menu

Emer

Ik Ga Via Breda geland op CSM-terrein

BREDA - Het letterspel 'Ik ga via Breda' is geland op het terrein van de voormalige suikerfabriek aan de Markkade. Het werk van kunstenares Nina Lenting moet vooral ‘s avonds een mooi schouwspel opleveren.

CM koopt techniek achter WhatsApp-dienstverlener Watermelon

BREDA - Mobiele dienstverlener CM uit Breda neemt de techniek achter WhatsApp-dienstverlener Watermelon over. OOk de voormalig CTO van Watermelon komt in dienst van CM in Enschede van waaruit het pushnotificatieplatform CERTA wordt ontwikkeld.

'Grindbak' Backer en Ruebweg bezorgt motorrijders uitglijders

BREDA - Op de Backer en Ruebweg in Breda is woensdagavond een motorrijder onderuit gegaan door het losliggend grind op de weg. De man raakte daarbij gewond. Het was volgens een getuige de vierde motorrijder die deze woensdag in deze 'grindbak' viel.

Gondels 190 meter hoog reuzenrad New York gebouwd in Breda

BREDA - VDL Steelweld in Breda heeft de order gekregen voor de bouw van 36 gondels voor het 190 meter hoge reuzenrad New York Wheel. Het gaat om een order voor de VDL Groep van meer dan 20 miljoen euro.

Breda krijgt met Bruut eerste boulderhal van West-Brabant

BREDA - Klimmen over rotsblokken maar dan indoor. Dat is wat Boulderhal Bruut vanaf september in Breda biedt. De hal is een initiatief van Jelmer Pelt, Jelle Zijlstra en Wouter Jongeneelen, die alle drie hun sporen in de klimwereld hebben verdiend.

Bredase webwinkel LampenOnline biedt afhaalservice én fulfilment

(advertorial) - De Bredase webwinkel LampenOnline.com biedt klanten uit de regio Breda als service extra afhaalmogelijkheden. “Zij kunnen tijdens kantooruren op dezelfde dag hun bestelde spullen ophalen”, vertelt eigenaar Stephan Broeders.

Pagina's