menu

Economie

En de ster gaat weer naar… Restaurant Wolfslaar

BREDA - Het is inmiddels traditie tijdens de jaarlijkse bekendmaking van de Michelinsterren: Wolfslaar 1 ster. Sinds 2005 valt het restaurant van eigenaar Ton Pinxten in de prijzen. “Het is geen verrassing, maar een paar dagen van tevoren zit je toch even onrustig op je stoel.”

Voorstel: Winkels Breda per 1 januari tussen 06.00 en 23.00 open

BREDA - Winkels in Breda mogen vanaf 1 januari zeven dagen in de week open zijn tussen 06.00 en 23.00 uur. Dat voorstel doet het college deze donderdag aan de gemeenteraad. Winkels bepalen zelf wanneer ze openen. Ook zon- en feestdagen worden normale winkeldagen.

DataminingBreda: Bredase Sint koopt in binnenstad én last minute

BREDA - Bredanaars shoppen hun Sinterklaascadeaus vooral bij fysieke winkels in de stad. Slechts 19 procent laat de Sint voornamelijk online inkopen. Dit blijkt uit cijfers van DataminingBreda dat een Sint- en kerst-enquête uitzette onder zijn respondenten.

Storytelling Awards 2018: 4 Bredase winkels genomineerd

BREDA - Breda gaat momenteel als een speer qua binnenslepen van prijzen. Wellicht komen daar spoedig nog een paar prijzen bij. Vier Bredase winkels zijn namelijk genomineerd voor de Storytelling Awards 2018.

A16-windmolens: nieuwe locatie hindert bewoners

BREDA - Volgens het bewonersplatform ‘Voor de Wind’, is het nieuwe voorkeursalternatief voor de plaatsing van de windmolens nadelig voor ruim 107 woningen. Dit vanwege aanzienlijke geluidshinder.

Breda wint titel Beste Binnenstad

BREDA - Breda is gekozen tot Beste Binnenstad van Nederland. Dat is donderdagavond bekend geworden. 

Pagina's