menu

Emer

‘Verduurzaming bedrijventerreinen vraagt meer samenwerking’

BREDA - Er blijven nog te veel kansen onbenut in Breda. Dat is de boodschap van Platform BV Breda aan de lokale politieke partijen. Het platform vraagt meer aandacht voor verduurzaming, bereikbaarheid en meer samenwerking tussen het Bredase bedrijfsleven, overheid en de onderwijsinstellingen.

20-jarige slachtoffer van ongeval Markkade zaterdagnacht overleden

EMER - Het twintigjarige slachtoffer, die vrijdagnacht door een duiker uit de te water geraakte auto aan de Markkade moest worden bevrijd, is in de nacht van zaterdag op zondag 4 maart overleden. Duikers van het arrestatieteam zijn zondag te water gegaan aan de Markkade.

20 vacatures en de zoektocht naar een match

BREDA - Snoepjesfabrikant Perfetti Van Melle heeft 20 vacatures, waarvoor lastig mensen te vinden zijn. Breda wil tenminste duizend mensen vanuit de bijstand naar werk begeleiden. Een en een is twee, lijkt.

Politie maakt einde aan illegale houseparty

BREDA - De politie heeft tijdens de nieuwjaarsnacht een eind gemaakt aan een illegale houseparty in Breda. Dat meldt wijkagent Biesdonk. Het zou gaan om een door De Raaf georganiseerd feest in een gekraakt bedrijfspand.

Doorgedraaide man gooit eigen ruiten in

BREDA - Een verwarde man heeft zondagavond vernielingen aan z'n woning aangericht. De ruiten werden kapotgemaakt en er stond een laag water op de vloer.

Breda in gesprek met stad over wonen aan de Mark

BREDA - Breda gaat het komend jaar in gesprek met de stad over ‘Wonen aan de Mark’ Dat heeft het college toegezegd in navolging van een aangenomen motie van VVD-fractievoorzitter Thierry Aartsen tijdens de behandeling van de begroting afgelopen donderdag.

Kop-staartbotsing Backer en Ruebweg eindigt in knokpartij

BREDA - Twee automobilisten die dinsdagmorgen bij een kop-staartaanrijding op de Backer en Ruebweg betrokken waren, besloten dit met de vuist te beslechten voordat overgegaan werd tot het invullen van een schadeformulier.

Pagina's