menu

Nieuws

CM licht optie: Ook komend seizoen hoofdsponsor NAC

foto
Erik Eggens/CM
NAC en CM verlengen sponsorcontract.
Wijnand Nijs

BREDA - CM Payments staat ook komend seizoen op het shirt van NAC. Het Bredase bedrijf lichtte de optie in het contract en nam een optie op het seizoen 2015/2017. CM prijkt sinds eind juni 2015 op het shirt van de Parel van het Zuiden. De Bredase eigenaren Jeroen van Glabbeek en Gilbert Gooijers konden zich vinden in de ambitie van de club om te gaan voor promotie naar de eredivisie.

“We hopen uiteraard dat NAC promoveert naar de eredivisie, maar we blijven met CM hoe dan ook hoofdsponsor in het seizoen 2016/2017”, zegt CEO van CM Jeroen van Glabbeek. “Het sponsorschap heeft alle verwachtingen overtroffen. NAC heeft ons dit seizoen geïntroduceerd bij verschillende facetten in en rondom professioneel voetbal, zowel sportief als zakelijk. Ook de gezamenlijke activiteiten als de NAC Light App Challenge met Avans Hogeschool en de open dag waren zeer succesvol." 

NAC-directeur Justin Goetzee wist het bedrijf na een acht maanden durend traject te overtuigen van nut en noodzaak van de deal. "Mooi om te zien dat je NAC een grote aantrekkingskracht heeft, ook op eerste divisieniveau."

CM en NAC tekenden in juni een contract voor een jaar met een optie voor nog eens een jaar. CM, gespecialiseerd in betaalsystemen en communicatie via SMS, ziet ook kansen om dit toe te passen bij de Parel van het Zuiden.

Wijk
Emer