menu

Nieuws

Wethouder gaat Bredase winnaars FD Gouden Gazelle bezoeken

Wethouder Bergkamp gaat de drie winnaars persoonlijk feliciteren.
Wijnand Nijs

BREDA - Wethouder Bob Bergkamp (CDA, economie) is trots op de Gouden Gazelle die VDL Steelweld, Payper en Princess Traveller deze week hebben ontvangen. De drie Bredase bedrijven bleken in hun categorie de snelst groeiende bedrijven van Noord-Brabant.

De drie bedrijven zagen in het voorgaande jaar hun omzet gemiddeld met meer dan 500 procent toenemen. “Prachtige resultaten”, laat Bergkamp in een reactie weten.

De wethouder kondigt eveneens aan de drie bedrijven te gaan bezoeken om ze persoonlijk te feliciteren. Volgens Bergkamp investeert de stad al jaren in het ondernemingsklimaat van de stad. “De clustering van logistiek, maintenance en creatieve industrie versterkt het lokale en regionale bedrijfsleven. De inspanningen van de gemeente lijkt vruchten af te werpen.”

In Noord-Brabant en Limburg mogen in totaal 71 ondernemingen zich een jaar lang FD Gazelle noemen. Onder de genomineerden voor de gouden Gazelle bevond zich onder meer ook CM Telecom uit Breda. Ook dit bedrijf mag zich dus FD Gazelle noemen. CM deed mee in de categorie grote bedrijven. A la Carte Uitzendbureau, eveneens uit Breda, was genomineerd bij de kleine bedrijven en mag zich eveneens FD Gazelle noemen.