menu

Emer

Op campagne: D66 straalt bij de ZonneWIJde

BREDA - Aftellen naar de verkiezingen op 15 maart betekent ook dat de politici over elkaar buitelen tijdens bezoekjes aan de stad. Deze dinsdag: D66, dat met een bus Breda aandoet  en de ZonneWIJde aanschouwt.

NAC oefent bij regionale clubs

BREDA - De huidige competitie is voor NAC nog volop aan de gang, maar de voorbereiding op het nieuwe seizoen begint vorm te krijgen. NAC heeft zes wedstrijden van het oefenprogramma voor seizoen 2017-2018 bekend gemaakt.

Vier aanhoudingen voor heling; vrachtwagen meegenomen

BREDA - De politie heeft woensdag aan het begin van de middag vier personen aangehouden tijdens een rechercheonderzoek bij een bedrijf aan het Spinveld. De politie nam na een tip een vrachtauto met oplegger in beslag.

13000 hennepstekken in loods Terheijdenseweg

BREDA - Bij een inval in drie loodsen en een bedrijf aan de Terheijdenseweg en de Nieuwe Bredase Baan zijn dinsdag in totaal zes personen aangehouden op verdenking van het handelen in hennepstekken.

Kijken bij pompstation van warmteleverancier Ennatuurlijk

BREDA - Ennatuurlijk houdt zaterdag 10 december open dag bij haar warmtepompstation- en back-upcentrale in Breda.

Tijdens deze open dag kunnen bewoners en andere geïnteresseerden zien waar de warmte die ze gebruiken vandaan komt en hoe het proces in zijn werk gaat.

Ik Ga Via Breda geland op CSM-terrein

BREDA - Het letterspel 'Ik ga via Breda' is geland op het terrein van de voormalige suikerfabriek aan de Markkade. Het werk van kunstenares Nina Lenting moet vooral ‘s avonds een mooi schouwspel opleveren.

Pagina's