvoerder van DELA Vastgoed aan.

Kapeltuin in Haagse Beemden wint het ‘Groene Lintje’

HAAGSE BEEMDEN -  De Kapeltuin in de Haagse Beemden heeft woensdagavond het ‘Groene Lintje’ ontvangen.

Voorzitter Freek van Ommeren heeft het lintje in ontvangst mogen nemen uit handen van fractievoorzitter Jos Koniuszek en bestuurslid Yolanda Verhoeven van GroenLinks Breda.

Primera Heksenwiel opnieuw overvallen (update)

BREDA - De Primera bij winkelcentrum Heksenwiel is vrijdagavond overvallen. Een donkergeklede man is er met een onbekend geldbedrag vandoor. Dat meldt de politie.

Twee verdachten hennepvondst Heksenwiel langer in voorarrest

BREDA - Twee van de drie verdachten die eerder deze week werden aangehouden rond de vondst van 27,5 kilo aan henneptoppen moeten nog minstens twee weken in voorarrest blijven. Dat meldt het Openbaar Ministerie vrijdagmiddag. 

Open brief Bredanaar over ‘kakrennen’ raakt gevoelige snaar

BREDA - Bredanaar Niels Vermolen besloot deze week zijn ergernissen over hondenpoep op de route naar de school van zijn kinderen te delen met de gemeente Breda. Zijn beschrijving van een ‘drollenhindernisloop’ en ‘kakrennen’ in de Oordenbuurt van de Haagse Beemden maakt heel wat los.

CDA: ‘Achterstand bij achterstallig onderhoud wegen’

BREDA - Het is nog steeds niet best gesteld met het onderhoud van de openbare ruimte in Breda. Dat stelt het CDA. Volgens de partij vallen er gaten in het wegwerken van het achterstallig onderhoud.

Lars Hobma: ‘Ooit op een dag hoop ik buurtbewoners bij elkaar te brengen’

HAAGSE BEEMDEN - Project Asterd, de wandelvierdaagse in de Haagse Beemden, Winkelcentrum Heksenwiel noodkreet. Zomaar wat onderwerpen in de wijk waar de 21-jarige Lars Hobma zich over opwindt. Nu spant hij zich in voor jongeren. Want: “Ik heb me altijd best wel verveeld in de wijk.”

27,5 kilo aan henneptoppen uit huis Heksenwiel gehaald

BREDA - Een 34-jarige man uit Malden en een 30-jarige vrouw uit Breda zijn woensdagmorgen op hun huisadressen aangehouden. Bij de aanhouding in Breda in de wijk Heksenwiel werd in de woning hennep aangetroffen.

Pagina's