menu

Emer

Kop-staartbotsing Backer en Ruebweg eindigt in knokpartij

BREDA - Twee automobilisten die dinsdagmorgen bij een kop-staartaanrijding op de Backer en Ruebweg betrokken waren, besloten dit met de vuist te beslechten voordat overgegaan werd tot het invullen van een schadeformulier.

Breda gaat verkeersbewegingen noordelijke rondweg meten

BREDA - Breda probeert met behulp van weggebruikers beter in kaart te brengen waar en wanneer de knelpunten op de noordelijke rondweg ontstaan. Door weggebruikers te stimuleren een speciale meetapp te laten downloaden wil Breda inzicht krijgen in verkeersstromen.

CM start dit jaar met bouw CM Campus; ruimte voor 150 man extra personeel

BREDA - CM start hoogst nog dit jaar met de bouw van CM Campus. Het bedrijf aan de Konijnenberg maakt daarmee de groei naar 300 werknemers in Breda mogelijk. Nu werken er bij CM in Breda 150 mensen. “De komende vier jaar moet dat verdubbelen”, aldus CEO Jeroen van Glabbeek.

‘Snel waterstof tanken bij Shell Konijnenberg’

BREDA - Breda moet op korte termijn waterstof kunnen tanken bij het Shell-tankstation aan de Konijnenberg. Die verwachting spreekt algemeen directeur Thomas Martin van eigenaar Van Tilburg-Bastianen Groep uit.

Backer en Ruebweg een richting dicht vanwege acuut werk (update)

BREDA - Door acuut werk is noordelijke rondweg bij Stulemeijerbrug van 13 - 16 uur afgesloten voor verkeer richting A16. Dat laat de gemeente Breda maandag kort voor 13.00 uur weten. Aanleiding is de rijbaanscheiding op de brug, aldus een woordvoerder van de gemeente.

Pagina's