menu

Doornbos-Linie

Electron met nieuwe koers van Belcrum naar Liniekwartier

BELCRUM/LINIEKWARTIER - Stichting Electron verhuist per 1 april vanuit het pand aan de Speelhuislaan/Belcrumweg naar de Liniestraat. Een keuze waar Electron al langer mee bezig was, vertelt artistiek leider Esther van Rosmalen.

Plannen voor appartementen en koopwoningen bij Driesprong

BREDA - WonenBreburg gaat dit jaar de plannen verder uitwerken voor het ontwikkelen van  appartementen op de hoek van de Tilburgseweg-Oosterhoutseweg. Daarmee zou de vernieuwing van de wijk Driesprong een laatste fase in gaan.

Brand De Faam: the day after

BREDA - De grote brand die donderdagochtend 22 december woedde in de paintballhal in De Faam in Breda, heeft veel schade aangericht.

Brand de Faam onder controle; brandweer nog uren bezig

BREDA - De brandweer heeft de brand bij het Paintballcentrum aan de Liniestraat onder controle. Dat meldt de Veiligheidsregio donderdagmiddag even na half twee. De brandweer sloopt de zijwand van het pand om op die manier beter bij het vuur de komen.  

Brand bij paintballhal De Faam uitslaand; NHTV ontruimd (update)

LINIE - Bij een brand in het voormalige pand van De Faam komt donderdagmorgen veel rook vrij. Het gaat om brand bij het Paintballcentrum in het complex. De brand is nog niet onder controle, meldt de Veiligheidsregio om 10.30 uur. De brandweer kan moeilijk bij de brandhaard komen.

Pagina's