menu

Hendrik de Haas

De gameverslaving onder ouderen begint ernstige vormen aan te nemen. Uit een onderzoek in de wijk IJpelaar, een buurt waar veel ouderen wonen, blijkt dat bijna 70 procent verslaafd is aan gamen. Om eenzaamheid te voorkomen zoeken veel ouderen elkaar op en gaan gezamenlijk gamen.

Het is ook onze oosterburen niet ontgaan: NAC speelde afgelopen dinsdag een puike wedstrijd en verloor onterecht van Heerenveen. Gevolg is directe uitschakeling in het toernooi om de KNVB-beker.

Burgemeester Depla heeft per direct een gemeentelijke verordening uitgevaardigd. De verordening houdt in dat Volkswagens niet langer binnen de gemeentegrenzen worden getolereerd. Dit vanwege de ontoelaatbare uitstoot van giftige gassen.

KPN start vanaf volgende week in samenwerking met T-Mobile in Breda een proef met een 5G-netwerk. Naast alle mogelijkheden van 4G zal de consument ook geurtjes kunnen ontvangen en verzenden.

Op 24 december aanstaande zal Paus Fransiscus in een speciale kerstnachtdienst de evenementenzone rond de Bavelse Berg openen.

Een Bredase juwelier heeft gisterochtend zijn winkel niet geopend. Verscheidene klanten stonden voor een gesloten deur. De zaak is ook de rest van de dag gesloten gebleven.

De politie heeft gisteren twee mannen van de A16 gehaald. De heren stonden midden op de snelweg en waren uitgebreid met elkaar in gesprek. Het is onbekend waar het onderhoud over ging. Evenmin hoe lang het duurde.

Shampoofabrikant Andrélon vindt dat er veel te weinig aandacht is voor vrouwen met dood haar. Veel vrouwen hebben het moeilijk met hun haar en dan vooral de dode punten. Volgens de fabrikant wordt het hoog tijd voor zo'n dag.

Gaan ouders met hun zuigelingen naar het consultatiebureau, binnenkort zijn zij met hun puberende kinderen welkom op het Bredase confrontatiebureau. Het bureau wordt een speciale plaats voor vaders, moeders en adolescenten om elkaar eens flink de waarheid te vertellen.

Pagina's