menu

Haagse Beemden

Autoinbrekers verleggen aandacht naar Kesteren: 22 inbraken

HAAGSE BEEMDEN - Na Muizenberg is nu de buurt Kesteren aan de beurt met auto-inbraken. Dat meldt de politie in samenwerking met buurtpreventie. In de afgelopen periode is het aantal auto-inbraken in Kesteren flink gestegen. Nu 22 in deze wijk

Politieagent aangehouden voor schending ambtsgeheim en handel in drugs

BREDA - Een 37-jarige medewerker van de politie Zeeland-West-Brabant is woensdagavond aangehouden en in verzekering gesteld. De man wordt verdacht van het plegen van schending van het ambtsgeheim. Hij zou vertrouwelijke informatie hebben doorgespeeld aan derden.

Nieuw uiterlijk van 2,3 miljoen voor Heksenwiel (video)

HAAGSE BEEMDEN - Bijna twee jaar na het bekendmaken van de plannen, maakt eigenaar DELA Vastgoed duidelijk dat het winkelcentrum Heksenwiel begin 2018 gaat aanpakken. Voor 2,3 miljoen krijgt het buurtwinkelcentrum een nieuw uiterlijk.

Auto ramt lantaarnpaal ‘na gesprek door raampje’

BREDA - Een bestuurder van een Citroen heeft maandagmiddag met een flinke klap een lantaarnpaal geramd op de Backer en Ruebweg. Het ongeval gebeurde tussen het Esso tankstation en de McDonald’s in de richting van Breda.

Woning aan 't Blok voor drie maanden dicht na vondst drugs

BREDA - De burgemeester heeft maandag een woning aan ’t Blok in de Haagse Beemden voor drie maanden gesloten na de vondst van hard- en softdrugs. De drugs werden begin juli gevonden tijdens een politieonderzoek naar fietsdiefstal. In totaal werden 11 mensen aangehouden in dat onderzoek.

Weer negatief zwemadvies voor Asterdplas

HAAGSE BEEMDEN - De provincie heeft een negatief zwemadvies afgegeven voor de Asterdplas. Sinds een week was al duidelijk dat opnieuw onderzoek gedaan werd naar de waterkwaliteit.

Pagina's