menu

Ginneken

Schaatsvereniging IJsvermaak staat op scherp

BREDA - Met de weersvoorspelling van volgende week, die bestaat uit veel vorst, zit de kans er weer in dat er geschaatst kan worden op natuurijs. Het bestuur van schaatsvereniging IJsvermaak kijkt dan ook met een euforische stemming naar die weersvoorspellingen.

Versterking bestuur biedt hoop voor Wielerronde van ‘t Ginneken

GINNEKEN - Door het aantrekken van twee nieuwe bestuursleden gloort er hoop voor de Wielerronde van het Ginneken. Secretaris Frans Mertens vreesde voor de editie van dit jaar, nadat er geen verantwoordelijke meer was voor sponsoring.

Horeca Breda aarzelend in doorberekenen prijsverhoging pils

BREDA - De meeste Bredase kroegeigenaren laten de prijs van een biertje ongewijzigd. Dat blijkt uit een rondgang langs diverse cafés naar aanleiding van de door bierbrouwer AB InBev aangekondigde prijsverhoging van 3,5 procent voor de prijs van bier.

Scooterrijdster gewond bij ongeval met auto op Graaf Engelbertlaan

BREDA - Een scooterrijdster is begin donderdagavond aangereden door een auto op het kruispunt van de Baronielaan ter hoogte van de Johan Willem Frisolaan en de Graaf Engelbertlaan. De auto kwam vanaf het centrum en wilde bij het kruispunt afslaan richting het tunneltje in de rondweg.

Blij worden van wijn op de Ginnekenmarkt

(advertorial) - Sommige dingen moet je ook echt niet moeilijker maken dan ze zijn. Wijnwinkel Plaisir du Vin is is zo’n voorbeeld. Eigenaar Paul Holman vat zijn missie in één zin samen: “Zorgen dat mensen blij worden van wijn. Dat zit ook in de naam.”

Meldingen rattenoverlast dertig procent hoger

BREDA - Het aantal meldingen van rattenoverlast is dit jaar al 30 procent hoger dan in heel 2015. Dat blijkt uit een overzicht dat de gemeente Breda heeft verstrekt in antwoorden op vragen van de SP.

Nog geen applaus voor duurzame evenementenbeker

BREDA - Het eind voor de plastic wegwerpbeker in Breda lijkt nog niet in zicht. Het college gaat evenementenorganisatoren vooralsnog niet verplichten over te schakelen op een meer duurzame variant.

Wielerronde Ginneken luidt noodklok

GINNEKEN - Vindt Wielerronde Ginneken voor 1 januari geen nieuw bestuurslid Sponsorzaken, dan kan de editie van 2016 zomaar de laatste zijn geweest. Dat geeft secretaris Frans Mertens aan.

Pagina's