menu

Emer

‘Snel waterstof tanken bij Shell Konijnenberg’

BREDA - Breda moet op korte termijn waterstof kunnen tanken bij het Shell-tankstation aan de Konijnenberg. Die verwachting spreekt algemeen directeur Thomas Martin van eigenaar Van Tilburg-Bastianen Groep uit.

Backer en Ruebweg een richting dicht vanwege acuut werk (update)

BREDA - Door acuut werk is noordelijke rondweg bij Stulemeijerbrug van 13 - 16 uur afgesloten voor verkeer richting A16. Dat laat de gemeente Breda maandag kort voor 13.00 uur weten. Aanleiding is de rijbaanscheiding op de brug, aldus een woordvoerder van de gemeente.

Weerman speurt naar meer beelden van potentiële tornadowolk boven Breda

BREDA - Het was een wonderbaarlijk wolk die maandagmiddag tegen vier uur over Breda trok. Inktzwart en met verdachte uitlopers naar de grond.  In de reactie op het korte verhaaltje op BredaVandaag afgelopen maandag postten stadgenoten al foto's van de wolk vanuit andere plaatsen.

Voormalig pand BN DeStem tegen de vlakte

EMER - Het voormalige hoofdkantoor van BN DeStem aan het Spinveld in Breda wordt in rap tempo gesloopt.

Sloper Gubbels verwacht voor het eind van deze maand het gehele pand te hebben neergehaald. Afvoer van het puin duurt nog wat langer.

CM neemt betaalinstelling Docdata Payments over

BREDA - Mobiele serviceprovider CM uit Breda neemt betaalinstelling Docdata Payments over van de Amerikaanse eigenaar Ingram Micro. Dat zijn de partijen maandag overeengekomen.

Spectaculaire luchtfoto's van brand Polyvlok

EMER- Op een serie spectaculaire luchtfoto's is te zien dat het pand van Polyvlok aan de Mijkenbroek in Breda volledig is verwoest. De beelden, gemaakt met een drone, laten zien dat het pand van voor tot achter in vlammen is opgegaan.

Pagina's