menu

Haagse Beemden

Duizenden 'aan het werk' tijdens wintereditie Ploegendienst bij Asterd

HAAGSE BEEMDEN - Terwijl de temperatuur buiten naar het vriespunt zakt, hebben duizenden 'werknemers' van Ploegendienst het naar hun zin bij de eerste wintereditie van het festival. Vorstverlet, luidt de ondertitel van het techno- en dance-feestje bij de Asterdplas.

Opbouw Ploegendienst Winterfestival in volle gang (VIDEO)

BREDA - Dit weekend vindt de eerste wintereditie van het Ploegendienst festival plaats. Op zaterdag 9 december wordt de Asterdplas in Breda omgetoverd tot een winters dansfestijn. De voorbereidingen zijn in volle gang.

Update: Vermist meisje Waterviolier weer terecht

BREDA- Burgernet verspreidde maandagmorgen een bericht dat er een meisje van veertien wordt vermist in de omgeving van de Waterviolier. Inmiddels is het meisje in goede gezondheid weer aangetroffen. 

Vermiste 17-jarige jongen is ongedeerd thuis

BREDA - De 17-jarige jongen uit Oosterhout naar wie zondagavond onder meer met een politiehelikopter werd gezocht bij het Mastbos en de Haagse Beemden, is veilig thuis. Dat laat de politie met een Burgernetbericht weten deze maandagochtend.

(meer volgt).

Breda onderzoekt ondergronds plaatsen hoogspanningsleidingen

BREDA - De gemeente Breda gaat onderzoeken op welke wijze het mogelijk is om de kabels van de 150kV hoogspanningsmasten onder te grond te leggen. Het onderzoek moet duidelijkheid geven over technische aspecten en kosten.

Hardwell luistert zegefeestje Verstappen en Hamilton op

BREDA - De Bredase dj Hardwell luistert op het circuit van Mexico de winst van Max Verstappen op. Meteen na afloop van de podiumceremonie zette Hardwell het feestje in voor de tienduizenden Formule 1-fans. Die vierden tevens de wereldtitel van Lewis Hamilton.

24 uur vechten voor KiKa tijdens sportmarathon

BREDA - Dojo Saiha houdt zaterdag 25 november een 24-uurs marathon ten bate van KiKa,  bekend van de strijd tegen kinderkanker. Een dag en een nacht lang zijn er elk uur nieuwe clinics, waaraan 60 tot 70 mensen per uur deel kunnen nemen.

Door Joyce van Zijl

Pagina's