menu

Haagse Beemden

Weerupdate: Kans op sneeuw en diepvriestemperaturen

BREDA - Het is deze week twintig jaar geleden dat de laatste Elfstedentocht geschaatst werd. Of de Tocht der Tochten er op korte termijn weer inzit, is ongewis. Zeker is wel dat de temperatuur de komende dagen flink gaat zakken. Mogelijk tot ver onder de -10 graden.

'Verdachte' agent Michel test buurtpreventie in Haagse Beemden

BREDA – Er kwamen woensdagmiddag meerdere meldingen binnen bij de politie dat er een verdacht persoon met een koevoet in de wijk de Haagse Beemden rondliep. Ook in de buurt-WhatsApp ging het nieuws als een lopend vuurtje.

Zoektocht naar drie daders overval Haagse Beemden (update)

HAAGSE BEEMDEN - De politie is op zoek naar drie daders van een overval op een bewoner van een huis aan de Spank in de Haagse Beemden. De overval werd zondagavond om 19.48 uur gemeld bij de politie. 

Licht fietstunnels Emerpad werkt weer

HAAGSE BEEMDEN - Het lijkt de week van het licht. Eerst was er de nieuwe verlichting van de Grote Kerk die officieus werd aangezet. Nu werkt het licht bij de fietstunnels rond de kruising Backer en Ruebweg en Emerparklaan weer.

Bredase schoolvrienden werken samen aan kinderboek Arme Rijk

BREDA - Componist Martijn Rondel en acteur Klemens Patijn uit Breda hebben samen meegewerkt aan het kinderboek ‘Arme Rijk’ van Bette Westera. Rondel componeerde de muziek voor het luisterboek en Patijn sprak het verhaal in. De twee zaten in hun jeugd samen op de Graaf Engelbrecht.

Sinterklaas- en Kerst-trends: Disneylampjes en Philips Hue

(advertorial) - De decembermaand is ook de traditionele cadeaumaand. In deze periode van korte dagen en lange avonden is sfeerverlichting een uitstekend cadeau. Stephan Broeders van LampenOnline geeft tips en signaleert trends.

Pagina's