menu

Economie

‘Snel waterstof tanken bij Shell Konijnenberg’

BREDA - Breda moet op korte termijn waterstof kunnen tanken bij het Shell-tankstation aan de Konijnenberg. Die verwachting spreekt algemeen directeur Thomas Martin van eigenaar Van Tilburg-Bastianen Groep uit.

Elfde Nederlandse winkel Deense zussen Søstrene Grene in Ginnekenstraat

BREDA - Het concept van de zussen Anna en Clara Grene, beter bekend als Søstrene Grene, heeft haar winkelnetwerk in Nederland verder uitgebreid naar elf winkels. De Deense retailer opent – nadat het pand gerenoveerd is - begin september een winkel aan de Ginnekenstraat 117 in Breda.

Geen eigen HBO-introfeest horeca in binnenstad

BREDA - De plannen voor een eigen versie van een HBO-Introfeest in de binnenstad, zijn door de horeca in de koelkast gezet. “Op de Grote Markt komt sowieso niks”, geeft Nanda Koomans van onder meer de Vulling aan. Ook op de Havermarkt geen podium met dj's.

REWIN: Regionale aanpak nodig in werving bedrijven

BREDA - Gemeenten moeten meer inzetten op de ontwikkeling van West-Brabant, dan op het verkopen van hun eigen gronden. Dat stelt de regionale ontwikkelingsmaatschappij REWIN, verantwoordelijk voor het aantrekken van bedrijven naar de regio West-Brabant.

Nieuwbouw Amphia vordert gestaag (plus timelapse)

BREDA - De nieuwbouw van het Amphia Ziekenhuis aan de Molengracht vordert gestaag. Vanuit de huidige locatie is de omvang van de bouw goed te zien. In 2019 moet het vernieuwde ziekenhuis gereed zijn.

Pagina's