menu

Nieuws

Grote namen tijdens Palm Parkies Breda 2014

Palm Parkies foto Ilse Lukken
Freek de Swart

BREDA - De namen van de artiesten die zullen spelen tijdens de Palm Parkies zijn bekend. Dit jaar zullen in Park Valkenberg onder andere Frank Boeijen, Bellez Perez en de boM te horen zijn.

Belle Perez, de Nina van de lage landen, betoverd haar publiek al meer dan 15 jaar met zwoele latino klanken. Bekend van hits als El mundo bailando, Que viva la vida en Hijo de la luna zal zij dit jaar van Park Valkenberg een sprookjesbos maken.

Doe Maar is dood leve de boM. Want hoewel Henry Vrienten en zijn kornuiten de instrumenten aan de wilgen hebben gehangen, leeft de muziek voort. Met de goedkeuring van Vrienten himself heeft Vlaming Tom van Damme het stokje overgenomen. Oude hitjes in een nieuw jasje dus.

Ook Frank Boeijen is een artiest die eigenlijk geen introductie nodig heeft. Met nummers als Zwart Wit en Kronenburg Park maakte hij Nederlandse muziekgeschiedenis. Maar ook nu nog speelt de oude baas het dak er af, of de bladeren van de bomen in Park Valkenberg.

Verder zullen ook Pure! Soul! Power! Cookies & Creams en PYT Hop Session spelen tijdens Palm Parkies Breda. Het festival vindt plaats vanaf 14 juli tot en met 26 augustus elke dinsdag in Park Valkenberg. Bekijk voor het volledige programma de site van Palm Parkies.