menu

Emer

Vier aanhoudingen voor heling; vrachtwagen meegenomen

BREDA - De politie heeft woensdag aan het begin van de middag vier personen aangehouden tijdens een rechercheonderzoek bij een bedrijf aan het Spinveld. De politie nam na een tip een vrachtauto met oplegger in beslag.

13000 hennepstekken in loods Terheijdenseweg

BREDA - Bij een inval in drie loodsen en een bedrijf aan de Terheijdenseweg en de Nieuwe Bredase Baan zijn dinsdag in totaal zes personen aangehouden op verdenking van het handelen in hennepstekken.

Kijken bij pompstation van warmteleverancier Ennatuurlijk

BREDA - Ennatuurlijk houdt zaterdag 10 december open dag bij haar warmtepompstation- en back-upcentrale in Breda.

Tijdens deze open dag kunnen bewoners en andere geïnteresseerden zien waar de warmte die ze gebruiken vandaan komt en hoe het proces in zijn werk gaat.

Ik Ga Via Breda geland op CSM-terrein

BREDA - Het letterspel 'Ik ga via Breda' is geland op het terrein van de voormalige suikerfabriek aan de Markkade. Het werk van kunstenares Nina Lenting moet vooral ‘s avonds een mooi schouwspel opleveren.

CM koopt techniek achter WhatsApp-dienstverlener Watermelon

BREDA - Mobiele dienstverlener CM uit Breda neemt de techniek achter WhatsApp-dienstverlener Watermelon over. OOk de voormalig CTO van Watermelon komt in dienst van CM in Enschede van waaruit het pushnotificatieplatform CERTA wordt ontwikkeld.

'Grindbak' Backer en Ruebweg bezorgt motorrijders uitglijders

BREDA - Op de Backer en Ruebweg in Breda is woensdagavond een motorrijder onderuit gegaan door het losliggend grind op de weg. De man raakte daarbij gewond. Het was volgens een getuige de vierde motorrijder die deze woensdag in deze 'grindbak' viel.

Gondels 190 meter hoog reuzenrad New York gebouwd in Breda

BREDA - VDL Steelweld in Breda heeft de order gekregen voor de bouw van 36 gondels voor het 190 meter hoge reuzenrad New York Wheel. Het gaat om een order voor de VDL Groep van meer dan 20 miljoen euro.

Pagina's