menu

Nieuws

M’n Sanseveria hit bij burgemeester en NAC (Video)

foto: De Sjakies met Tante Severia
Mijn Sanseveria 2010
Bredavandaag logo
Sanne Stenvert

BREDA - De in het nieuw gestoken Bredase carnavalshit ‘Mijn Sanseveria’ heeft nu een begeleidende clip. Burgemeester Peter van der Velden en NAC-trainer Robert Maaskant zijn ook te zien in de video.

“We krijgen alleen maar leuke reacties op de clip”, vertelt Hugo de Graaf namens ‘de Sjakies’, die samen met Tante Severia en ‘t Deksels Goed Orkest de nieuwe versie hebben ingezongen.

“We hebben Robert Maaskant de clip gestuurd. Hij heeft de video met de hele selectie op het trainingskamp zitten kijken.” Lacht De Graaf. Ook de Bredase burgemeester speelt een rol in het filmpje. “Hij heeft de single ook naar de burgemeester van Tilburg gestuurd!”, grinnikt De Graaf.

De carnavalskrakers hebben een druk programma in het vooruitzicht. “We treden op bij de Nacht van ut Kielegat, bij de opening van carnaval op de Grote Markt, zaterdag bij het 076 Bal en dinsdag in Parkzicht en café de Zusjes”, vertelt De Graaf.

Bij de nieuwe versie van ‘Mijn Sanseveria’ is gebruik gemaakt van de originele tekst. Wel is er een couplet bijgeschreven. De eerste vier regels dienen nu ter introductie van de versie 2010. DJ Cor Fijneman heeft een beat onder het refrein gezet.

Bekijk hier de clip:

En Maaskants eigen versie: