menu

Nieuws

Nieuwe directievoorzitter voor Rabobank Breda

Scheidend directievoorzitter Nico Zevenbergen.
Wijnand Nijs

BREDA - Nico Zevenbergen beëindigt per 1 december 2017 zijn bijna 42-jarige carrière bij de Rabobank. Hij wordt opgevolgd door Wibo van Hekken, momenteel directeur Bedrijven van de bank. Dat meldt Rabobank Breda maandagavond.

Zevenbergen (61) kwam in 2013 naar Breda. Destijds volgde hij Willem-Peter Kriek op. "Sinds die tijd is een omvangrijk veranderproces binnen de bank uitgevoerd, mede door de aanpassing van de structuur die de gehele Rabobankorganisatie treft", aldus de Rabobank. Onder leiding van Zevenbergen ging de bank in Breda flink in personeel én in directiebezetting terug.

“De bank staat er inmiddels goed voor. De klanttevredenheid en zichtbaarheid zijn in de afgelopen jaren sterk gegroeid. Ondanks de grote veranderingen is de motivatie onder de medewerkers verder toegenomen", stelt Zevenbergen in het perbericht. "Daar ben ik trots op. Een mooi moment om het stokje over te dragen.”

Tot 1 juli 2013 was Zevenbergen werkzaam als directievoorzitter van Rabobank Voorne-Putten Rozenburg, een van de grotere banken binnen Rabobank.