menu

Haagse Beemden

Aarzeling en enthousiasme over horecaplannen Asterdplas

HAAGSE BEEMDEN – De mogelijke bouw van een horecagelegenheid aan de oever van de Asterdplas in de Haagse Beemden roept bij buren en omwonenden vragen op. Wijkbewoners uitten zorgen over mogelijke geluidsoverlast. De scouting ziet de plek voor een gewenst volleybalveld verdwijnen.

Snelheidslimiet Emerparklaan mogelijk naar 70

HAAGSE BEEMDEN - De gemeente overweegt de snelheidslimiet op de Emerparklaan van 50 naar 70 kilometer per uur te verhogen. Het is een van de mogelijke maatregelen om gebruik van de laan te stimuleren voor verkeer uit de wijk richting Belcrum en het centrum.

Haagse Beemden Loop vervroegt starttijden; inschrijven gestart

BREDA - De inschrijvingen voor de negenentwintigste editie van de Haagse Beemden Loop zijn geopend. De loop staat gepland voor 27 mei. Lopers krijgen in elk geval te maken met een andere planning dat afgelopen jaren. De organisatie heeft de starttijden namelijk gewijzigd.

Twee EMTÉ supermarkten in Breda omgebouwd naar Jumbo

BREDA - Twee Bredase EMTÉ supermarkten worden komend jaar omgebouwd naar Jumbo. Dat hebben Supermarktbedrijven Jumbo en COOP deze dinsdag bekendgemaakt. In totaal maakten ze bekend hoe zij de 130 over te nemen EMTÉ supermarkten onderling verdelen.

Deurbelplakkers actief in de Haagse Beemden in Breda

BREDA - De politie heeft de afgelopen dagen meerdere meldingen binnengekregen van zogenaamde ‘deurbelplakkers’ in de Haagse Beemden. De kans is groot dat het niet om zomaar wat kattenkwaad gaat, maar het een listige inbrekerstruc is.

Politie vindt gestolen iPad terug via traceersysteem

BREDA - De politie heeft donderdagnacht twee mannen aangehouden op verdenking van diefstal, dan wel heling. Agenten konden de inbrekers achterhalen door de track en trace van de gestolen iPad te gebruiken.

Pagina's