menu

Emer

Politie maakt einde aan illegale houseparty

BREDA - De politie heeft tijdens de nieuwjaarsnacht een eind gemaakt aan een illegale houseparty in Breda. Dat meldt wijkagent Biesdonk. Het zou gaan om een door De Raaf georganiseerd feest in een gekraakt bedrijfspand.

Doorgedraaide man gooit eigen ruiten in

BREDA - Een verwarde man heeft zondagavond vernielingen aan z'n woning aangericht. De ruiten werden kapotgemaakt en er stond een laag water op de vloer.

Breda in gesprek met stad over wonen aan de Mark

BREDA - Breda gaat het komend jaar in gesprek met de stad over ‘Wonen aan de Mark’ Dat heeft het college toegezegd in navolging van een aangenomen motie van VVD-fractievoorzitter Thierry Aartsen tijdens de behandeling van de begroting afgelopen donderdag.

Kop-staartbotsing Backer en Ruebweg eindigt in knokpartij

BREDA - Twee automobilisten die dinsdagmorgen bij een kop-staartaanrijding op de Backer en Ruebweg betrokken waren, besloten dit met de vuist te beslechten voordat overgegaan werd tot het invullen van een schadeformulier.

Breda gaat verkeersbewegingen noordelijke rondweg meten

BREDA - Breda probeert met behulp van weggebruikers beter in kaart te brengen waar en wanneer de knelpunten op de noordelijke rondweg ontstaan. Door weggebruikers te stimuleren een speciale meetapp te laten downloaden wil Breda inzicht krijgen in verkeersstromen.

CM start dit jaar met bouw CM Campus; ruimte voor 150 man extra personeel

BREDA - CM start hoogst nog dit jaar met de bouw van CM Campus. Het bedrijf aan de Konijnenberg maakt daarmee de groei naar 300 werknemers in Breda mogelijk. Nu werken er bij CM in Breda 150 mensen. “De komende vier jaar moet dat verdubbelen”, aldus CEO Jeroen van Glabbeek.

Pagina's