menu

Emer

Voormalig pand BN DeStem tegen de vlakte

EMER - Het voormalige hoofdkantoor van BN DeStem aan het Spinveld in Breda wordt in rap tempo gesloopt.

Sloper Gubbels verwacht voor het eind van deze maand het gehele pand te hebben neergehaald. Afvoer van het puin duurt nog wat langer.

CM neemt betaalinstelling Docdata Payments over

BREDA - Mobiele serviceprovider CM uit Breda neemt betaalinstelling Docdata Payments over van de Amerikaanse eigenaar Ingram Micro. Dat zijn de partijen maandag overeengekomen.

Spectaculaire luchtfoto's van brand Polyvlok

EMER- Op een serie spectaculaire luchtfoto's is te zien dat het pand van Polyvlok aan de Mijkenbroek in Breda volledig is verwoest. De beelden, gemaakt met een drone, laten zien dat het pand van voor tot achter in vlammen is opgegaan.

Files na ongeval rondweg ‘signaal overbelast netwerk’

BREDA - De noordelijke rondweg stond donderdagochtend lange tijd vast van de A27 tot aan de A16. Ook de wegen naar de rondweg toe liepen daardoor vast. Oorzaak? Een ongeval op de kruising Konijnenberg - Nieuwe Kadijk.

Man (58) rijdt door na aanrijden fietser

HAAGSE BEEMDEN -  Een 58-jarige man uit Breda is donderdagavond aangehouden omdat hij zou zijn doorgereden na een aanrijding met een fietser.

Efficiënt fitter worden in de Milon Cirkel bij Medifit Breda

(advertorial) - In 35 minuten een training voor je belangrijkste spiergroepen én een impuls voor je conditie. Het lijkt onmogelijk, maar de Milon Cirkel bewijst het tegendeel. Medifit Breda biedt het programma als enig sportcentrum in Breda aan.

Pagina's