menu

Haagse Beemden

Traumaheli naar incident bij Katerdonk

BREDA - Het zou om een ongeval gaan in een portiek, waarbij iemand van de trap zou zijn gevallen. De brandweer is uitgerukt net zoals meerdere ambulances en een traumaheli.

Gewonde bij ongeval kruising Emerparklaan - Peerdsbroek

HAAGSE BEEMDEN - Bij een ongeval op de kruising Emerparklaan - Peerdsbroek lijkt in elk geval een persoon gewond te zijn geraakt. Op de kruising kwamen twee auto's met elkaar in botsing. Mogelijk was ook een tractor bij het ongeval betrokken.

Stroomonderbreking omgeving Laagerf Breda verholpen

HAAGSE BEEMDEN - 120 klanten van Enexis in de omgeving van het Laagerf in de Haagse Beemden hebben sinds woensdagmorgen 7.45 uur geen elektriciteit. Oorzaak is een kapotte transformator bij een klant van Enexis.

Injectables bij ABC Clinic: ‘We gaan voor kwaliteit’

(advertorial) - De filosofie van de Bredase privékliniek ABC Clinic is helder. “Wij geloven in specialisme en persoonlijke aandacht en werken met de beste producten”, verwoordt eigenaar Jorn Kielman het kernachtig. Die filosofie past de kliniek ook toe op een van de specialismen: injectables.

Update: 22-jarige vermiste man weer terecht

HAAGSE BEEMDEN - De politie heeft zaterdagavond een Burgernetbericht verspreid over de vermissing van een 22-jarige man. De geestelijk gehandicapte man is voor het laatst gezien op de Ossenblok in de Haagse Beemden.

Pagina's