menu

Haagse Beemden

Verwarring over verkeerssituatie Emerparklaan

BREDA – Onduidelijke bewegwijzering, veel files en zelfs het gevaar van spookrijders. Het zijn slechts enkele voorbeelden van de veel voorkomende klachten tijdens de werkzaamheden aan de Emerparklaan.

File van sluip-autoverkeer op fietspad Rietdijk

HAAGSE BEEMDEN - Verschillende automobilisten hebben dinsdagavond het fietspad over de Rietdijk gebruikt om alsnog van Heksenwiel richting Moerlaken te rijden. Verschillende omwonenden hebben hierover aan de bel getrokken bij de aannemer en de gemeente.

Vierde arrestatie in mishandelingszaak Haagse Beemden

Breda - Huiselijk geweld is zaterdagmiddag in de wijk Kievitsloop in de Haagse Beemden de start geweest van een reeks van incidenten, waarbij tot nu vier arrestaties zijn verricht respectievelijk voor zware mishandeling, witwassen en vernieling.

Drie arrestaties voor witwassen en mishandeling in Haagse Beemden

BREDA - Huiselijk geweld is zaterdagmiddag in de wijk Kievitsloop in de Haagse Beemden de start geweest van een reeks van incidenten, waarbij tot nu drie arrestaties zijn verricht respectievelijk voor zware mishandeling, witwassen en vernieling.

Oog voor elkaar Breda met een stukje van You

HAAGSE BEEMDEN - Een door de stad reizende fototentoonstelling met foto’s die laten zien hoe mensen een persoonlijke en vaak creatieve invulling geven aan het zelfredzaam zijn. Dat is de openlucht fototentoonstelling Oog voor elkaar Breda.

Traumahelikopter geland na nieuwe gaslucht bij pand Schapenweide

BREDA - Meerdere ambulances en een traumahelikopter zijn afgekomen op een incident bij een pand op de hoek van de Schapenweide en de Ramshoorn aan de rand van de Haagse Beemden. Het gaat om een pand dat de politie in gebruik heeft.

Stemmen tellen in Breda is vooral vouwen, vouwen en vouwen

HAAGSE BEEMDEN – De stembussen zijn gesloten: het tellen kan beginnen. Ook bij het stembureau op Nutsbasisschool De Hoogakker, één van de meer dan 80 stembureaus in Breda. Hoe gaat dit precies in zijn werk?

Pagina's