menu

Doornbos-Linie

Viaduct Doornboslaan kost gemeente miljoenen extra

BREDA - De spoorwegonderdoorgang bij de Doornboslaan kost de gemeente in elk geval 3,1 miljoen euro meer dan verwacht. Dat blijkt uit de brief die wethouder Boaz Adank aan de raad stuurde over de slepende kwestie.

Twee mannen opgepakt voor bedrijfsinbraak Kapittelweg

BREDA - In een woning in Riel zijn dinsdag twee mannen aangehouden voor een inbraak in een bedrijfspand in Breda. Het gaat om een 41-jarige man uit Riel en een 44-jarige man uit Tilburg.

Man bestolen en mishandeld tijdens verkeersruzie

BREDA - Een 51-jarige Bredanaar is op maandag 4 december op de Nieuwe Kadijk mishandeld en bestolen tijdens een verkeersruzie. Het slachtoffer zou de dader gewezen hebben op zijn verkeersgedrag. De politie zoekt momenteel getuigen.

‘Reporter zijn geeft kinderen een geweldig gevoel’

BREDA - Lidia van Hooijdonk was een van de genomineerden voor de Bredase Vredesprijs 2017. Zij zet zich al jaren in om kinderen van allerlei achtergronden met elkaar samen te laten werken en een krant, filmpjes en radio te laten maken. “Ik probeer ze een leuke tijd te geven.”

Hennepkwekerij in woning Kleine Doornbos

BREDA - In een woning aan de Kleine Doornbos hebben agenten dinsdagmiddag een hennepkwekerij gevonden. Een persoon is aangehouden.

Man (34) berooft vrouw (57) van pakje shag

BREDA - De politie heeft in de nacht van zondag op maandag een man aangehouden die een vrouw had lastig gevallen. Hij had haar ook haar een pakje shag afhandig gemaakt.

Nog paar weken rondje om voor aanleg rotonde Teteringsedijk

BREDA - Sinds 3 juli is het omrijden geblazen als je vanuit de St. Ignatiusstraat naar de Teteringsedijk wilt rijden. Reden? De aanleg van een rotonde, die rond het einde van september af moet zijn.

Door Bregje Kop

Held Rob die wijkagent helpt bij vangen scooterboef meldt zich

BREDA - Rob aarzelde geen moment toen hij dinsdagmiddag wijkagent Rachid Al-Kahja achter een scooterdief aan zag rennen op de kruising Beverweg-Teteringsedijk. Samen hielden ze de dief aan, waarna Rob zijn weg vervolgde.

Hal Tref Paintball niet herbouwd

DOORNBOS-LINIE - De hal bij De Faam waarin tot 22 december Tref Paintball gevestigd was, wordt zeer waarschijnlijk niet herbouwd.

Pagina's